Toronto Raptors
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Toronto Raptors
Odlazak Bargnani-a uz trejd Gay-a su potezi za svaku pohvalu. Imaju sasvim pristojan roster koji može svakoj ekipi napraviti probleme. Čisto sumnjam da mogu nekoga ozbiljnog dobiti na četiri utakmicu ali i ovako su napravili ogroman pomak u odnosnu na prethodne sezone.
-
- Kontakt:
Polufinale konferencije je vise nego izvjesno.
Neizmjerno mi je drago zbog Raptorsa, jer ih, uz Oklahomu, najvise simpatisem u NBA.
Tim koji ima ogroman potencijal pred sobom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Neizmjerno mi je drago zbog Raptorsa, jer ih, uz Oklahomu, najvise simpatisem u NBA.
Tim koji ima ogroman potencijal pred sobom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Imamo par dobrih pickova sljedecih godina i prilicno puno mjesta za nove ugovore ovog i sljedeceg ljeta.
Mislim da nam treba novi trener. Casey je grozan u napadu... Barem igramo odlicnu odbranu.
Jos ne mogu da vjerujem da smo dobili izbor prve runde New Yorka za Bargniania................
Jedini fail ove godine vidim u DJ Augustinu.... Vjerovao sam u njega, stvarno mi je zao sto je otisao. Bolji je od Vasqueza...
Do kraja sezone vidim definitivno top 4 mjesto.
@Mago, zadnji put smo pobjedili 35 utakmica 2009-2010 godine.
Ako uspijemo pobjediti 48 utakmica, to je rekord organizacije. Pobjedili smo 47 utakmica dva puta mislim. Jedanput sa Vinceom i jedanput sa Boshom, kad smo pobjedili Atlantic.
Mislim da nam treba novi trener. Casey je grozan u napadu... Barem igramo odlicnu odbranu.
Jos ne mogu da vjerujem da smo dobili izbor prve runde New Yorka za Bargniania................

Jedini fail ove godine vidim u DJ Augustinu.... Vjerovao sam u njega, stvarno mi je zao sto je otisao. Bolji je od Vasqueza...
Do kraja sezone vidim definitivno top 4 mjesto.
@Mago, zadnji put smo pobjedili 35 utakmica 2009-2010 godine.
Ako uspijemo pobjediti 48 utakmica, to je rekord organizacije. Pobjedili smo 47 utakmica dva puta mislim. Jedanput sa Vinceom i jedanput sa Boshom, kad smo pobjedili Atlantic.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale
Sinoc lagana pobjeda protiv Pistonsa. Nisam previse pratio jer sam gledo Mirzin show al ono sto sam upratio opet je bilo velikih oscilacija. U par minuta prednos od 18 razlike se spusti na 5,6 i to se evo redovno desava.
Morace Casey poradit na tome jer jace ekipe to nece prastat.
Iduca kuci sa Memphis-om pa onda Phoenix isto kuci. Ako se te 2 utakmice dobiju onda bi titula Atlantica bila izvjesna iako Netsi opasno prijete.
Iduca kuci sa Memphis-om pa onda Phoenix isto kuci. Ako se te 2 utakmice dobiju onda bi titula Atlantica bila izvjesna iako Netsi opasno prijete.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Chuck Hayes je odigrao petnaestak minuta na petici protif Drummonda i Monroea.Mago je napisao/la:Sinoc lagana pobjeda protiv Pistonsa. Nisam previse pratio jer sam gledo Mirzin show al ono sto sam upratio opet je bilo velikih oscilacija. U par minuta prednos od 18 razlike se spusti na 5,6 i to se evo redovno desava.

Imam dojam da Casey mrzi JVa.
Ovo su nam preostale utakmice i realan ishod:

I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Jbg generalno je konstantna ekipa ove sezone. Od trejda imaju odlican omjer i vjerujem da se moze do rekorda fransize do kraja ove sezone.
Veceras jos jedna teska utakmica protiv Memphisa. Bice pravo jbeno al nadam se pobjedi ko i uvijek.
Da se hoce 2Pat vise vratit. Fali on dosta ovoj ekipi.
Veceras jos jedna teska utakmica protiv Memphisa. Bice pravo jbeno al nadam se pobjedi ko i uvijek.
Da se hoce 2Pat vise vratit. Fali on dosta ovoj ekipi.
Dobra utakmica. Bas playoff intensity i zasad to ne izgleda lose. +3 na poluvremenu uz odlicne role JV-a i Greivisa sa 14 i 12 poena.
DD los zasad 1-7 iz igre i 3 greske. Valjda se digne u drugom dijelu jer tesko ce se ovo dobit bez njegovog ozbiljnijeg ucinka.
Memphis standardno nezgodna ekipa i cinjenica da se oni bore za doigravanje pokazuje kolko je Zapadna konferencija jaca od Istoka...
DD los zasad 1-7 iz igre i 3 greske. Valjda se digne u drugom dijelu jer tesko ce se ovo dobit bez njegovog ozbiljnijeg ucinka.
Memphis standardno nezgodna ekipa i cinjenica da se oni bore za doigravanje pokazuje kolko je Zapadna konferencija jaca od Istoka...
Uffff kakva pobjeda. Nekih 5 minuta do kraja je bilo 80:80 a na kraju zavrsi 99:86.Mislim da su Raptorsi jedna od najboljih ekipa u zadnjoj cetvrtini. Jednostavno fantasticna pobjeda protiv odlicne ekipe i jos jedan dokaz da je ova ekipa Raptorsa itekako dobra. Dosta se potcjenjuje ovaj fantastican ucinak ove sezone zbog loseg Istoka al Raptorsi imaju pozitivan omjer protiv ekipa sa Zapada i igraju fakat dobru kosarku. 37-27 omjer.
Ko bi to mogo pretpostavit ?
Ja sam odusevljen ovim veceras.
JV 23poena i 9 skokova i to protiv Z Boa i Gasola. :ave:
Lowry 22poena,12 asista i 7 skokova. Standardan majstor i bice ludilo ako ga ne produze na kraju.
Greivis odlican i u zadnjoj cetvrtini a na kraju ukupno 17poena,6 asista i 5 skokova.
DD nije islo i uzeo je manje suteva u drugom al je pogodio jednu vaznu trojku. I opet na kraju solidnih 16 poena.
Jbt kako vazna i velika pobjeda. Brao momci !!!
P.S. I Casey odlicno odradio utakmicu. I on bi moro dobit produzenje na kraju sezone.

Ja sam odusevljen ovim veceras.
JV 23poena i 9 skokova i to protiv Z Boa i Gasola. :ave:
Lowry 22poena,12 asista i 7 skokova. Standardan majstor i bice ludilo ako ga ne produze na kraju.
Greivis odlican i u zadnjoj cetvrtini a na kraju ukupno 17poena,6 asista i 5 skokova.
DD nije islo i uzeo je manje suteva u drugom al je pogodio jednu vaznu trojku. I opet na kraju solidnih 16 poena.
Jbt kako vazna i velika pobjeda. Brao momci !!!
P.S. I Casey odlicno odradio utakmicu. I on bi moro dobit produzenje na kraju sezone.
Lowry podero
Samo -2 na poluvremenu protiv Sunsa. A 2 minute do kraja je bilo 10. Previse dozvoljenih poena zasad. Nadam se da ce to bit bolje u nastavku.
Jbg ne mogu dalje gledat al valjda uspiju dobit do kraja...
Ross 18 poena i opet odlicni JV pogotovo u prvoj cetvrtini sa 13 predvode ekipu veceras.
Jbg ne mogu dalje gledat al valjda uspiju dobit do kraja...
Ross 18 poena i opet odlicni JV pogotovo u prvoj cetvrtini sa 13 predvode ekipu veceras.
-
- Kontakt:
Ross skoro pa neprimjetno do 18 poena. Odlicna selekcija suteva, sto se ne moze reci za DeRozana koji je startao sa 0-7 iz igre i samo gledao kako da ubaci poen ne obaziruci se na suigrace.
Phoenix-a zasad ide sut ali Toronto ce sigurno u drugom dijelu stisnuti odbranu i uz pametnijeg i racionalnijeg DeRozana ovdje ocekujem pobjedu jer je Toronto evidentno bolja ekipa.
Phoenix-a zasad ide sut ali Toronto ce sigurno u drugom dijelu stisnuti odbranu i uz pametnijeg i racionalnijeg DeRozana ovdje ocekujem pobjedu jer je Toronto evidentno bolja ekipa.
Ronaldo - Isco - Bale
Tuga izgubit u produzetku pogotovo uz ovako dobru igru al izgleda da ce tako bit. Jbaji ga Durant 44 kosa
DeMar 15/16 slobodna bacanja. Cini mi se da je zadnje 3 utakmice 50 puta isao na liniju za slobodna. Nakon All stara je dobio postovanje sudija...
Pa udji qrvo

DeMar 15/16 slobodna bacanja. Cini mi se da je zadnje 3 utakmice 50 puta isao na liniju za slobodna. Nakon All stara je dobio postovanje sudija...
Pa udji qrvo

Lowryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
107:107
7 sekundi do kraja. Ajde izdrziteeeeeee molim vas
Idemoo u drugi produzetak. Bravo momci !!!

107:107
7 sekundi do kraja. Ajde izdrziteeeeeee molim vas

Idemoo u drugi produzetak. Bravo momci !!!
Pa koji faul u napadu ??????????????????? Koji qrac ?
Vratise eo sudije sa 2 faula ovu gresku
+7 na 1:16 do kraja. Ajmo izdrzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
Od tablu Durant roknu tricu
U jbg jos ce se vratit u igru
Joj Fishera sad ubacuje tricu.
+2 na 15 sekundi do kraja. Ajde izdrzite molim vas
¸
E Salmonsu konjino oba slobodna fulas.
Vratise eo sudije sa 2 faula ovu gresku

Joj Fishera sad ubacuje tricu.

Jbt dan i kosarka i sve. Ja bolesnika Duranta
¸
118:110 vodis i izgubis 119:118. Pa jbm ti sve

118:110 vodis i izgubis 119:118. Pa jbm ti sve

U TRI PI*KE MATERINE I CASEY I SALMONS I FISHER I NBA I KOŠARKA UOPĆE!!!
Sent from my C6506 using Tapatalk
Sent from my C6506 using Tapatalk
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Ovo je najbolji play by play koji sam vidioMago je napisao/la:
Joj Fishera sad ubacuje tricu.+2 na 15 sekundi do kraja. Ajde izdrzite molim vas
¸
Jbt dan i kosarka i sve. Ja bolesnika Duranta![]()

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Mozel se do pobjede protiv Atlante ? Bice tesko al nadam se da ce dobit.
Inace utakmica pocinje za 20-ak minuta
Inace utakmica pocinje za 20-ak minuta

Ja jada od igre moj Boze. 11 razlike vodi Atlanta pred kraj trece cetvrtine. Uzas 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.