Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Cartman
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la Cartman » 17 avg 2012, 01:53

I Ciro je Prosineckog odyebao pa ne zaigra za Srbiju (tadasnju Jugoslaviju).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 17 avg 2012, 01:58

Hheheh odlicno poredjenje :lol: Mora da si ga dugo smisljao 8-)
Ma Pizon je propast od trenera. Kako god da je bio dobar kao igrac, kao trener je dno da ne moze biti gore....
Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 17 avg 2012, 02:00

skeva je napisao/la:Hheheh odlicno poredjenje :lol: Mora da si ga dugo smisljao 8-)
Ma Pizon je propast od trenera. Kako god da je bio dobar kao igrac, kao trener je dno da ne moze biti gore....
A kakvo ti je misljenje o Vucinicu?

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 17 avg 2012, 02:35

Vucinic je uveliko zapostavljan zbog menadzerskih igraca, slicna prica kao i o Misketu,pricao je o tome vise puta, pa ako te zanima sto se odlucio za Crnu Goru (osim sto je Crnogorac) mozes malo proguglati. Mada takodje, mijesati odnos Srbije i Crne Gore sa odnosima Srbije i BIH ili BIH i Hrvatske nije mjerodavno. Uzmimo primjer, vaterpolo reprezentacija Srbije je puna Crnogoraca i Obrnuto....
Al posto vidim sta potencirate, zavrsicu sada, da ne spamujemo temu o ovom momku... Zivi mi bili
Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 avg 2012, 02:50

Najbitnije u svemu tome jeste da ne igra patriotski osjecaj, i ja bih realno ginuo na terenu, ali sta mi to vrijedi kad ne znam podvaliti loptu kao Miske.
Celik!3,2,2.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 17 avg 2012, 07:48

Stevanović igra u Lihtenštajnu

Stevanović je, inače, uzdanica mlade reprezentacije. S obzirom na to da naš U-21 tim u septembru igra ključne utakmice u kvalifikacijama, pitali smo Sušića hoće li ga prepustiti mladoj reprezentaciji ili će ga angažirati za A-tim.

- Vidjet ću sa selektorom mlade reprezentacije Vladom Jagodićem. Da ga sada vratim u mladi tim, niko me ne bi razumio zašto sam to učinio. Da mi sjedi na klupi, pustio bih ga, ali ja ga mislim staviti da igra protiv Lihtenštajna, naročito zato što je Senad Lulić suspendiran - kaže Sušić.

Na još jedno pitanje znači li to da bi iz ekipe mogao ispasti neko od igrača koji su do sada nosili etikete prvotimaca, selektor je odgovorio:

- Niko nema zagarantirano mjesto. Momak je pokazao da ima kvalitet i bit će u ekipi protiv Lihtenštajna.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 avg 2012, 11:37

maxuz baxuz je napisao/la:
Stevanović igra u Lihtenštajnu

Stevanović je, inače, uzdanica mlade reprezentacije. S obzirom na to da naš U-21 tim u septembru igra ključne utakmice u kvalifikacijama, pitali smo Sušića hoće li ga prepustiti mladoj reprezentaciji ili će ga angažirati za A-tim.

- Vidjet ću sa selektorom mlade reprezentacije Vladom Jagodićem. Da ga sada vratim u mladi tim, niko me ne bi razumio zašto sam to učinio. Da mi sjedi na klupi, pustio bih ga, ali ja ga mislim staviti da igra protiv Lihtenštajna, naročito zato što je Senad Lulić suspendiran - kaže Sušić.

Na još jedno pitanje znači li to da bi iz ekipe mogao ispasti neko od igrača koji su do sada nosili etikete prvotimaca, selektor je odgovorio:

- Niko nema zagarantirano mjesto. Momak je pokazao da ima kvalitet i bit će u ekipi protiv Lihtenštajna.
Ispravna odluka Susica.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 17 avg 2012, 11:39

Mnogo ispisaste o mladom Stevanoviću,a sve nekako šturo...

Dečko je solidan veznjak koji može odgovoriti na više pozicija... Karijeru je počeo ako ne grešim u zvorničkoj Drini i to kao špic gde je jedne godine postao i najbolji strelac Republike Srpske,zatim kao i još mnogi odlazi u omladinsku školu Vojvodine,SRC Vujadin Boškov. Tamo su odmah videli da se radi o potencijalu,ali da jednostavno pre svega zbog snage nemoguće mu je dati šansu da sa 18 godina igra za prvi tim,usledila je posudba u Borac iz Banjaluke.... Tadašnji treneri su isticali kako je mnogo bolje bilo za Miroslava da je ostao i igrao juniorsku ligu Srbije,jer bi više na oku bio i verovatno na fizici napredovao...naravno postoji šansa da su pogrešili... Ostalo znamo,vraća se u Vojvodinu i zahvaljujući solidnim prijateljskim ulazi u prvi tim,gde je standardan već dve godine. Ono što naravno ga izdvaja od ostalih je još uvek nedostatak fizičke snage,duel igra je dosta slaba,ali zato pozicioniranje,pas pa donekle i kreativnost su njegove prednosti.....

Ne treba od malog odma praviti zvezdu niti iz ne znam kog razloga potencirati zašto je i koga izabrao ili šta je za njega bolje. Za njega je najbitnije da igra,da ga povrede zaobiđu i da ne bude jedan od mnogih koji su iz Voše otišli u neki veći klub i nisu se snašli.....
Ponude postoje,a postojale su i pre godinu dana...... Napoli,Parma.... Udinese,Genoa. Ali osim pomenutog menadžera pita se i Butorović itekako, tako da mali ima dobar ugovor u Voši i sam zna da svaka vrsta odbijanja produžetka znači sudbinu Mojsova,koji će godinu i kusur biti odvojen od tima bez mogućnosti da raskine ugovor i potpiše sa strancima..... Tržišna cena od 1,5 milion je ipak malo za ono što Butorović očekuje,siguran sam da će ga pustiti svakom ko je spreman dati bar 2 miliona i to verovatno u dve rate,da mu se ne ponove slučajevi Danijela Aleksića i još nekoliko drugih,gde su ga isti ti žabari zeznuli.....

Mogao bih o malom do sutra....
Dakle prvenstveno mi je drago da je mali pokazao da ima talenta,jer su mi uvek simpatični igrači poput njega,ali isto tako stavljati priču u kontekst kako bi mali da je hteo igrao za Srbiju nisu realne.... Imena poput Krasića,Đuričića,Tomića su ipak trenutno kvalitetnija i cenjenija na fudbalskom tržištu,slobodno u ovu priču možemo staviti i Lazovića iz Zvezde... ;), uz zaista iskrenu želju da pridonese uspesima Bosne, za tog momka trenutno ne bi bilo mesta ni u mladoj reprezentaciji Srbije....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 17 avg 2012, 12:03

underPFC je napisao/la: uz zaista iskrenu želju da pridonese uspesima Bosne, za tog momka trenutno ne bi bilo mesta ni u mladoj reprezentaciji Srbije....
grohotom se smijem, grohotoom, srbija velesila :lol:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 avg 2012, 12:08

bordo_Sarajevo je napisao/la:
underPFC je napisao/la: uz zaista iskrenu želju da pridonese uspesima Bosne, za tog momka trenutno ne bi bilo mesta ni u mladoj reprezentaciji Srbije....
Ma sta ce Stevanovic, cuo sam da mu je pravo ruzan glas. Ne moze on u Srbiji igrat.

Inace vidim glavni im napadac iz istog kluba kao Zec, a drugi napadac neki balavac iz Partizana. Iz 4 utakmice pod Mihajlovicem postigli jedan jedini gol. Dovoljno. Morat ce Pantelu vratit.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 17 avg 2012, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 17 avg 2012, 12:11

Cartman je napisao/la:
Ma sta ce Stevanovic, cuo sam da mu je pravo ruzan glas. Ne moze on u Srbiji igrat.

Inace vidim glavni im napadac iz istog kluba kao Zec, a drugi napadac neki balavac iz Partizana. Iz 4 utakmice pod Mihajlovice postigli jedan jedini gol. Dovoljno.
a zigicic, jel doguro do trece lige ? :lol:

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 17 avg 2012, 12:12

E hebi ga.. i ti ga sad usra..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 avg 2012, 12:15

underPFC je napisao/la:Mnogo ispisaste o mladom Stevanoviću,a sve nekako šturo...

Dečko je solidan veznjak koji može odgovoriti na više pozicija... Karijeru je počeo ako ne grešim u zvorničkoj Drini i to kao špic gde je jedne godine postao i najbolji strelac Republike Srpske,zatim kao i još mnogi odlazi u omladinsku školu Vojvodine,SRC Vujadin Boškov. Tamo su odmah videli da se radi o potencijalu,ali da jednostavno pre svega zbog snage nemoguće mu je dati šansu da sa 18 godina igra za prvi tim,usledila je posudba u Borac iz Banjaluke.... Tadašnji treneri su isticali kako je mnogo bolje bilo za Miroslava da je ostao i igrao juniorsku ligu Srbije,jer bi više na oku bio i verovatno na fizici napredovao...naravno postoji šansa da su pogrešili... Ostalo znamo,vraća se u Vojvodinu i zahvaljujući solidnim prijateljskim ulazi u prvi tim,gde je standardan već dve godine. Ono što naravno ga izdvaja od ostalih je još uvek nedostatak fizičke snage,duel igra je dosta slaba,ali zato pozicioniranje,pas pa donekle i kreativnost su njegove prednosti.....

Ne treba od malog odma praviti zvezdu niti iz ne znam kog razloga potencirati zašto je i koga izabrao ili šta je za njega bolje. Za njega je najbitnije da igra,da ga povrede zaobiđu i da ne bude jedan od mnogih koji su iz Voše otišli u neki veći klub i nisu se snašli.....
Ponude postoje,a postojale su i pre godinu dana...... Napoli,Parma.... Udinese,Genoa. Ali osim pomenutog menadžera pita se i Butorović itekako, tako da mali ima dobar ugovor u Voši i sam zna da svaka vrsta odbijanja produžetka znači sudbinu Mojsova,koji će godinu i kusur biti odvojen od tima bez mogućnosti da raskine ugovor i potpiše sa strancima..... Tržišna cena od 1,5 milion je ipak malo za ono što Butorović očekuje,siguran sam da će ga pustiti svakom ko je spreman dati bar 2 miliona i to verovatno u dve rate,da mu se ne ponove slučajevi Danijela Aleksića i još nekoliko drugih,gde su ga isti ti žabari zeznuli.....

Mogao bih o malom do sutra....
Dakle prvenstveno mi je drago da je mali pokazao da ima talenta,jer su mi uvek simpatični igrači poput njega,ali isto tako stavljati priču u kontekst kako bi mali da je hteo igrao za Srbiju nisu realne.... Imena poput Krasića,Đuričića,Tomića su ipak trenutno kvalitetnija i cenjenija na fudbalskom tržištu,slobodno u ovu priču možemo staviti i Lazovića iz Zvezde... ;), uz zaista iskrenu želju da pridonese uspesima Bosne, za tog momka trenutno ne bi bilo mesta ni u mladoj reprezentaciji Srbije....
Vrlo lijep tvoj post,ali na kraju,po mom sudu,nerealan u zadnjoj recenici!Ti ili njega onda nisi gledao u zadnje vrijeme u Vojvodini ili nisi nikako u nase obje reprezentacije(u-21,A)!? Ne da ne bi imao mjesta kod vas u mladoj,nego bi bio medju top3 igraca,neskromno receno,a o A timu necu ni da vam pricam,jer ste u totalnoj tranziciji i slobodno mogu reci da mi imamo jaci tim od vaseg trenutno.U prevodu,barem bi za klupu mogao da se izbori,jer,ako nista,zna centrirati za razliku od Lazica koji vam je sada igrao.Lazic ima dribling,ali centarsut nije ni u putu sreo,dok Krasic,iako je ime,ozbiljniji fudbal nije igrao vec godinu i po.Takodje,Stevanovic je fizicki prespreman igrac i to se vrlo lako moze primijetiti,osim ako ti ne ciljas na onu drugu fizicku snagu,ali onda vise ne pricamo o istom sportu...Na kraju,ne treba ga dizati u zvijezde,treba pustiti decka da radi i da se razvija,ali daleko je on od,kako ti kazes "simpaticnog igraca".Ima tu puno vise u njemu,a posebno kada igra u sistemu nase reprezentacije,sto je meni i najbitnije...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 avg 2012, 12:21

a zigicic, jel doguro do trece lige ? :lol:
Zigic, Srpski Emile Heskey. :D

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 17 avg 2012, 12:24

Izvinjavam se unapred ako je kraj posta nekog uzbudio,bez potrebe, under je u ovih 500 postova valjda pokazao da nema kompleks i da nije osoba koja želi ikoga nervirati ;) (osim cigose).

Izneo sam stav da Stevanović uz sav potencijal (što samim time znači da može i nadmašiti sve ove koje ću nabrojati svojim igrama i svojom blistavom karijerom u budućnosti) ne bi imao mesta u reprezentaciji Srbije, Tošić,Krasić,Tomić,Đuričić. ;) U mladoj startni igrač je Darko Lazović,tu bi bio zamena.... Dakle ništa loše nisam mislio,Srbija nikada nije bila niti će ikada biti fudbalska sila ;)

Dakle nema potrebe za nekim subjektivnim stavovima ili prozivanjima, Stevanović je vezista i ima prednost u odnosu na gore pomenute zato što može igrati na više pozicija,nekada je u Borcu igrao kao polušpic,počeo kao špic,a znao je igrati i zadnjeg veznog,doduše retko u Voši.... ;) Kažem voleo bih da bude veliki igrač i da napravi dobru karijeru,ali trenutno ne treba ga mnogo podizati..... Salihović,Pjanić,Medunjanin,Misimović,ranije Barbarez i kompanija su miljama daleko i verovatno da uz sav potencijal teško da će uraditi više od njih.....

Ne znam koliko ste upoznati u Voši trenira i Rustemović Edin,nažalost doživeo je tešku povredu,mlađi je msm 3 godine od Stevanovića, prema rečima ovih iz Vujadin Boškova,mali je veći talenat od Miroslava i da nije bilo ove povrede verovatno bi uskoro i on igrao za vas,ako već nije ;) Videćemo šta će biti s njim nakon povrede,uglavnom mislim da bi u njemu mogli dobiti velikog asa,većeg i od Stevanovića i od Pjanića.... ;)
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 17 avg 2012, 12:32

mojne mi toga, probo si nam ga suknut samo tako ali et, kontraefekt, ovdje nikoga ne zanima srbija, nit se spominje, i onda ti naletis :?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 avg 2012, 12:35

underPFC je napisao/la:Izvinjavam se unapred ako je kraj posta nekog uzbudio,bez potrebe, under je u ovih 500 postova valjda pokazao da nema kompleks i da nije osoba koja želi ikoga nervirati ;) (osim cigose).

Izneo sam stav da Stevanović uz sav potencijal (što samim time znači da može i nadmašiti sve ove koje ću nabrojati svojim igrama i svojom blistavom karijerom u budućnosti) ne bi imao mesta u reprezentaciji Srbije, Tošić,Krasić,Tomić,Đuričić. ;) U mladoj startni igrač je Darko Lazović,tu bi bio zamena.... Dakle ništa loše nisam mislio,Srbija nikada nije bila niti će ikada biti fudbalska sila ;)

Dakle nema potrebe za nekim subjektivnim stavovima ili prozivanjima, Stevanović je vezista i ima prednost u odnosu na gore pomenute zato što može igrati na više pozicija,nekada je u Borcu igrao kao polušpic,počeo kao špic,a znao je igrati i zadnjeg veznog,doduše retko u Voši.... ;) Kažem voleo bih da bude veliki igrač i da napravi dobru karijeru,ali trenutno ne treba ga mnogo podizati..... Salihović,Pjanić,Medunjanin,Misimović,ranije Barbarez i kompanija su miljama daleko i verovatno da uz sav potencijal teško da će uraditi više od njih.....

Ne znam koliko ste upoznati u Voši trenira i Rustemović Edin,nažalost doživeo je tešku povredu,mlađi je msm 3 godine od Stevanovića, prema rečima ovih iz Vujadin Boškova,mali je veći talenat od Miroslava i da nije bilo ove povrede verovatno bi uskoro i on igrao za vas,ako već nije ;) Videćemo šta će biti s njim nakon povrede,uglavnom mislim da bi u njemu mogli dobiti velikog asa,većeg i od Stevanovića i od Pjanića.... ;)
Nisi ti uzbudio,svako ima pravo na svoje misljenje,ali si nerealan.Tosic od dolaska Mihajlovica igra lijevo krilo,za Krasica vise ne znas da li ce to biti isti igrac i ruku na srce,citavu karijeru igra na brzinu(nije neki znalac),nesto poput nekad Beslije u nasoj repci,a znas i sam da je to kratkog daha plus nije igrao godinu i po.Dvojica potonjih su polivalentni,tako da Stevanovic,barem moze na klupu,kao sto vec rekoh.Dalje,ako Lazovic i jeste bolji u mladoj na toj poziciji,onda sigurno nije bolje lijevo krilo u istoj ekipi.Dakle, prebacis Stevanovica i igraju obojica. ;)

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 17 avg 2012, 14:35

ima njegov intervju gdje kaze da nikad nije dilema imao koju državu izabrati..
konačno pozitivno iznenađenje :D

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 avg 2012, 14:50

inacefindecko je napisao/la:ima njegov intervju gdje kaze da nikad nije dilema imao koju državu izabrati..
konačno pozitivno iznenađenje :D
Mah..malo kurtoazije nije na odmet. :D Bitno je da mi njega kaparišemo za sva vremena protiv Lihtenštajna, ostalo me ne zanima.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 17 avg 2012, 14:56

Znam momka, zajedno u srednju išli, :D mogu samo reći da sam veoma prijatno iznenađen njegovim riječima, Eh što nisu svi takvi. :roll:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ovisnik, Zglavkar i 12 gostiju.