Oni na prazan koš za čitav dan ne bi ubacili pet trojki.messilla je napisao/la:Francuzima samo ostalo da pokušaju nešto sa šutem za tri poena.
OI London 2012 - Košarka
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Re: OI London 2012 - Košarka
I ko mi je ono proturječio kada sam rekao da ćemo gledati par pobjeda Amerikanaca od 30 i više razlike,neko je rekao da neće biti tako ubjedljivi 
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 29 jul 2012, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
da vidimo i davidsa...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nikad a mozda ni tad. Svaki sport pa i igraci napreduju vremenom a ovi danasnji igraci su prije svega mocniji atleticari igraci nego oni iz 90-tih.alemsa je napisao/la:30 razlike bi ih dobili hladnoasunsao je napisao/la:
Slicna su ova 2 DT-a nije onaj prvi bio puno jaci, samo sto su sada protivnici jaci nego kad je igrao DT predvodjen Jordanom. Tada je bilo na OI dosta ovih zemlji za kantanje, sada je dosta drugacije.
Vidiš da su me poslušali.NedozvoljenaPozicija je napisao/la: Oni na prazan koš za čitav dan ne bi ubacili pet trojki.
Ali se ipak koriste.Monolog je napisao/la:A s obzirom da su do sada zabijali 1/15 van linije 6.75, onda to i nije neko oružje kojim bi se trebali koristiti.
Slabo je ovo od Francuza, nema ko pogodit tricu, a oni jadnici pokušavaju ne bi li koga prosralo.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
u po' dana u po' noci 30 razlikeBalon je napisao/la:
Nikad a mozda ni tad. Svaki sport pa i igraci napreduju vremenom a ovi danasnji igraci su prije svega mocniji atleticari igraci nego oni iz 90-tih.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Balon je napisao/la:Nikad a mozda ni tad. Svaki sport pa i igraci napreduju vremenom a ovi danasnji igraci su prije svega mocniji atleticari igraci nego oni iz 90-tih.alemsa je napisao/la:30 razlike bi ih dobili hladnoasunsao je napisao/la:
Slicna su ova 2 DT-a nije onaj prvi bio puno jaci, samo sto su sada protivnici jaci nego kad je igrao DT predvodjen Jordanom. Tada je bilo na OI dosta ovih zemlji za kantanje, sada je dosta drugacije.
Ma daj...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Protiv Amera samo mogu Litvanci, i njihov sut za 3 poena, naravno da bude iznad 85% 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Slavko sa HRT a ga predstavi kao sasvim obicnog i manje poznatog igraca Minnesote kojem je ujak pjevao za The Beach Boyse, vidi se da ne prati NBA ili slabo prati.LBJ MVP je napisao/la:Znao sam da će Kevin Love biti odličan![]()
Durant=Duran
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- BernardBarnjak
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:Slavko sa HRT a ga predstavi kao sasvim obicnog i manje poznatog igraca Minnesote kojem je ujak pjevao za The Beach Boyse, vidi se da ne prati NBA ili slabo prati.LBJ MVP je napisao/la:Znao sam da će Kevin Love biti odličan![]()
Durant=Duranneobicno
Heheh slavko je ludak... doduse kad je taj covjek pratio NBA mnogi se nisu ni rodili...
Da ali na playstationualemsa je napisao/la:u po' dana u po' noci 30 razlikeBalon je napisao/la:
Nikad a mozda ni tad. Svaki sport pa i igraci napreduju vremenom a ovi danasnji igraci su prije svega mocniji atleticari igraci nego oni iz 90-tih.
Dobro, mrsko mi objasnjavat sta i kako, pratis NBA, kao prvo visina bi bila jaka prednost pravog DT. Robinson, Malone, Ewing bi pojeli ovaj tim, plus Barkley, Pippen, i Jordan. Nemaju sanse bilo kakve, pa ovaj tim uopste ne napada kos, igra k'o OKC.Balon je napisao/la:
Da ali na playstationu

Ma da,šta bi on protiv fizički spremnijih i superiornijih košarkaša današnjice
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kod Francuza šut za tri 2-21
Sreća pa je kraj , umalo da zaspim uz Slavka.

Sreća pa je kraj , umalo da zaspim uz Slavka.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Edin TM87 je napisao/la:Ispod 100 koseva ce biti Ameri danas...
Eh, da sad vidimo Spance...
Roger Federer the greatest of all time!
Ja znam da smo sretni što imamo čast da možemo gledati i ovaj današnji DT, ali Bogme i onaj iz 1992.
Rutinska utakmica, puno dobrih poteza. Uživancija za sviju.
Rutinska utakmica, puno dobrih poteza. Uživancija za sviju.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Zadržali su ih ispod 100. Success. 
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Na kraju +27 za Amere, a da su u napadu bili malo konkretniji mogla je puci i 100-tka. Samo mi nije jasno zasto je pozvan Igoudala. Bolje bi bilo da je Coach K pozvao pored Davisa jos jednog igraca sa drafta.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pa sta sad? Zato ovaj team u svojim redovima ima mozda i najkompletnijeg igraca svih vremena (James), igraca koji se uporedjuje sa Jordanom (Kobe) i igraca koji ce dominirati ligom sljedecih 10 godina (Durant). Smijesno je za takav team reci da nebi imao sanse. Ovaj team i nema potrebe da napada kos kad i sa ovom igrom unistava protivnika.alemsa je napisao/la:Dobro, mrsko mi objasnjavat sta i kako, pratis NBA, kao prvo visina bi bila jaka prednost pravog DT. Robinson, Malone, Ewing bi pojeli ovaj tim, plus Barkley, Pippen, i Jordan. Nemaju sanse bilo kakve, pa ovaj tim uopste ne napada kos, igra k'o OKC.Balon je napisao/la:
Da ali na playstationu
Balon mojne majke tiBalon je napisao/la:
Pa sta sad? Zato ovaj team u svojim redovima ima mozda i najkompletnijeg igraca svih vremena (James), igraca koji se uporedjuje sa Jordanom (Kobe) i igraca koji ce dominirati ligom sljedecih 10 godina (Durant). Smijesno je za takav team reci da nebi imao sanse. Ovaj team i nema potrebe da napada kos kad i sa ovom igrom unistava protivnika.
pa stvarno mislis da bi mogli pucati FG blizu 50% protiv onog tima? A to im je jedino oruzije jer pod kosem bi izginuli.
Imaju Jamesa i to je to, Durant je jos mlad, da bi se nosio sa big dogs, poput Jordana i Barkleya, vidjeli smo u finalu sta je bilo, i sta se desilo OKC. Kobe je vec star nije to onaj Kobe prije 5 godina+.
Govorim ti konkretno 92 protiv 12, nista vise, 30 razlike hladno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.