ramiral je napisao/la:
Ne možeš generalizovati jarane... nikada...
Izbaci sve Juventine iz repke i popuni sa nekim drugim igračima ima nas koji bi opet navijali za digiće
Ništa Juventini ovo-ono...

Čuj nemoj generalizovati, pa ja njih dvojicu poznajem u dušu i znam da je tako
Ne znam šta sam generalizovo, ponovo ti to pročitaj moj Tigre
TomaZdravkovic je napisao/la:
Obrisao sam onaj dodatak gdje si pisao za igrace i naravno sa svim stvarima se slazem i to je realno osim mozda da su Balza i Abate najbolji bekovi danasnjice, medju boljim jesu.....
Ma đe ba ono realno
Ne znam nisu meni vala ni među boljima, al haj nebitno
TomaZdravkovic je napisao/la:
I na kraju moje misljenje nije subjektivno ono je krajnje realno jer kako znam uvijek sam bio upravu na ovom Euru... Rekao sam da ce Italija proci grupu i da ce stajati na terenu cak bolje i od Spanije a od ovih ostalih se podrazumjeva.... Kad je Engleska na red dosla rekao sam da ce ih Italija demolirati igrom a da su eng. igraci sumari koji igraju na izbi, udri, nabij i kako su igrali upravo ovako... I na kraju Italija pokazala nevidjenu silu od igre i odjednom ostatak foruma je poceo vise cijeniti Italiju....
Znaci dosad sam sve pogodio jer sam realno govorio a sad ti realno kazem da ce Italija izdominirati Kobaje ne kao Englesku al' da ce glatko pobjediti a najzasluzniji ce biti Pirlo, Balo i Toto koji ce da jede malo djecu tj. Humelsa i Strudlu....
Nađi moje prognoze i sve sam isto prognozirao, čak sam tipovao da će Tallijani proći kao prvi grupu, što su i trebali da znaju dati gol
I ja sam dosad sve pogodio, jer uvijek realno govorim i kad ja nešto kažem to mora biti tako
I ja tebi realno kažem da će Švabi izdominirati Talijane superiornije nego što su Talijani, Engleze
Čovjek odluke bi trebao biti Miro Klose on će ti da pojede taj kvazi najjači stoperski par
Ako Gomez počne, onda se slažem sa tvojom prognozom
I nemojte mi ti i gazihusref šta zamjeriti ja malo vas dvojicu provociram, ali da ste vi i realnost dva različita pojma to stoji 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.