Kanta Godine 2012. Čestitke Makaš
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Kanta Godine 2012. FINALE: M4kaveli vs Saurman
Omogucio im admin da glasaju.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Uh ovdje se čovjek danima može misliti za koga glasati. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Dobra su ovo dva forumasa,pogotov M4kaveli . Po meni ima nekih forumasa koji zasluzuju prije njih ovu titulu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Makaveli ovo rutinski uzima 

Makaveli dokazuje da je osim realovog lobija, zadužio i nekoliko ostalih 

naprijed rejal
Obecavam da cu uvijek pisati istinu i samo istinu i nista osim istine i da cu uvijek biti medju favoritima za ovu prestiznu nagradu.
Hvala mojim Hejterima.
Hvala mojim Hejterima.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
M4kaveli nezasluženo među probranim.
Kol'ko sam je upratio dečko je sasvim OK (barem na temi Bundeslige).
Kol'ko sam je upratio dečko je sasvim OK (barem na temi Bundeslige).

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ovo Saurman jednostavno MORA uzeti.
Slažem se i sa kolegom i prethodnim postom. bparena je ovdje morao pobrati barem srebro
Slažem se i sa kolegom i prethodnim postom. bparena je ovdje morao pobrati barem srebro

2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Bparena je morao ovo da izdominira,al eto...RealMoudrid je napisao/la:Ovo Saurman jednostavno MORA uzeti.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ovo je @mandrax morao uzet,al eto jbg.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ovdje je trebalo biti 90% forumaša koji pišu na podforumu Primera. Ostalih 10% su trebali ući u uži izbor za forumaša godine. Jednostavno, tamo nema sredine i to je to. Il' si troll il' si odličan forumaš. Sredine nema.
Moj favorit (@dijalog) nije prošao, tako da nisam glasao ni za Makaša ni za Saurmana.

Moj favorit (@dijalog) nije prošao, tako da nisam glasao ni za Makaša ni za Saurmana.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:
Isto, nekako su mi ova dvojica zlatna u odnosu na dijaloga i bparenuMonolog je napisao/la:

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Makavelija je nepozeljna Premiershipska aktivnost do ovdje dovela, u to ne treba sumnjati 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Hajde bolan @vedo, barem Arsenal simpatisem. 

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kad je u pitanju ova nagrada, mislim da sam najbolje prošao sa PDF-a "Primera".AgresivnoDjubre je napisao/la:Ovo je @mandrax morao uzet,al eto jbg.![]()

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Nisi los,sljedece godine mora bolje.mandraX je napisao/la:
Kad je u pitanju ova nagrada, mislim da sam najbolje prošao sa PDF-a "Primera".![]()
![]()

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Ovo je neistina dakakoMonolog je napisao/la:Ma ovdje je trebalo biti 90% forumaša koji pišu na podforumu Primera. Ostalih 10% su trebali ući u uži izbor za forumaša godine. Jednostavno, tamo nema sredine i to je to. Il' si troll il' si odličan forumaš. Sredine nema.![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
MonoloZe(znam da je nepravilno :mrgree:)...sto meni dade 3 boda za kantu ja rijetko pisem na pdfu primera , samo je citam 

Samo zamisli onda koliko bi ti dao da češće pišeš tamo. 

istoMonolog je napisao/la:Moj favorit (@dijalog) nije prošao, tako da nisam glasao ni za Makaša ni za Saurmana.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.