ko ce ti ga znati,mozda Spahic vec spava u senest,kakvi pregovori i kakav Bayernelmircatovic je napisao/la:pa jel se sigurno zna u ponoc

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ko ce ti ga znati,mozda Spahic vec spava u senest,kakvi pregovori i kakav Bayernelmircatovic je napisao/la:pa jel se sigurno zna u ponoc
Meni rodjak javio iz Mihena, valjda je rjeseno izmedju klubova Bajerna i Lokomotive, ali valjda jos pregovaraju o visini plate i jos nekih sitnicaEdo_Majka je napisao/la:ko ce ti ga znati,mozda Spahic vec spava u senest,kakvi pregovori i kakav Bayernelmircatovic je napisao/la:pa jel se sigurno zna u ponoca mi cekamo
pozdravi rodjaka a ja odo spavatidobricina je napisao/la:Meni rodjak javio iz Mihena, valjda je rjeseno izmedju klubova Bajerna i Lokomotive, ali valjda jos pregovaraju o visini plate i jos nekih sitnicaEdo_Majka je napisao/la:ko ce ti ga znati,mozda Spahic vec spava u senest,kakvi pregovori i kakav Bayernelmircatovic je napisao/la:pa jel se sigurno zna u ponoca mi cekamo
bitno je da on potpise za Bajern a nemora igrati do suboteamerosm je napisao/la:Pa nemora se se objaviti transfer veceras, moze ga obajviti za 20 dana ako zele, samo su predati papiri i ostala dokumentacija DFL, sinoc do 24 h.
sinoc si govorio da treba da potpise za Bayern a danas druga pricadobricina je napisao/la:Ma nemoze spahic u bundes ligu, mogao bi jedino u cotbus, ili mehlengladbah, oj je prosijecan igrac i zato nemoze naci dobar klub, mi nemamo boljeg u reprezentaciji pa mislimo da je dobar, nazalost nije tolika klasa, ali moze nama bosancima zakrpiti ikolko rupe. Nece sada ni u Lokomotivi biti medju prvih 11, i onda ce propast kao igrac, a sjetite se kad je govorio da se nece vratiti ni za zivu glavu u lokomoivu i da nece vise tamo igrati, ali nemoze naci dobar klub pa se vratio i provalio, i jos nije prosao pripreme i nece ga biti nigdje, nazalost ali istinito
sinoc je bio dobar a danas je slabcalcio je napisao/la:sinoc si govorio da treba da potpise za Bayern a danas druga pricadobricina je napisao/la:Ma nemoze spahic u bundes ligu, mogao bi jedino u cotbus, ili mehlengladbah, oj je prosijecan igrac i zato nemoze naci dobar klub, mi nemamo boljeg u reprezentaciji pa mislimo da je dobar, nazalost nije tolika klasa, ali moze nama bosancima zakrpiti ikolko rupe. Nece sada ni u Lokomotivi biti medju prvih 11, i onda ce propast kao igrac, a sjetite se kad je govorio da se nece vratiti ni za zivu glavu u lokomoivu i da nece vise tamo igrati, ali nemoze naci dobar klub pa se vratio i provalio, i jos nije prosao pripreme i nece ga biti nigdje, nazalost ali istinito
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.