Kakva dominantna predstava Bikova .
Moglo je biti 5 -1 da nisu igrali sa pola snage .
Dobro je Suko iznio opasku o njima kada je rekao da je pitanje koliko su Spanci u stvari voljni da igraju i dalje na istom niovu nakon sto su osvojili sve zivo . E pa ,sinoc smo se mogli uvjeriti da su Spanci i dalje najjaci ,da su jos uvijek gladni trofeja i pravo je uzivanje gledati kako igraju. Jos ko je pratio ovo prventstvo za igrace do 21 god,jasno je mogao ko ce vidjeti dominirati svjetskim fudbalom u narednoj deceniji .
Spanci su barem u prvom poluvremenu imali trening mec na polovini Urugvaja kada ovi nisu fakticki dotakli loptu vise od jednog puta. Ovog iniestu je pravo uzivanje gledat...decko je virtuoz,plesao je po terenu ,Fabregas odlican takodje.Mnogo to bolje i smisljeno izgleda kada je u napadu prava devetka. Soldado je bio poprilicno opasan,uz to, zabio je fin golazo ... Ono s Fabregasom kao laznom devetkom je iritirajuce . Uruguvaj me poprilicno razocarao . Ocekivao sam mnogo vise od njih ,pogotovo u napadu gdje imaju tzv. dva igraca koje vrijede po 50-60 miliona. Nista ja od tih miliona nisam vidio sinoc .
Nesto ranije gledao sam Italijane protiv Meksika. Prandeli je skockao odlicnu ekipu koja jos od Eura igra pravi fudbal za razliku od nekadasnje Italije cija je igra bila bazirana prvetstveno na odbranu svog gola . Pirlo umjetnik . Kako samo plete tu igru

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡