kaca je napisao/la:Sve se slažem sa tobom samo se neslažem da je Kajević sposoban.Da se on pita nebi bilo omladinskog pogona....lifebook je napisao/la:Nisam znao da ćete se ovoliko uvrijediti...da se razumijemo,o ljudskim kvalitetima ne pričamo...ovdje je riječ bila o Kupu.Možda sam se malo grubo izjasnio,pa se ovim putem i izvinjavam,ali nelogično je da Goražde bude slobodno dva puta,iako je osvajač kupa(i odustao od Evrope-zbog čega RS BiH gubi poene u EHF-u) a u propozicijama koje su postavljene na zvaničnoj stranici RSBiH,nigdje ne stoji da osvajač mora ići direktno u 1/4 finale,s čim se isto ne slažem. A o Konjuhu da i ne pričamo...malo je smiješno...
Ja sam za ,da ne bude povlaštenih ekipa u kupu ,pa to i jest draž tog sistema,što niželigaš može dogurati do osvajača kupa.Kada ne bi bio dirigovan ždrijeb,kladim se da bi bilo više ekipa koje bi bile zainteresirane za učestvovanje u kupu(mislim na klubove iz 1. liga BiH) ,a ne samo PL ,koji ,opet naglašavam,po propopzicijama moraju igrati kup.
A da je Kajević sposoban čovjek,to naravno stoji,to nema nikakve veze,čovjek drži Goražde i dobro radi,i da je još takvih ljudi koji se bore za rukomet,daleko bi bila kvalitetnija liga nego što je sad.
Završavam ovaj dio teme s ovim.
Premijer liga BiH u rukometu 2012/2013
Re: Premijer liga BiH u rukometu 2012/2013
Ponovo griješiš "kaca" sigurno znam da Kajević svake godine prijavi sve omladinske kategorije za takmičenja to možeš kroz protokol RS BiH vidjeti al sobzirom da Savez tu neorganizuje takmičenja kako treba sta on može ,kojeg si to Predsjednika kluba vidio na zavrsnicama omladinskih takmičenja osim Kajevića i prošle godine u Sarajevu kad su osvojili drugo mjesto ekipa 92 a i ove godine u Visokom kad su takođe osvojili drugo generacije 94 , pa ko im je to obezbijedio i da osvoje medalje u kadetskim i pionirskim selekcijama nego Kajević sa nekolicinom članova uprave .Mnogo toga se nezna a priča se ,momku svaka čast u doba krize sa malim brojem ljudi iz Uprave i sa daleko manjim sponzorskim sredstvima od onih koje je imala bivsa uprava a koja je zavila klub u crno nosi ovaj teret primjereno na svojim plećima ,znam da mu pomogne Ražanica iz Hotela i Muhić koji su tu od prošle godine ,Homa bivši golman je isto tu uz njega vidim pomaže mu i to je sve ,svaka im čast jer sad klub je cijenjen od mnogih još više kako zbog rezultata tako i zbog cjelokupnog rada .
raja nemojmo o imenima...imena budu i prođu a institucije i svetinje, kao što su svi naši rukometni klubovi ostaju...a svim ljudima koji salijeću pare za klubove u bilo kojem sportu treba odati priznanje, to je zaista nemoguća misija...

"maho" svaka čast upravu si sve dođe i prođe i stvarno svaka čast svim sportskim radnicima i ljudima koji vole sport i pomažu u ova teška vremena treba svima kapu skinuti
maho je napisao/la:raja nemojmo o imenima...imena budu i prođu a institucije i svetinje, kao što su svi naši rukometni klubovi ostaju...a svim ljudima koji salijeću pare za klubove u bilo kojem sportu treba odati priznanje, to je zaista nemoguća misija...![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Hvali Zafir i načelnika, kaže ako ne može opština, nađe nekog privrednika pa pomogne 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Derventa-Gradacac 29-32; Bosna (V)-Gracanica 36-38.
http://www.rsbih.com/dokumenti/takmicen ... vijest.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidim i mladje se kategorije spominju, pa naletih na ovo. Interesuje me da li neko od forumasa koji prate sizuaciju u klubovima zna da li je njihov klub poslao kakav prijedlog. Ja mogu tvrditi za jedno 10 klubova, kako muskih, tako i zenskih, da nisu nista poslali. Hvala unaprijed.
Vidim i mladje se kategorije spominju, pa naletih na ovo. Interesuje me da li neko od forumasa koji prate sizuaciju u klubovima zna da li je njihov klub poslao kakav prijedlog. Ja mogu tvrditi za jedno 10 klubova, kako muskih, tako i zenskih, da nisu nista poslali. Hvala unaprijed.
Koliko sam upoznat postoji omladinska liga u ze - do kantonu. Evo link pa koga interesuje nek pogleda : http://www.handballjuniorzdk.com/#" onclick="window.open(this.href);return false;cikac je napisao/la:http://www.rsbih.com/dokumenti/takmicen ... vijest.pdf
RZ88!
Danas počinju omladinske lige na području TK-a.
Ako nekog dodatno interesuju pojedinosti kontakt osoba je Aleksandar Jović, komesar lige.
Ako nekog dodatno interesuju pojedinosti kontakt osoba je Aleksandar Jović, komesar lige.
moram ovdje postaviti
ZANIMLJIVI kadrovi stižu nam iz Austrije. Tačnije, s rukometne utakmice između Bozena i Brixena.
Ivan Stuffer, igrač talijanskog Brixena, odrađivao je posao u obrani kada ga je protivnički igrač Pasquale Maione poljubio u obraz. Stuffer ga je odmah odgurnuo, a nakon žestoke rasprave suci su mu pokazali crveni karton.
No, Stuffer nije stao na tome već se počeo svađati s domaćim navijačima. U jednom trenutku skinuo je donji dio dresa te je pokazao genitalije, a osim toga nije štedio na psovkama.
[youtube][/youtube]

ZANIMLJIVI kadrovi stižu nam iz Austrije. Tačnije, s rukometne utakmice između Bozena i Brixena.
Ivan Stuffer, igrač talijanskog Brixena, odrađivao je posao u obrani kada ga je protivnički igrač Pasquale Maione poljubio u obraz. Stuffer ga je odmah odgurnuo, a nakon žestoke rasprave suci su mu pokazali crveni karton.
No, Stuffer nije stao na tome već se počeo svađati s domaćim navijačima. U jednom trenutku skinuo je donji dio dresa te je pokazao genitalije, a osim toga nije štedio na psovkama.
[youtube][/youtube]
no rules je napisao/la:moram ovdje postaviti![]()
[youtube][/youtube]

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Gracanica-Zrinjski 38-37 (18-19).
Gracanica-Zrinjski 38-37 (18-19).
-
- Kontakt:
Kakve su šanse da Gračanica zaigra u Seha ligi, sad kad se završi ona gore dvorana ?
Veceras moram da pohvalim sudjenje mladog ali veoma kvalitetnog para u Gracanici.
Za razliku od para iz Mostara koji je sudio mec u Sarajevu , ja odavno gori sudijski par nisam vidio !aaaaa je napisao/la:Veceras moram da pohvalim sudjenje mladog ali veoma kvalitetnog para u Gracanici.
ZELJEZNICAR 1921!
KAKANJ-KONJUH 24:28
GORAZDE-PRIJEDOR 35:32
CAPLJINA-DERVENTA 32:31.
GORAZDE-PRIJEDOR 35:32
CAPLJINA-DERVENTA 32:31.
- gradacac10
- Kontakt:
hah pa ebote, konjuh ce jos na kraju ove lige bit prvi, ako se mi u gradaccu ne pojacamo kako treba, jer se celik evo polako raspada izgleda, a gorazdu je raspored u drugom dijelu los.. Predvidjam prva tri mjesta konjuh, gradacac i gracanica
Ja za Derventu nemam komentar...3 pobjede, 9 poraza...necu ni da idem da se nerviram, jos da pocnem psovat svoje dojucerasnje kolege...sta se desava nemam pojma...95 posto proslogodisnje ekipe, kvalitetan trener, finansijska situacija stabilna...rezultati ocaj...to se mora rijesiti unutar kluba...
Nemojte samo vi iz Gradačca krojiti tabelu očito da sve znate,pa ste negdje tamo napisali da će Fidahić zaigrati odma pa evo momak kao što sam rekao neigra dokraja polusezone.gradacac10 je napisao/la:hah pa ebote, konjuh ce jos na kraju ove lige bit prvi, ako se mi u gradaccu ne pojacamo kako treba, jer se celik evo polako raspada izgleda, a gorazdu je raspored u drugom dijelu los.. Predvidjam prva tri mjesta konjuh, gradacac i gracanica
Hvala komšijagradacac10 je napisao/la:hah pa ebote, konjuh ce jos na kraju ove lige bit prvi, ako se mi u gradaccu ne pojacamo kako treba, jer se celik evo polako raspada izgleda, a gorazdu je raspored u drugom dijelu los.. Predvidjam prva tri mjesta konjuh, gradacac i gracanica

Samo kome će Vlada TK dati novce ako mi svi budemo među šest, a još ako izborimo Europu????
Ma znam KK SLOBODA Tuzla

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.