RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Crveni_1922
Re: F.K. Velež
dolazel jos oni iz konjica na tekme veleza
- Crveni_1922
Samo tako zgazili smo Siroki sad i Zvjezdu treba zgazit ko neki dan u Mostaru i onda Modricu pa na proljece ako bog da jurisat ka sredini tabele

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- Crveni_1922
Nalete nalete.......benajon je napisao/la:dolazel jos oni iz konjica na tekme veleza
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
6:0...svaka čast !
niko u ligi nije pobjedio 6 razlike..bice ovo promjena neka u taktici.....samo naprijed RODJENI......**** ligu bez VELEZA....
- bistrikboy
- Kontakt:
sad osvajate ligu 100% vidjeces,FORZA VELEŽstarmo76 je napisao/la:niko u ligi nije pobjedio 6 razlike..bice ovo promjena neka u taktici.....samo naprijed RODJENI......**** ligu bez VELEZA....

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Toliko Željo nije dao u 6 utakmica...FORZA ŽELJO !bistrikboy je napisao/la:sad osvajate ligu 100% vidjeces,FORZA VELEŽstarmo76 je napisao/la:niko u ligi nije pobjedio 6 razlike..bice ovo promjena neka u taktici.....samo naprijed RODJENI......**** ligu bez VELEZA....
- RK Gradacac
- Kontakt:
**** ligu bez VELEŽA I BORCA
- antipolitika
- Kontakt:
Ima li ista u Velezu nova znali itko?Hoce ista pojacanja dolazit?
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
Kako sam ja čuo,vraća se Kurtanović...golman,prošle godine branioantipolitika je napisao/la:Ima li ista u Velezu nova znali itko?Hoce ista pojacanja dolazit?
Dobar je onaj mali, gdje je on otisao, ja sam mislio da je on jos tamo?Burberry je napisao/la:Kako sam ja čuo,vraća se Kurtanović...golman,prošle godine branioantipolitika je napisao/la:Ima li ista u Velezu nova znali itko?Hoce ista pojacanja dolazit?
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
u sask napredku je i ja sam cuo da ide iz saska ali ne znam da li ide bas u velezLovac je napisao/la:Dobar je onaj mali, gdje je on otisao, ja sam mislio da je on jos tamo?Burberry je napisao/la:Kako sam ja čuo,vraća se Kurtanović...golman,prošle godine branioantipolitika je napisao/la:Ima li ista u Velezu nova znali itko?Hoce ista pojacanja dolazit?
u svijetu postoji jedno carstvo u kojem caruje drugarstvo
Kurtanovic polusezonu za nama branio za Jedinstvo iz Bihaca! 

I viđeni Čolić i Jugo u Upravi neki dan ! tako sam čuo
- *D-i-N-O-V-i-Ć*
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Hajmo Tuzlaci da opet malo otvorimo temu 

*I OCA, I MATER, I KRV SVOJU,
DAĆU ZA CRVENO-CRNU BOJU
JER MI SMO FUKARE IZ GRADA SOLI
k**** NAS BOLI, TUZLA NAS VOLI*
DAĆU ZA CRVENO-CRNU BOJU
JER MI SMO FUKARE IZ GRADA SOLI
k**** NAS BOLI, TUZLA NAS VOLI*
Licno, i ne treba Colic! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.