Postao/la Slatinash_7 » 29 jul 2012, 16:05
Mora da je drugaciji parket u sali kod nas i u Francuza recimo,ili da oni igraju vise basketa nego nasa djeca pa su na olimpijadi...Ili je bolja kugla kod Njemaca nego kod Hamze Alica,da nije drugacija cesta gdje se trci u BiH i u Kini ili odakle su vec najbolji maratonci(dobro jeste malo drugacija al nema to veze) drugaciji bazen u Sarajevu nego u Britaniji,ljudi moji 50 m je 50 m,voda je voda,koji stepen sto je ona idealnija ne znaci puno...Tenisa se ostavite,on je malo preskup,ali drugi sportovi su svugdje otprilike isti...24 sata traje dan,8 sati treniraj,malo nesto radi da jedes i spavaj ako hoces da imas vrhunski rezultat,to sto njima daju pare da treniraju ne znaci da mi ne trebamo trenirati jer ne dobijamo pare...Treba se truditi,biti najbolji u inat svima,i kad ti onaj trener umjesto 20 da 10 minuta daj 10 poena,skaci trci a ne isto najgori,samo kukamo i pricamo! Sami smo sebi krivi,drzava skroz malo...Zao mi je sto su neki osuli drvlje i kamenje po djevojci,nije moglo i sta sad...nek trenira jos 2 sata extra i moci ce,a ne ona ce sad sjest i kukat sto joj nisu dali 100k za odlazak na OI...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina