bubooty je napisao/la:gdje je kehl...a burusija ima dosta ovih mladzih igraca u odbrani smelzer subotic hummels kad bi ih zadrzala ,u veznom sven bender,kehl,kuba kad bi doveli schurlea iz meinza pojacati napad sa malo boljim igracima od bariosa i valdeza npr gillaume gillet iz anderlehta ili musa dembele iz az alkmaara i u roki 3-4 god jurisati na titulu
Kehl je povrijeden a sto se tice borbe za titulu ja nesto i ne vidim sansu u blizoj buducnosti...ipak je tesko ocekivati da BvB koja potrosi godisnje 5 miliona na transfere moze konkurisati Bayernu,Wofsburgu,Hsv-u, Stuttgartu...Ja i dalje mislim da je Barrios sasvim dobar igrac ali Valdez mi je skroz "sumnjiv"-ne igra ni on tao lose ali za napadaca bi morao davati vise golova...Ove sezone me Kuba razocarao-on je prosle bio najbolji igrac a ove je uspio da izgubi i mjesto u prvih 11
@geronimo
Frei je otisao zato sto je zelio da se vrati u Basel i tu se nije moglo puno toga napraviti...s obzirom da mu je ugovor sa BvB isticao ove sezone onda je i dobar potez posto su uzeli neke pare za njega