Izet Hajrovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Izet Hajrovic
kako to sad da on moze odjednom igrati kad je zaigrao za Svicarsku u sluzbenoj utakmici!?? Znate da je onaj Jakupovic golman bio samo pozvan nije sekunde odigrao kasnije htio za BIH i nista... kako to sad kod fife funkcionise?? 

>>No body likes us but we dont care<<
Prijateljska utakmica je u pitanju.D€LUX je napisao/la:kako to sad da on moze odjednom igrati kad je zaigrao za Svicarsku u sluzbenoj utakmici!?? Znate da je onaj Jakupovic golman bio samo pozvan nije sekunde odigrao kasnije htio za BIH i nista... kako to sad kod fife funkcionise??
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
"Ikre bismi rabbike-Citaj,uci u ime tvoga Gospodara"D€LUX je napisao/la:kako to sad da on moze odjednom igrati kad je zaigrao za Svicarsku u sluzbenoj utakmici!?? Znate da je onaj Jakupovic golman bio samo pozvan nije sekunde odigrao kasnije htio za BIH i nista... kako to sad kod fife funkcionise??
DRUG NEBI TI PUNCA
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jakupovic je promjenio sportsko drzavljanstvo jednom, igrao za BiH pa za Svicu i onda vise nije imao pravo da mjenja iako se sigurno pokajao. Ali sam je kriv.D€LUX je napisao/la:kako to sad da on moze odjednom igrati kad je zaigrao za Svicarsku u sluzbenoj utakmici!?? Znate da je onaj Jakupovic golman bio samo pozvan nije sekunde odigrao kasnije htio za BIH i nista... kako to sad kod fife funkcionise??
svaki kvalitetan igrac nam je dobro dosao, tako da ne brljezgate previse.....kamo srece da se Ibrahomovic moze predomisliti pa da zaigra za nas, svi bi ga dizali u nebesa 

Citajuci svicarske medije se moze lako saznati sta se desilo.Hicfeld je zvao Izeta rekao mu da ga ne treba u ovim kvalifikacijama,automatski ni na Svjetskom,Hajrovic je promjenio odluku.Zapravo je ganjao samo licni interes,sto se jasno vidi po ovome,dvije reprezentacije otprilike jednakog kvaliteta,ali mu Svica vise odgovara jer tamo igra,i tamo je odrastao,te poznaje neke igrace,trener Grashopersa je zbog toga javno kritikovao Hicfelda,sto nije htio isprobati Hajrovica u kvalama,a jeste Gavranovica i ostale,i rekao da je on kriv sto se Izet odlucio za BiH,ja nemam nista protiv momka,manjak identiteta je njegova stvar.Odlican je igrac,neka postane najbolji igrac reprezentacije,ali ja sebi ovo sto se desilo ne mogu izbiti iz glave..
Evo ovako,
Zivim u Svici i oni su misljenja da je trebao igrat za njih...
Odrastaon,skolovao se ,poceo karijeru idt u Svici,gledaju to kao manje koretkno od njega.
Iako on ima pasos ,on je stranac i takav ce ostat.
To sto on ima nisu mu oni dali,Bog i njegov rad je jedini odgovor.
Znam da nije lagano proci kroz sve to,al bolje i mjesec nego cijeli zivot.
ONI i tak vole neke druge sportove.
Izete,dobro nam dosao i jos cu napisati ,gledao sam njihovu ligu i igre novog Zmaja , te cu reci da je Izet jedan od boljih u Svic ligi..,
Odrastaon,skolovao se ,poceo karijeru idt u Svici,gledaju to kao manje koretkno od njega.
Iako on ima pasos ,on je stranac i takav ce ostat.
To sto on ima nisu mu oni dali,Bog i njegov rad je jedini odgovor.
Znam da nije lagano proci kroz sve to,al bolje i mjesec nego cijeli zivot.
ONI i tak vole neke druge sportove.
Izete,dobro nam dosao i jos cu napisati ,gledao sam njihovu ligu i igre novog Zmaja , te cu reci da je Izet jedan od boljih u Svic ligi..,
Svaki kvalitet je ovoj drzavi potreban..pa jedva imamo 3.5 miliona stanovnika,a talenata nemamo na pretek kao vodece svjetske sile,ako je to njegova definitivna odluka,treba je prihvatit
Najmanje nam je bitno kakvog su oni misljenja za koga je trebo igrat. Odrasto u Svici, skolovo se u Svici, poceo karijeru u Svici, ... u Svici.. pa ne moze sve u Svici. Nek nesto i u Bosniahmic je napisao/la:Evo ovako,
Odrastaon,skolovao se ,poceo karijeru idt u Svici,gledaju to kao manje koretkno od njega...

Na klupskom web site-u se pohvalio da će igrati za BiH.
http://www.gcz.ch/news/gc-news/news/haj ... 45d4d4812/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gcz.ch/news/gc-news/news/haj ... 45d4d4812/" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Lijepo ovako kada je zvanicno na sajtu kluba. Da ne bude bezbroj spekulacija i nadotezanja. Da barem Schalke ovako napise za Kolasinca.bagrcavi je napisao/la:Na klupskom web site-u se pohvalio da će igrati za BiH.
A koliko me sluzi Njemacki, cini mi se da se ne hvali, nego Grasshoppers i on kritikuju i osudjuju ove novine "Blick" za ovo sto su pisali lose o njemu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- brzitesanj
- Kontakt:
U Švici nisu izgleda zadovoljni sa Izetom i to je mislim razlog što je podnio zahtjev za promjenu sportskog državljanstva da je njegova opcija bila BiH odbio bi poziv za prijateljsku i došao bi sa bratom u Slovenju da gleda repku, a da je Hitzfeld bio zadovoljan sa Hajrovićem(jes da nije imao neku priliku da sedokaže samo 7 minuta u prijateljkoj protiv Tunisa) pružio bi mu prriliku u u kvalifikaciskom meču. Bilo kako bilo Izet je dobrodošao u reprezentaciju. 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Cartman je napisao/la:Lijepo ovako kada je zvanicno na sajtu kluba. Da ne bude bezbroj spekulacija i nadotezanja. Da barem Schalke ovako napise za Kolasinca.bagrcavi je napisao/la:Na klupskom web site-u se pohvalio da će igrati za BiH.
A koliko me sluzi Njemacki, cini mi se da se ne hvali, nego Grasshoppers i on kritikuju i osudjuju ove novine "Blick" za ovo sto su pisali lose o njemu.
Gospodski sve od njihove strane. Napali su te novine jer je odluka samo Hajrovića privatna i on ima pravo da bira gdje hoće da igra. Klub stoji iza svog igrača i drago im je da ga imaju u svojim redovima.
Kad se samo sjetim pljuvanja na ovog igrača

Sta reci. Lik je tu izjavio da se odlucio za BiH radi bolje sportske perspektive. Da li je to prica za medije ili ne, to je jedna stvar. No ovime nije kupio bas simpatije nas, BE HA navijaca... Za BiH se ne igra iz interesa, barem on, Izet, nebi trebao...Neutral je napisao/la:Cartman je napisao/la:Lijepo ovako kada je zvanicno na sajtu kluba. Da ne bude bezbroj spekulacija i nadotezanja. Da barem Schalke ovako napise za Kolasinca.bagrcavi je napisao/la:Na klupskom web site-u se pohvalio da će igrati za BiH.
Gospodski sve od njihove strane. Napali su te novine jer je odluka samo Hajrovića privatna i on ima pravo da bira gdje hoće da igra. Klub stoji iza svog igrača i drago im je da ga imaju u svojim redovima.
Kad se samo sjetim pljuvanja na ovog igrača
No dobro, neka ga, mlad je i naucit ce da biti clan Zmajeva nije interes nego privilegija.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Eto nek je Medunjanin neki veliki patriota onda, ili Mujdza.. Pa opet obadvojica jedni od najbitniji i najbolji u reprezentaciji.. Pusti to ba..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Da imamo izbor ne bih ga trebalo pustit u repku jer je kalkulisao. Al ovako nema tu puno filozofiranja treba nam i treba ga pustiti da znojem odplati sve. Dobrodosao ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
Ima ona stara izreka:
Lahko je tudjim k...c...em gloginje mlatit.
Izetu je fudbal i posao i razonoda i karijera nakon koje, ako nista ne stekne tokom nje, nece imati nista.
Koliko je igraca FSBiH prozvakao pa se nikad za njih nije culo. A koliko je tek odbio a da su vrijedili? Primjer: Ibrahimovic.
Da budemo realni, FSBiH se ne interesuje niti za jednog talenta van BiH dok taj talenat ne pocne nastupati za drugu drzavu. Treba biti realan.
Izet dobrodosao.
Lahko je tudjim k...c...em gloginje mlatit.
Izetu je fudbal i posao i razonoda i karijera nakon koje, ako nista ne stekne tokom nje, nece imati nista.
Koliko je igraca FSBiH prozvakao pa se nikad za njih nije culo. A koliko je tek odbio a da su vrijedili? Primjer: Ibrahimovic.
Da budemo realni, FSBiH se ne interesuje niti za jednog talenta van BiH dok taj talenat ne pocne nastupati za drugu drzavu. Treba biti realan.
Izet dobrodosao.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
Zemlje kao Svica, Njemacka i ostale moraju svatiti da vise niko nije glup. Ne duguje imigrant novoj zemlji nista vise nego sto ona duguje njemu. Svica prima imigrante, ne radi merhameta, nego jer im se ekonomski isplati. To je obicna ekonomska razmjena - ovi ti daju mjesto da zivis a ti njima jeftinu radnu snagu. Izetova familija je rintala da bi Svicarcima bilo dobro. On njima vise nista ne duguje.FliX je napisao/la:Najmanje nam je bitno kakvog su oni misljenja za koga je trebo igrat. Odrasto u Svici, skolovo se u Svici, poceo karijeru u Svici, ... u Svici.. pa ne moze sve u Svici. Nek nesto i u Bosniahmic je napisao/la:Evo ovako,
Odrastaon,skolovao se ,poceo karijeru idt u Svici,gledaju to kao manje koretkno od njega...
Na kraju krajeva kakva je to prica 'on se ovdje skolovo' - pa nije Izet doktor fizike nego fudbaler!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Sto se izeta tice neka ga pozove treba nam kao uostalom I svaki kvalitetan igrac...sto se svicaraca tice , neka pocnu da prave djecu pa nek igraju za svoju zemlju hebote vise od pola ekie su I'm imigranti...
'vako, čisto tehničko pitanje. Kako to da je tema o ovome na podforumu reprezentacija, a o Kolašincu recimo u Ostalo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.