naš bo mekaleb

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
BRAVO TEAM BOSNIA, WAY TO FINISH IT OFF, THANK YOU TO ALL THE FANS WHO CAME OUT TO THE GAME, CANT WAIT UNTILL NEXT YEAR, JA TE VOLIM!!!!!!!!!!!! YOUR TRUE BOSNIAN ZEKO!!!!!!!
prijavio sam vrijeđanjeRaul_64 je napisao/la:Da se ne bi ko hvatao za komentar iznad mog , pogledati njegove postove i vidjeti da je trolcina
BRAVO TEAM BOSNIA, WAY TO FINISH IT OFF, THANK YOU TO ALL THE FANS WHO CAME OUT TO THE GAME, CANT WAIT UNTILL NEXT YEAR, JA TE VOLIM!!!!!!!!!!!! YOUR TRUE BOSNIAN ZEKO!!!!!!!
Ma nije los Djedovic, samo je nekako rano proglasen zvijezdom, otisao u Barcelonu, pa ljudi ocekuju vise od njega.M4kaveli je napisao/la:Teletovic i Wright su WC igraci, ostali su prosjek.
Pogotovo mi je onaj Djedovic presmijesan.
mlad je za 5 godina može biti puno bolji od mirze koji ni sad nije puno bolji ipak ima 22 godine a mirza nikom ne dodaje dok đedović igra više timski očekujem da karijeru završi u lakersimaceze je napisao/la:Ma nije los Djedovic, samo je nekako rano proglasen zvijezdom, otisao u Barcelonu, pa ljudi ocekuju vise od njega.M4kaveli je napisao/la:Teletovic i Wright su WC igraci, ostali su prosjek.
Volvic je napisao/la:jel to raja jucer skandirala : zeko bosanac ?![]()
nedim1993 je napisao/la:Kikanović je na početku igro slabije , al sad je mrcina prava, sjajno zatvara ispod koša, i daje mnogo poena. Možda je peršić malo slabiji od ovih, al zato kad ga Mašić mijenja, ne maša trojku.
Zack i Teletović odskaču al svako ima takve igrače u timu i hvala Bogu da ih imamo.
A dam neće falit igrača pokazali su sinoć avdibegović, mitrović, nurkić , buza, i ostali
Jeste. Odmah je podigao obje ruke da pozdravi publiku, ni njemu nije loše, sigurno uz Mirzu najomiljeniji igrač u repki.Volvic je napisao/la:jel to raja jucer skandirala : zeko bosanac ?![]()
što se tiče publike, zeko je dobijo' više aplauza. sigurno da je miljenik on sad najveći.Thunderstruck je napisao/la:Jeste. Odmah je podigao obje ruke da pozdravi publiku, ni njemu nije loše, sigurno uz Mirzu najomiljeniji igrač u repki.Volvic je napisao/la:jel to raja jucer skandirala : zeko bosanac ?![]()
Ne vidim nacin da bude bolji od Mirze, a pogotovo ne "puno bolji". Lakersi... o Boze.Nedimko je napisao/la:mlad je za 5 godina može biti puno bolji od mirze koji ni sad nije puno bolji ipak ima 22 godine a mirza nikom ne dodaje dok đedović igra više timski očekujem da karijeru završi u lakersimaceze je napisao/la:Ma nije los Djedovic, samo je nekako rano proglasen zvijezdom, otisao u Barcelonu, pa ljudi ocekuju vise od njega.M4kaveli je napisao/la:Teletovic i Wright su WC igraci, ostali su prosjek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.