FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 14
Nema na cem, al nea ti Sukija u demu 

Ima Suarez dole gdje su one rezerveAA23 je napisao/la:Nema na cem, al nea ti Sukija u demu

Radjeno je po trenutacnom rosteru Liverpoola i onda nije ni na klupi jer je pod suspenzijom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Što je najgore Gerrard je ćelav

Pisali su izvinjenje,jer ne mogu face i frizure mijenjati u demu.
Davidis Pirla hahahaha
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Imas li NET Framework instaliran ? Ako nemas instaliraj , ako imas update ga... Google>Microsoft NET framework 4.5 i skines sa microsoftove stranice.jasmin10 je napisao/la:ovo mi izbacuje kad hocu da pokrenem igricu
Kako namjestiti kontrole na Fifi da mi budu ono standardno A, D, W, E i tako to ?
DRUG NEBI TI PUNCA
- Ponos Torina
- Kontakt:
skini program x360ce i ubaci ga u folder od fife i onda ga pokreni sebi nastimaj kontrole
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jel ima jos ko problem sa desnim analogom?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Jel ima jos ko problem sa desnim analogom?
Meni samo crasha kad hocu na penale

I meni tad crasha al me vise nervira ovaj analog i to sto ne mogu preko joysticka pauzirat igru nego moram na tasturuAA23 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Jel ima jos ko problem sa desnim analogom?
Meni samo crasha kad hocu na penale

Otelo je napisao/la:I meni tad crasha al me vise nervira ovaj analog i to sto ne mogu preko joysticka pauzirat igru nego moram na tasturuAA23 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Jel ima jos ko problem sa desnim analogom?
Meni samo crasha kad hocu na penale![]()
Ja igram na strelice

Ja na strelice mijanjam ono attack i odbranu
Lijevim analogom igram a desni i start tipka mi ne rade u FIFI.
U drugim igrama rade odlicno.

Lijevim analogom igram a desni i start tipka mi ne rade u FIFI.
U drugim igrama rade odlicno.
Meni također ne radi desni analog i start tako da moram pauzirat na Select, a na fifi 13 sam to rješio sa ovim x360ce programomOtelo je napisao/la:I meni tad crasha al me vise nervira ovaj analog i to sto ne mogu preko joysticka pauzirat igru nego moram na tasturuAA23 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Jel ima jos ko problem sa desnim analogom?
Meni samo crasha kad hocu na penale![]()

-
- Kontakt:
Jesu li ubacili šta novo u Fifa 14?
- Ponos Torina
- Kontakt:
moras zamjeniti vrstu joistika da bi sve radilo 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Kada izlazi za pc cijela verzija?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ja msm da 26 izlazi za Evropu !ragazzidelsud1987 je napisao/la:Kada izlazi za pc cijela verzija?
Mislim da ce FIFA zakucat skroz ove godine, jos cemo imati i FUT, znaci prejako, jedva cekam, pa no life onda 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.