Nek trune u zatvoru 100g,zbog njega nam je zamalo ugasen fudbalMravnjak je napisao/la:U zatvoru piše knjigu
Ušanović osjeća da je dijelom zaslužan za uspjehe Zmajeva
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Inace momak je legenda,mislim na Sea.
Inace Sandzacki lovac,ubija medvjeda i od njega pravi jaknu.
Buduci BH zmaj i kapiten.
VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!
VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Zbog njega samogsalwio je napisao/la:Nek trune u zatvoru 100g,zbog njega nam je zamalo ugasen fudbalMravnjak je napisao/la:U zatvoru piše knjigu

Jos minimalno njih 10 je trebalo trunuti, a samo su Usketa i Kuresa zatvorili.
Realno najmanja riba je zaplatila,bile su puno veće zvjerke koje su i vise od njega zaslužile corku,al eto sta je tu je.Najvaznije da je savez krenuo u pravom smjeru.Ima jos stvari koje se trebaju dotjerat u red,al sve u svemu odlično je u odnosu na kako je biloGoalgetter je napisao/la:Zbog njega samogsalwio je napisao/la:Nek trune u zatvoru 100g,zbog njega nam je zamalo ugasen fudbalMravnjak je napisao/la:U zatvoru piše knjigu
![]()
Jos minimalno njih 10 je trebalo trunuti, a samo su Usketa i Kuresa zatvorili.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Goalgetter
- Kontakt:
Istog sam misljenja. Munib je platio ceh za njih sviju, mada ni Munibu nikad necu oprostiti ono u Beogradu, i jos neke stvariTMovac je napisao/la: Realno najmanja riba je zaplatila,bile su puno veće zvjerke koje su i vise od njega zaslužile corku,al eto sta je tu je.Najvaznije da je savez krenuo u pravom smjeru.Ima jos stvari koje se trebaju dotjerat u red,al sve u svemu odlično je u odnosu na kako je bilo

Ovaj nam je pravo valj`o

Sva mu se familija radjala maligna...Amal1 je napisao/la:Ovaj nam je pravo valj`o![]()

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Evo Ilje

Inace pravi BH patriota,ako niste znali,evo slike koja to dokazuje

Inace pravi BH patriota,ako niste znali,evo slike koja to dokazuje

VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!
VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!
Nemojte ne nas stari savez napadati,oni su bili radnici i patriote,pogotovo Munib,evo slike koja to dokazuje

Ceko je u savezu bio cak i do 20 sati na dan ako niste znali,evo slike koja to dokazuje

Ceko je u savezu bio cak i do 20 sati na dan ako niste znali,evo slike koja to dokazuje

VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!
VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!
Pa valjda je ata dobro uradio za mandata,bio je placen za to...Sta je htio ,pare za nista...
Ispastaj sada
Ispastaj sada
Oni su svoje familije novcano osiguranli za nekoliko generacija, da Bog da im apoteka bila menza.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma pustite se njih sad..
DA JE DOBIT
DA JE DOBIT

4 boda iz ovog dvomeča i završavamo ako Bog da kao prvi 

- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
zasto se opet ovi ljudi spominju po forumu ja mislim da nije potrebno to spominjati nisu vrijedni toga oni su proslost imamo za razliku od njih neke bolje ljude koji zele nesto dobro ovoj napacenoj zemlji i to je dalo rezzultatesalwio je napisao/la:Nemojte ne nas stari savez napadati,oni su bili radnici i patriote,pogotovo Munib,evo slike koja to dokazuje

Kakvo je stanje kod slovaka sa kartonima da mozda koji igrač ne pauzira prvu utakmicu zbog kartona i kome prijeti pauza za drugu ako dobije žuti u Zenici.....
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Po dva zuta kartona imaju Martin Jakubko, Michal Breznanik i Martin Skrtel.
kako stojimo mi sa kartonima?ova u zenici moze odluciti nas put za brazil ako pobjedimo..maxuz baxuz je napisao/la:Po dva zuta kartona imaju Martin Jakubko, Michal Breznanik i Martin Skrtel.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Nasa reprezentacija je ja mislim sveukupno dobila 4 zuta kartona.Neka me ispravi netko ako sam pogrijesiovest je napisao/la:kako stojimo mi sa kartonima?ova u zenici moze odluciti nas put za brazil ako pobjedimo..maxuz baxuz je napisao/la:Po dva zuta kartona imaju Martin Jakubko, Michal Breznanik i Martin Skrtel.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pratiš reprezentaciju i ne znaš kako stojimo sa kartonima bkte.
Imamo samo 4 kartona ukupno, mi od toga nemamo brige.
Imamo samo 4 kartona ukupno, mi od toga nemamo brige.
Po jedan zuti karton imaju: Dzeko, Lulic, Stevanovic i Vranjes.vest je napisao/la:kako stojimo mi sa kartonima?ova u zenici moze odluciti nas put za brazil ako pobjedimo..maxuz baxuz je napisao/la:Po dva zuta kartona imaju Martin Jakubko, Michal Breznanik i Martin Skrtel.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.