Mladost ima oko 500-600 sjedalica, sad ce imat preko 1000, taman zavrsavaju dio tribine. Al eto, ako se svima progledavalo kroz progledat ce se i njima iako ja to osobno nebi volio, jer oni imaju para i bilo bi lijepo da urade nesto sa stadionom kad vec imaju mogucnosti. Oni vec duze vrijeme pokusavaju i uraditi nesto, stalno se odrzavaju sastanci sa gradskom upravom i nadam se da uskoro krecu radovi.Zoom088 je napisao/la:Troglav i Podgrmeč jednu polusezonu nisu igrali na svojim stadionima upravo zbog toga što nisu ispunjavali uslove (licenciraju se tereni i stadioni...itekako se licenciraju). Čini mi se da je i Mladost DK imala nekih problema, ne mogu se sad tačno sjetiti.
U proljetnom dijelu im je dopušteno da igraju na svojim stadionima, jer su klubovi bili u teškoj finansijskoj (i svakoj drugoj) situaciji.
Međutim, to "gledanje kroz prste" i popuštanje je veliki minus za Savez i za samo takmičenje, koje automatski postaje neregularno jer se ne poštuju pravila i propisi.
NK Metalleghe BSI Jajce
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Metalleghe BSI Jajce
- DrustveniParazit
- Kontakt:
GracanicaAA je napisao/la:Da.....Upravu siZoom088 je napisao/la:Čuj tribina nema stolice??
Pa onda se neće moći igrati na tom stadionu
Tema nema baš puno postova pa ste obojica mogli pročitati da se radi na tome da se obnovi stadion da bi ispunjavao uslove za prvu ligu FBiH.
Pogledaj pojačanja oba ta kluba pa ćeš vidjeti da ima logike u tome što @bbblivno piše. Znam da nije to siguran pokazatelj da će Metalleghe uzeti naslov ali kad imaš u ekipi igrače koji su igrali vani, koji su igrali u PLBiH + momci iz Jajca koji će gristi više nego ikad da dobiju mjestu u prvom timu + vrhunski trener + želja da se plasiraju u PLBiH što je cilj za koji će ako bude ispunjen dobiti pare pravo fine za naše uslove. Trenutno nemaju finasijskih problema, ne postoje dugo pa nemaju dugove prema državi k'o većina drugih klubova, igrači sva primanja dobijaju na vrijeme, njihovo je da igraju, ne moraju brinuti o tome.GracanicaAA je napisao/la:Drug moj ako oni uzmu naslov ispred Bratstva, onda stvarno si smjesanbadblueboylivno je napisao/la:Bit će čudno ako ne uzmu naslov, zasad izgledaju kao naojozbiljniji klub za skok u elitu.
Jučer prijateljska u Tomislavgradu protiv Osijeka (koji je u punom trenažnom procesu, a Metalleghe tek počeo prije par dana), poraz 3-1.
Novi klupski website http://nkmetalleghe-bsi.com/" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
-
- Moderator
- Kontakt:
Uzeli ste nam Karaduza.....Poniko u Bratstvu da bi potom otiso u Cesku i trebo je se nama vratit i otiso vama.
Nez zasto, al eto nek mu je sa srecom.
Svaka cast.
Svaka cast.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
GracanicaAA je napisao/la:Uzeli ste nam Karaduza.....Poniko u Bratstvu da bi potom otiso u Cesku i trebo je se nama vratit i otiso vama.
Svaka cast.
Kakav je igrač, ako može detaljnije malo?
Matej Delač
Matej Delač
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ovi se bas ne z.a.j.e.b.a.j.u

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ozbiljna ekipa, dobra finansijska situacija, dobar rad, dobra atmosfera...imate sve preduslove da napravite dobar rezultat.
Sačekat ćemo ipak početak prvenstva i prvih nekoliko kola da vidimo kako ćete se snaći u ovoj ligi, ali sudeći prema već navedenom bićete stabilni i konstantni u svemu.
Sačekat ćemo ipak početak prvenstva i prvih nekoliko kola da vidimo kako ćete se snaći u ovoj ligi, ali sudeći prema već navedenom bićete stabilni i konstantni u svemu.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Volio bih znati na koliko su potpisani ugovori. Bilo bi glupo dovoditi igrače na jednu sezonu, ako već imaju novca.
Tek sam nedavno primijetio da je ovo ustvari ozbiljan klub... zna li se koliko im firma Metalleghe daje?
Što se mene tiče, želim im svu sreću, dobro je to i za grad Jajce, a naravno i svaki novi finansijski jak klub je plus za bh. nogomet.
Tek sam nedavno primijetio da je ovo ustvari ozbiljan klub... zna li se koliko im firma Metalleghe daje?
Što se mene tiče, želim im svu sreću, dobro je to i za grad Jajce, a naravno i svaki novi finansijski jak klub je plus za bh. nogomet.
Ovo je prva sezona i nije cilj ulazak u Premijer ligu. Puno stvari treba srediti na i oko stadiona, i ekipa je tek sastavljena tako da je ova sezona opipavanje
. Firma Metalleghe daje dovoljno da svi igrači imaju redovna primanja,koja su sigurno u rangu premijerligaskih
, a što je bitno nema duga državi. Ove godine neka ide Gračanica ili Jedinstvo, Jajce juriša iduću.

Prije bih rekao Gračanica i Gošk...gol-man je napisao/la:Ovo je prva sezona i nije cilj ulazak u Premijer ligu. Puno stvari treba srediti na i oko stadiona, i ekipa je tek sastavljena tako da je ova sezona opipavanje. Firma Metalleghe daje dovoljno da svi igrači imaju redovna primanja,koja su sigurno u rangu premijerligaskih
, a što je bitno nema duga državi. Ove godine neka ide Gračanica ili Jedinstvo, Jajce juriša iduću.
ČESTITAM,,,,Jako ozbiljan klub,,,,,,,,Želim sve najbolje u novoj sezoni.Edol je napisao/la:Volio bih znati na koliko su potpisani ugovori. Bilo bi glupo dovoditi igrače na jednu sezonu, ako već imaju novca.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
U toku su sanacijski radovi na stadionu Mračaj. Početak prvoligaške sezone stadion bi trebao dočekati u novom ruhu. Radove će izvoditi nekoliko tvrtki, većinom jajačkih.

Svlačionica

Matej Delač
Matej Delač
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pisao sam na temi o stadionima - iznenadilo me da je stanje ovako loše, a trebat će jako prionuti poslu. Nadam se da će se sve stići napraviti na vrijeme i da će Metalleghe spremno ući u Čempionšip. Uvjeti za odličan stadion su tu, napucati ovu tribinu i lagano. 

Hayley <3
-
- Moderator
- Kontakt:
Po meni trebate odma napucat stolice....Jer ce vam oni iz saveza odma srat 

- samo_lijevo
- Kontakt:
prvo svlacionice uraditi,stolice je lako montirati.
Nego prokisnjava li ovaj krov?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Nisam upućen u to šta se sve treba uraditi, znam samo za ovo što se vidi na slikama, to jest srediti pristup stadionu, ograde i okolina stadiona, svlačionice i prostorije unutar stadiona i ušminkavanje tribine. Mislim da će se barem nešto stolica uraditi jer koliko znam to je uslov za igranje, sad vidjet ćemo. Možda postoji neki dogovor sa savezom kao što je bilo i sa još nekim klubovima kojima se progledalo kroz prste. U svakom slučaju lijepo je vidjeti da se nakon ovoliko vremena nešto radi-GracanicaAA je napisao/la:Po meni trebate odma napucat stolice....Jer ce vam oni iz saveza odma srat
@bbb ni sam ne znam kad se nešto zadnji put radilo na Mračaju, bilo je ružno pravo otići na utakmicu i vidjeti na ogradi one metalne reklame od nekih firmi koje su djelom izblijedile a djelom ih korozija uništila. Niko se nije brinuo o stadionu i sve je vremenom propadalo.
samo_lijevo je napisao/la:prvo svlacionice uraditi,stolice je lako montirati.
Koliko znam da ne prokišnjava.
Matej Delač
Matej Delač
svaka cast na organizovanosti i sretno vam u ligi...nasminkan ste klub samo jos uvjek igra 11 na 11 i mislim da je Sloboda imala daleko jacu ekipu i prije nego sto je dovela pojacanja i da se opet namucila...bit ce te sigurno sredina ili u vrhu ali za ulazak u PL jednostavno ne vidim da imate toliko kvalitete...7-8 pojacanja ne mogu sama izvuc na sebi cijelu sezonu...treba tu dosta dobrih igraca...a jos i niste uigrana ekipa...
ekipe kao Bratstvo Rudar i Gosk godinama imaju kostur ekipe....i igraju zajedno...po meni ste iza te tri ekipe....i jos iza ekipa kao Capljina, Branitelj, Jedinstvo.
Slatka sredina medju Gradinom, Lukavcom, mozda tu ubacit i Gorazde...i mozda Banovice ako dodju do sebe...
ekipe kao Bratstvo Rudar i Gosk godinama imaju kostur ekipe....i igraju zajedno...po meni ste iza te tri ekipe....i jos iza ekipa kao Capljina, Branitelj, Jedinstvo.
Slatka sredina medju Gradinom, Lukavcom, mozda tu ubacit i Gorazde...i mozda Banovice ako dodju do sebe...
- EdinDzekomo
- Kontakt:
svaka cast na radovima i organizaciji
samo naprijed
samo naprijed
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Jučer je na Mračaju NK Metalleghe B.S.I. savladao premijerligaša iz Viteza sa 2:0 golovima Bibića i Kovača.

Matej Delač
Matej Delač
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Bugojno: Pobjeda u četvrtoj pripremnoj utakmici!
NK Iskra - NK Metalleghe BSI 1:3
Strijelci:
0:1 Seferović
1:1 Zec
1:2 Kovač
1:3 Bibić
NK Iskra - NK Metalleghe BSI 1:3
Strijelci:
0:1 Seferović
1:1 Zec
1:2 Kovač
1:3 Bibić
Matej Delač
Matej Delač
- sindbad123
- Kontakt:
Seferovic pojacao NK Metalleghe!!! Pocelo postavljanje stolica na tribinama Mracaja 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.