1/2 EP: Španija - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Re: 1/2 EP: Španija - Portugal
Bice ovdje bar 3 gola. Koliko god mi Spanija kao drzava bila draga i koliko god mi Realovi igraci koji igraju za Spaniju bili drazi od onih koji igraju za Portugal veceras navijam za portugalce. Vise su pokazali do sada a i njihova igra mi je bila dopadljivija. Mada opet, ja ne mogu protiv Ikera navijati pa da mi je rod rodjeni na suprotnoj strani. Naprijed Portugal, naprijed Iker! 

https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
[youtube][/youtube]Bulkin je napisao/la:Ono sto sam pogledao dovoljno mi je.Kad pogledaš 4 utakmice Barce u sezoni onda možemo pričati.
Uostalom pogledaj ti par tekme iz talijanske, engleske, francuske pa i Spanske lige, imas mnogo boljih zadnji vezni osim sto citavu sezonu samo gledas Barcu pa tu i tamo Busket spada u vrh, ne znam sta bi snjim bilo da je clan neke druge ekipe, ali ne bi mu bilo ugodno.. ovako je u top3, ok
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pametnome dosta. Mada video clipovi nisu baš relevantni ,ali ne postoji drugi način kad se ne koncentrišeš na njegovu igru.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- NoName
- Kontakt:
Volio bih da Portugal osvoji EP pa da mozemo reci da nas je buduci prvak izbacio u barazu. Mala ali ipak neka utjeha
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Samo Portugalci imaju heben tekst himne, nema se sta reci jedna od boljih himi. Bas ono da se naloze.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ovo nije vidjelo faula.
Utakmica sa puno ritma zasad, Španci još nisu iskontrolisali posjed, ali većinom im za to treba 20-ak minuta, vidjećemo hoće li uspjeti u tome.
Utakmica sa puno ritma zasad, Španci još nisu iskontrolisali posjed, ali većinom im za to treba 20-ak minuta, vidjećemo hoće li uspjeti u tome.
- brzitesanj
- Kontakt:
Ravnopravan Portugal u prvih 20 minuta meča
mozda čak i bolji od EP i SP

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Jako neobicna utakmica, imam osjecaj kao da gledam nekakav cudni el Clasico...CR, Pepe, Coentrao protiv Piqea, Xavia, Inieste... zaista neobicna tekma... 
EDIT: Turcin silji za Spance, a kako i ne bi kad se mnoge stvari znaju...

EDIT: Turcin silji za Spance, a kako i ne bi kad se mnoge stvari znaju...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Po meni nema nikakvog šiljenja za Špance, sudija odlično obavlja posao.
Portugalci odlični, stavili su na raspolaganje svu svoju tehniku da iskontrolišu loptu što je duže moguće i jako dobro im ide, rekao bih da niko protiv Španaca do sad nije ovako dobro držao posjed. Uz to su i jako opasni iz svog posjeda, ofanzivci su im brži od Španskih defanzivaca i to pokušavaju iskoristiti.
Ovako poluprazan stadion u polufinalu EP-a je pokazatelj da je možda greška odabir domaćina. Slično će vjerovatno biti i na SP u Rusiji, iako se SP moglo gledati na prepunim stadionima u Engleskoj. Jako glupe odluke UEFA-e i FIFA-e.
Portugalci odlični, stavili su na raspolaganje svu svoju tehniku da iskontrolišu loptu što je duže moguće i jako dobro im ide, rekao bih da niko protiv Španaca do sad nije ovako dobro držao posjed. Uz to su i jako opasni iz svog posjeda, ofanzivci su im brži od Španskih defanzivaca i to pokušavaju iskoristiti.
Ovako poluprazan stadion u polufinalu EP-a je pokazatelj da je možda greška odabir domaćina. Slično će vjerovatno biti i na SP u Rusiji, iako se SP moglo gledati na prepunim stadionima u Engleskoj. Jako glupe odluke UEFA-e i FIFA-e.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Yebem ti ovakav fudbal, ima li negdje kakva turska serija? 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Španija za sada pokušava da bude ravnopravna Portugalu.
Odličan Portugal, to se vidjelo još u prvom meču protiv Njemačke gdje nisu zaslužili poraz.
Sjajno postavljen tim večeras, taktički izvrsni, ne dopušta se Španiji posjed za koji su svi pretpostavili da će biti ogroman.
Problem ove repke je špic igrač, nemaju ga jednostavno, a i Nani ja malo uradio, ako se ovaj dvojac probudi, bit će svega.

Odličan Portugal, to se vidjelo još u prvom meču protiv Njemačke gdje nisu zaslužili poraz.
Sjajno postavljen tim večeras, taktički izvrsni, ne dopušta se Španiji posjed za koji su svi pretpostavili da će biti ogroman.
Problem ove repke je špic igrač, nemaju ga jednostavno, a i Nani ja malo uradio, ako se ovaj dvojac probudi, bit će svega.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Nema fudbala bez Svabe. Znamo svi da oni rade najmocnije ofansive vec 70 i kusu godina
Sent from my LT15i using Tapatalk 2
Sent from my LT15i using Tapatalk 2
Thomas Müller - Fußballgott
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Je li ovo 1/2 finale EP-a ili 1/2 finale Kupa sajamskih gradova? Katstrofa!
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
E moj Arbeloa topino jedna ,da Bog da veceru promasio.. Inace,izjednacena tekma,bice ovdje golova
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Španija lošija,nadam se da će Apolonaldo riješiti ovo.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- delpiero20
- Kontakt:
Prava romska utakmica
Xabi je okej, on nije Rom nego Baskijac
Kako samo Spanija igra zanimljivo i atraktivno
Smijel se ko kladit da ce biti tuce?

Kako samo Spanija igra zanimljivo i atraktivno

Smijel se ko kladit da ce biti tuce?
Veoma loša igra i jednih, i drugih, nadam se boljem u drugom poluvremenu,
Španci su ipak pokazali da su ljudi, da se s određenom dozom presinga može i s njima igrati
Španci su ipak pokazali da su ljudi, da se s određenom dozom presinga može i s njima igrati
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

Loše poluvrijeme. Gore od onog koje su nam priredili Francuzi i Englezi, te Španci i Francuzi u međusobnim duelima. Jednostavno, ništa vrijedno spomena osim onog poteza kad je Iniesta petom izbacio 2 igrač Portugala i proslijedio loptu Albi.

Veloso?

Portugalci dobro stoje, zbijeni su, izlaze na vrijeme i odlično pokrivaju prostor. Međutim, i oni su bezopasni u napadačkom dijelu.
Sve u svemu, nadam se boljem drugom poluvremenu, jer ovo što su pokazali u prvih 45 minuta bismo mogli protumačiti kao silovanje publike.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- IlPrincipino
- Kontakt:
strašno dosadno...ali znači takvo sam i očekivao...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ova Spanija stvarno igra dosadan fudbal,nije ovo leprsavo kao sto je bilo.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.