EURO 2016 ( kvalifikacije )
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: EURO 2016 ( kvalifikacije )
BIH
Madjarska
Izrael
Latvija
Litvanija
Gibraltar
i tuj ga vezi.
Madjarska
Izrael
Latvija
Litvanija
Gibraltar
i tuj ga vezi.
- Consigliere
- Kontakt:
Moja zelja je da izbjegnemo Hrvatsku i Srbiju iz 2. i 3. sesira. Iz dobro poznatih razloga a i Srbija je najjaca ekipa u 3. sesiru, plus otisao im je jedini kamen spoticanja. Sve ostalo moze 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
@ Consigliere
Kamo srece da je Mihajlović jedini kamen spoticanja! On je samo posledica pravog tumora srpskog fudbala, zvanog FSS...
Kamo srece da je Mihajlović jedini kamen spoticanja! On je samo posledica pravog tumora srpskog fudbala, zvanog FSS...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne brini se opet cemo mi dobit PortugalPapastathopoulos je napisao/la:I da slucajno zavrsimo kao treci u kvalama (ne daj Boze), opet ne bi trebali toliko brinuti jer vise ne bi bilo portugala, hrvatske, francuske itd u barazu, neg albanije, madjarske, armenije, slovenije itd
Jedino da budemo cetvrti u grupi yebaji ga

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- skyisthelimit
Sve u svemu bice to najdosadnije kvalifikacije ikada i na bilo kojem kontinentu.
Ne govorim samo za nas nego inace.
Nadam se da ce SP2018 ostati u formatu 32. Povecanje na 40 bi bilo samoubistvo reprezentativnog fudbala.
Ne govorim samo za nas nego inace.
Nadam se da ce SP2018 ostati u formatu 32. Povecanje na 40 bi bilo samoubistvo reprezentativnog fudbala.
15.10 - 15.06 ...
- Consigliere
- Kontakt:
Ako dodje neko kome nece biti bitno pjeva li ovaj himnu ili slicne gluposti, te pozove najbolje igrace, Srbija ce biti odlicna i, ponovo, najtezi protivnik iz 3. sesira... A ni najnesposobniji Savez ne moze syebati dobru igru na terenu.marconato je napisao/la:@ Consigliere
Sjeti se da je nama 2003 falio gol za EURO a imali smo najkorumpiranije i najnesposobnije ljude u Savezu

Fit Tony: I keep my friends close...
To AKO ti je isto kada bi rekao - AKO mi prodje tiket, kupicu sebi dobre patike, tako ti je to sa FSS! Kada je to Srbija igrala sa najjacim i najboljim igracima (izuzev period Antica) ?!
Iskustvo mi govori da oni nece ni dovesti takvog selektora kome ce igrati najbolji igraci (niti takav hoce da saradjuje sa ovakvim savezom), nego onaj koji je pogodan za menadzerisanje i mafijasenje - citaj Mihajlovic, kontra toga bio Antic, zato je i otjeran...
Iskustvo mi govori da oni nece ni dovesti takvog selektora kome ce igrati najbolji igraci (niti takav hoce da saradjuje sa ovakvim savezom), nego onaj koji je pogodan za menadzerisanje i mafijasenje - citaj Mihajlovic, kontra toga bio Antic, zato je i otjeran...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
najlakša:
1. BIH
2. mađarska
3. slovenija
4. estonija
5. litva
6. san marino
najteža:
1. BIH
2. belgija
3. srbija
4. poljska
5. makedonija
6. kazahstan
1. BIH
2. mađarska
3. slovenija
4. estonija
5. litva
6. san marino
najteža:
1. BIH
2. belgija
3. srbija
4. poljska
5. makedonija
6. kazahstan
Morao sam te citirati , nama je baš dosadno sad hahaGoalgetter je napisao/la:Sigurno da ce i opasti car kvalifikacija i uzbudjenje posto se prva dva kvalificiraju, a 3. ide u baraz.

"We need to suffer. And we need to fight."
- DonCorleone
- Kontakt:
Ma kakvi, takav mentalitet, da se cetiri kvalifikuju, mi bi zadnje kolo bili peti i igrala bi nam samo pobjedaCaptain4 je napisao/la:Morao sam te citirati , nama je baš dosadno sad hahaGoalgetter je napisao/la:Sigurno da ce i opasti car kvalifikacija i uzbudjenje posto se prva dva kvalificiraju, a 3. ide u baraz.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Jos jedna historijska utakmica.DonCorleone je napisao/la:Ma kakvi, takav mentalitet, da se cetiri kvalifikuju, mi bi zadnje kolo bili peti i igrala bi nam samo pobjedaCaptain4 je napisao/la:Morao sam te citirati , nama je baš dosadno sad hahaGoalgetter je napisao/la:Sigurno da ce i opasti car kvalifikacija i uzbudjenje posto se prva dva kvalificiraju, a 3. ide u baraz..
Zasada u playoffu:
Nositelji: Hrvatska, Ukrajina, Albanija, Bosna i Hercegovina
Nenositelji: Švedska, Irska, Slovenija, Turska
Veselo
Nositelji: Hrvatska, Ukrajina, Albanija, Bosna i Hercegovina
Nenositelji: Švedska, Irska, Slovenija, Turska
Veselo
odakle Albanija nositelj u pm a jedna Svedska ili Turska nisu
Promijenit ce se to, Albanci su sad izgubili...njih ce preteci Svedska. Vrlo je vazno zbog te uloge nositelja dobiti Cipar....kod ovog rangiranja svaki bod je bitan.
- Gabon
- Kontakt:
Hrvatska ide direktno... (igraju protiv Malte) odg. im i remi Norveske
Norveska ide dalje samo ako pobjedi u Italiji a eto vece su sanse da Malta odigra X
Ukr. vjerovatno kao najbolja trecpl. rep. ako pobjede Spaniju
Kakva Albanija
pratis li ti UEFA rang. l po kojoj ce se odrediti nositelji.

Gdje je Albanija ?
Svi pisu Madjarska kao najbolja treca a niko ne spominje da bi mogli proci i kao 2pl.
Rumunija se klima.. za 2.5h cemo znati situaciju

Norveska ide dalje samo ako pobjedi u Italiji a eto vece su sanse da Malta odigra X

Ukr. vjerovatno kao najbolja trecpl. rep. ako pobjede Spaniju

Kakva Albanija

Gdje je Albanija ?
Svi pisu Madjarska kao najbolja treca a niko ne spominje da bi mogli proci i kao 2pl.

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Može neko objasniti sistem takmičenja na samom Euru,taj novi sa 24 ekipe?
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Albanija ide direktno na EP.
- Donnie Darko
- Kontakt:
6 grupa po 4 ekipe. Prve dvije idu dalje, zajedno sa njima 4 najbolje treće. Znači 16 ekipa prolazi u osminu, dalje je..bazeni je napisao/la:Može neko objasniti sistem takmičenja na samom Euru,taj novi sa 24 ekipe?
Sent using Tapatalk
- akisarajevo92
- Kontakt:
bit ce uzivanje, tri utakmice dnevno (15h, 18h, 21h)Donnie Darko je napisao/la:6 grupa po 4 ekipe. Prve dvije idu dalje, zajedno sa njima 4 najbolje treće. Znači 16 ekipa prolazi u osminu, dalje je..bazeni je napisao/la:Može neko objasniti sistem takmičenja na samom Euru,taj novi sa 24 ekipe?
Sent using Tapatalk
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.