Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Edo_Majka
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Edo_Majka » 02 feb 2009, 23:56

elmircatovic je napisao/la:pa jel se sigurno zna u ponoc
ko ce ti ga znati,mozda Spahic vec spava u senest,kakvi pregovori i kakav Bayern :D a mi cekamo :lol:
Tracy McGrady!!!

dobricina
Kontakt:

Post Postao/la dobricina » 03 feb 2009, 00:04

Edo_Majka je napisao/la:
ko ce ti ga znati,mozda Spahic vec spava u senest,kakvi pregovori i kakav Bayern :D a mi cekamo :lol:
Meni rodjak javio iz Mihena, valjda je rjeseno izmedju klubova Bajerna i Lokomotive, ali valjda jos pregovaraju o visini plate i jos nekih sitnica

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 feb 2009, 00:05

Pa nemora se se objaviti transfer veceras, moze ga obajviti za 20 dana ako zele, samo su predati papiri i ostala dokumentacija DFL, sinoc do 24 h.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 03 feb 2009, 00:08

dobricina je napisao/la:
Edo_Majka je napisao/la:
Meni rodjak javio iz Mihena, valjda je rjeseno izmedju klubova Bajerna i Lokomotive, ali valjda jos pregovaraju o visini plate i jos nekih sitnica
pozdravi rodjaka a ja odo spavati :D a Spahic ce i ove zime da se mrzne u Rusiji
Tracy McGrady!!!

dobricina
Kontakt:

Post Postao/la dobricina » 03 feb 2009, 00:09

amerosm je napisao/la:Pa nemora se se objaviti transfer veceras, moze ga obajviti za 20 dana ako zele, samo su predati papiri i ostala dokumentacija DFL, sinoc do 24 h.
bitno je da on potpise za Bajern a nemora igrati do subote

alsamy
Kontakt:

Post Postao/la alsamy » 03 feb 2009, 01:46

nedo Bog dragi da za bajern potpise..pa da je Ferdinand nebi igro...HSV je realno poslije Wolfsburga najbolja opcija..u wolfsburgu kad bi uso na prvoj tekmi nikad ga nebi izbacili...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 03 feb 2009, 02:22

Gdje god ode ja cu mu pozeliti dobar napredak....samo da ne ode u premijer ligi. :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 feb 2009, 10:08

sta bi, hoce li nam kapiten preci ove zime igdje ili ostaje u Rusiji? ima li kakvih vijesti iz Njemacke?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 feb 2009, 11:11

Izgleda da od prelaska u neki Njemacki klub nama nista :roll: steta :!:
Vom Jäger zum Gejagten

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 feb 2009, 11:35

Da predje igdje u Bundesligu, samo da nije u Rusiji :!:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 03 feb 2009, 13:20

Kako stvari stoje, igra ce za Wolfsburg ili HSV.

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 03 feb 2009, 13:57

mislim da ce prije u HSV nego Wolfsburg. U HSV-u su povrijedjeni Reinhardt i Atouba, prodali su De Jong-a a potreban im je odbrambeni igrač. Wolfsburg je već kupio dvojicu igrača u zimskom prelaznom roku, a ostao je Costa (tu su jos 3 stopera Barzagli, Simunek i Madlung) tako da mi se cini, da ce ako vec prelazi u Bundesligu u HSV :)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 03 feb 2009, 14:12

Znali ko sta?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Nerim
Kontakt:

Post Postao/la Nerim » 03 feb 2009, 14:13

ma samo da se kloni te rusije, dosadilo mu je pa će prrestati i voliti da igra fudbal, a to ne valja, EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRR SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHIIIIIIIIIIIIIĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ, i GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 feb 2009, 14:50

Ljudi nema nista od prelaska u jednog Bundesligasa. Wolfsburg ima previse stopera i tu otpada (Costa, Madlung, Barzagli, Simunek). Mozda da igra lijevog beka imaju tu Marcela Scheafera i Rodriga Alvima (koji je kupljen ljetos).
Mozda ga je Magath stavio na trasnfer listi jer je u Doppelpassu (emisija na DSF-u), rekao da je klub pred prodajom Madlunga, ali je Madlung odustao i rekao da ostaje do ljeta u Wolfsburgu, i ako ce sjediti na tribini.

Sto se tice HSV-a, kao sto znate njihov sam navijac i znam desavanja. U HSV sigurno nece doci jer su oni jucer predstavili tih pet pojacanja za zimski prelazni rok. Istina je da se je ozlijedio Reinhardt, ali je doveden kaipten danke reprezentacije Gravgaard (pozjmljen do ljeta). Znaci HSV ima tri stopera (Mathijsen, Silva i Gravgaard). Sto se tice pozicije lijevog beka, tu malo bolje kad pogledamo, nema sanse jer je Jol pokusavao cijele pripreme da uigra Jansena i Trochowskog na toj strani. Mozda ovdje postoji mala sansa jer je Jansen sklon povredama ali bi vise gijao klupu, i meni bi bilo iskreno zao da sjedi na klupi.

Mislim da bi za njega najbolje bilo da ode Francusku ligu, mozda bi mu PSG dobro odgovarao, ili Bordoeaux, gdje bi svojim iskustvom pomogao tim mladim ekipama i ne bi grijao klupu.

Dakle moj je zakljucak: U Wolfsburgu bi mozda sa dobrim radom mogao izboriti mjesto pored Barzaglija, ali je Wolfsburg odustao jer ima prevelik broj igraca na toj poziciji. Hamburg isto otpada, jer imaju sada oni 4 stopera, ako se uzme u obzir Boateng moze isto igrati tu poziciju.

Nadajmo se svi skupa da ce otici u klub gdje ce biti standardan i gdje ce biti okosnica ekipe, iskreno isto bih ga volio vidjeti u Zenitu, ja kako sam njega shvatio on se vise zasitio Lok. Moskve nego ruskog fudbala.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 03 feb 2009, 16:04

04-02-2009 02:00

Propali svi transferi, ostajem u Moskvi do ljeta

Dolazi na utakmicu u Rijeku * Ugovor ističe za šest mjeseci * Panatinaikos je bio idealno rješenje
>>>

http://www.san.ba/index.php?id=6

Htjeo pogace preko hljeba i zato je ugovor s Panatihinaikosom propao :!: E sad ce slaufati po Rusiji :!: :!:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 feb 2009, 16:20

Steta stvarno :( :(
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

dobricina
Kontakt:

Post Postao/la dobricina » 03 feb 2009, 16:52

Ma nemoze spahic u bundes ligu, mogao bi jedino u cotbus, ili mehlengladbah, oj je prosijecan igrac i zato nemoze naci dobar klub, mi nemamo boljeg u reprezentaciji pa mislimo da je dobar, nazalost nije tolika klasa, ali moze nama bosancima zakrpiti ikolko rupe. Nece sada ni u Lokomotivi biti medju prvih 11, i onda ce propast kao igrac, a sjetite se kad je govorio da se nece vratiti ni za zivu glavu u lokomoivu i da nece vise tamo igrati, ali nemoze naci dobar klub pa se vratio i provalio, i jos nije prosao pripreme i nece ga biti nigdje, nazalost ali istinito

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 feb 2009, 16:59

dobricina je napisao/la:Ma nemoze spahic u bundes ligu, mogao bi jedino u cotbus, ili mehlengladbah, oj je prosijecan igrac i zato nemoze naci dobar klub, mi nemamo boljeg u reprezentaciji pa mislimo da je dobar, nazalost nije tolika klasa, ali moze nama bosancima zakrpiti ikolko rupe. Nece sada ni u Lokomotivi biti medju prvih 11, i onda ce propast kao igrac, a sjetite se kad je govorio da se nece vratiti ni za zivu glavu u lokomoivu i da nece vise tamo igrati, ali nemoze naci dobar klub pa se vratio i provalio, i jos nije prosao pripreme i nece ga biti nigdje, nazalost ali istinito
sinoc si govorio da treba da potpise za Bayern a danas druga prica :lol:

dobricina
Kontakt:

Post Postao/la dobricina » 03 feb 2009, 17:23

calcio je napisao/la:
dobricina je napisao/la:Ma nemoze spahic u bundes ligu, mogao bi jedino u cotbus, ili mehlengladbah, oj je prosijecan igrac i zato nemoze naci dobar klub, mi nemamo boljeg u reprezentaciji pa mislimo da je dobar, nazalost nije tolika klasa, ali moze nama bosancima zakrpiti ikolko rupe. Nece sada ni u Lokomotivi biti medju prvih 11, i onda ce propast kao igrac, a sjetite se kad je govorio da se nece vratiti ni za zivu glavu u lokomoivu i da nece vise tamo igrati, ali nemoze naci dobar klub pa se vratio i provalio, i jos nije prosao pripreme i nece ga biti nigdje, nazalost ali istinito
sinoc si govorio da treba da potpise za Bayern a danas druga prica :lol:
sinoc je bio dobar a danas je slab :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.