Zoran Kvržić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zoran Kvržić
MA dobra je Kvrzic igrac, i zasluzio je poziv. Sada na desnom krilu kod nas konkurisu tri igraca Hajrovic, Kvrzic, Stevanovic, na desnom bek takodej Mujdza, Vranjes, Vrsajevic. To je ono sto smo godinama cekali da imamo dovoljan broj alternativa. Isto tako bi Pape trebao raditi i na drugim pozicijama, npr. ljevo krilo Lulic, Visca, Nadarevic ili napad Dzeko Ibisevic, Mahmutovic, Djuric al izgleda da vrli Pape to jos nije skonto.
Sretno Zmaju !!!
To je sve sto cu reci dok ga ne vidim na djelu
To je sve sto cu reci dok ga ne vidim na djelu

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Smiješni ste... Tako ste sve pričali o Hajri, pa nas čovjek izvuče na kraju i postade junak nacije. Pustite čojka možda se pokaže puno bolje od mnogih u repki..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- NoName
- Kontakt:
Nikad ga gledao nisam ali ako je tako kako se priča onda je poziv opravdan. Treba mu dati par minuta protiv Lihtenštajn i time ga kaparisati ako od njega u budućnosti bude nesto da ne plačemo opet.
Sent using Tapatalk2
Sent using Tapatalk2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ima 26 godina, ako sad nije dobar nece nikad nitti bitiNoName je napisao/la:Nikad ga gledao nisam ali ako je tako kako se priča onda je poziv opravdan. Treba mu dati par minuta protiv Lihtenštajn i time ga kaparisati ako od njega u budućnosti bude nesto da ne plačemo opet.
Sent using Tapatalk2
- NoName
- Kontakt:
Ma ne košta ništa da ga se pozove.
Sent using Tapatalk2
Sent using Tapatalk2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
''Ne znam kako su se za europska gostovanja pripremali Žilina i Stuttgart, ali mi sigurno nećemo podcijeniti Rijeku. Gledali smo sve njihove utakmice i posebno su me oduševili Benko, Maleš i Kvržić", rekao je Mel - trener Betisa.
Volim te Bosno!!!
ne znam prneosil arena veceras rijeku
Trener Betisa oduševljen igrom Zorana Kvržića
Ruben Castro, najbolji igrač Betisa neće konkurisati za večerašnji meč Rijeke i ovog španskog kluba na Kantridi.
Ipak trener Pepe Mel očekuje dobru utakmicu i trijumf svojih izabranika.
“Castro je već duže povrijeđen. Pripremali smo tim za novu sezonu bez Rubena,” izjavio je Mel, te prokomentarisao večerašnjeg protivnika:
“Ne znam kako su se za evropska gostovanja ovdje pripremali Žilina i Stuttgart, ali mi Rijeku sigurno nećemo potcijeniti. Gledao sam sve njihove utakmice, posebno sam oduševljen igrom Benka, Maleša i Kvržića. Teška utakmica je pred nama.”
Ruben Castro, najbolji igrač Betisa neće konkurisati za večerašnji meč Rijeke i ovog španskog kluba na Kantridi.
Ipak trener Pepe Mel očekuje dobru utakmicu i trijumf svojih izabranika.
“Castro je već duže povrijeđen. Pripremali smo tim za novu sezonu bez Rubena,” izjavio je Mel, te prokomentarisao večerašnjeg protivnika:
“Ne znam kako su se za evropska gostovanja ovdje pripremali Žilina i Stuttgart, ali mi Rijeku sigurno nećemo potcijeniti. Gledao sam sve njihove utakmice, posebno sam oduševljen igrom Benka, Maleša i Kvržića. Teška utakmica je pred nama.”
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Momak je zasluzio da dobije sansu.Nadam se da ce kao sto neki ovdje pisu uzeti Avdiji mjesto da ga vise ne gledamo...
je arena hr, eo ti stream:zgembo89 je napisao/la:ne znam prneosil arena veceras rijeku
http://bstream4.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
imas i na balkansport.info ali nije free, ali je slika HQ
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
I ja cu veceras da gledam ovog Kvrzu.

veceras ce bit ovdje i drvlje i kamenje po Kverzicu jer je sad po povecalom,iako svijetu nije bitno to sto igraju s betisom.
gledam ga u HNL-u vec nekoliko utakmica kao i oni mecevi sa STutgartom ali nije bila informacija da ce igrati za nas...zadnju protiv Hajduka je isto dobar bio,borben ne guzelja na terenuciza je napisao/la:veceras ce bit ovdje i drvlje i kamenje po Kverzicu jer je sad po povecalom,iako svijetu nije bitno to sto igraju s betisom.
Sretno momče !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Igra po lijevom krilu nikad dosad ga nisma gledao tu sve po desnom inače u prvom poluvremenu skoro neprimjetan..
Maksimalno se trosi u obrani. Ne moze se bas pokazat protiv ekipe kao sto je Betis u ofenzivi.zgembo89 je napisao/la:Igra po lijevom krilu nikad dosad ga nisma gledao tu sve po desnom inače u prvom poluvremenu skoro neprimjetan..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nista od njega.. jos puni 26 godina
Puno ,bas puno trci...
Maxuz gledam Rijeku veceras,ima ga u defanzivi mnogo...
znaci mogao bi bolje zamijeniti Mujdzu na desnoj stranu nego Vrsajevic???ahmic je napisao/la:Puno ,bas puno trci...
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.