Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?
--------------------------begovic-------------------------------
------------------------fejzic/buric----------------------------
---------------------------jajalo--------------------------------
mujdza------------spahic--------zukanovic-------kolasinac
bicakcic----------vranjes----s.hajrovic/pandza--------zukanovic
i.hajrovic-------medunjanin----salihovic------------- lulic
------------------susic.s.t------------prcic--------------------
--------------------------------------rahimic------------------
---------------------------misimovic--------------------------
-----------------------------pjanic-----------------------------
-----------------------------dzeko ----------------------------
----------------------------ibisevic---------------------------
------------------------fejzic/buric----------------------------
---------------------------jajalo--------------------------------
mujdza------------spahic--------zukanovic-------kolasinac
bicakcic----------vranjes----s.hajrovic/pandza--------zukanovic
i.hajrovic-------medunjanin----salihovic------------- lulic
------------------susic.s.t------------prcic--------------------
--------------------------------------rahimic------------------
---------------------------misimovic--------------------------
-----------------------------pjanic-----------------------------
-----------------------------dzeko ----------------------------
----------------------------ibisevic---------------------------
Ne povesti Rahimu bilo bi svetogrđe. Čovjek nije bio tu iz poznatih razloga, ali je došao kad malo ko nije htio, dao je dosta dobrih partija za ovaj dres i ne sumnjam da bi mogao ''uletiti'' 25 minuta ako zagusti ili ne daj Bože bude povreda.
Stevanović - također mislim da će momak popraviti formu, prilika je to života.
Takođe i Miske će popraviti kilažu, zalazak karijere, toliko kritika i ''slabijih'' igara... neka on bude naš Ronaldo Il Fenomeno kad se onomad razgoropadi na svjetskom 2002, a prije toga povrede, kritike, problemi, ovo-ono...
Stevanović - također mislim da će momak popraviti formu, prilika je to života.
Takođe i Miske će popraviti kilažu, zalazak karijere, toliko kritika i ''slabijih'' igara... neka on bude naš Ronaldo Il Fenomeno kad se onomad razgoropadi na svjetskom 2002, a prije toga povrede, kritike, problemi, ovo-ono...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
GK:Begovic,Fejzic,Jakupovic
RB:Dilaver,Mujdza
LB:Kolasinac,Bunoza
CB:Spahic,Bicakcic,Zukanovic,Vranjes
DM:Salatic,Zahirovic
CM:Misimovic,Medunjanin,Pjanic,Ibricic
RM:Hajrovic
LM:Salihovic,Lulic
CF:Dzeko,Ibisevic,Hrgota-Atajic
Ja bi licno izbacio ibricica,al on ima zagarantovano mjesto u repci zahvaljujuci dzeki,tako da je on siguran,umjesto ibricica bi samo dodao susica i to je sastav s kojim mozemo proci grupu 100%
RB:Dilaver,Mujdza
LB:Kolasinac,Bunoza
CB:Spahic,Bicakcic,Zukanovic,Vranjes
DM:Salatic,Zahirovic
CM:Misimovic,Medunjanin,Pjanic,Ibricic
RM:Hajrovic
LM:Salihovic,Lulic
CF:Dzeko,Ibisevic,Hrgota-Atajic
Ja bi licno izbacio ibricica,al on ima zagarantovano mjesto u repci zahvaljujuci dzeki,tako da je on siguran,umjesto ibricica bi samo dodao susica i to je sastav s kojim mozemo proci grupu 100%
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ma mislim ipak da se nekih 20 putnika za Brazil zna, ko ce tu jos uskociti nije neko pitanje. Nece biti nekih vecih promjena! Jedino napadac i DM mozda mogu da iznenade, sve ostalo se manje vise zna!
golman: Begovic, Fejzic, Avdukic (treci golman mozda se promjeni, ali nevjerujem da ce zvati nekog novog golmana)
odbrana: Spahic, Bicakcic, Kolasinac, Mujzja, Vranjes, Zurkanovic (6 odbranbenih plus Salihovic kojeg sam brojao u sredini, normalno idu 7 ili 8 odbranbenih)
sredina: Misimovic, Pjanic, Medunjanin, Salihovic, Lulic, Visca, Hajrovic, Ibricic(ne radi zasluga u klubi, radi veza) (8)
napad: Dzeko, Ibisevic
= 19 onih koji ako nebude povrjeda idu sigurno 100%!
za ostala mjesta se bore
napad: Muslimovic ili ipak neko treci kao 20to mjesto
odbrana: Vrsajevic (nevjerujem da ce ga izostaviti, znaci 21) + eventualno Pandza ako neko od gornjih zbog povrede odpane; Arslanagic nevjerujem da ce biti tu iako bi ga zelio vidjeti na spisku mjesto Vrsajevica ili Pandze!
sredina: Zahirovic, Rahimic, ili neko novi (Besic, Salatic) ... najvise zavisi od defenzivnog veznog, znaci za DM idu jos preostala dva mjesta; U slucaju povrijeda mozda se tu jos nadju Kvrzic, Prcic, Stevanovic, Susic ili neko novi
Jedino ako se neko u sljedece pola godine stvarno kroz izvanredne igre nadmetne mozda bude na spisku, inace nevidim novih imena ni priblizno koja bi mogla doci u obzir.
golman: Begovic, Fejzic, Avdukic (treci golman mozda se promjeni, ali nevjerujem da ce zvati nekog novog golmana)
odbrana: Spahic, Bicakcic, Kolasinac, Mujzja, Vranjes, Zurkanovic (6 odbranbenih plus Salihovic kojeg sam brojao u sredini, normalno idu 7 ili 8 odbranbenih)
sredina: Misimovic, Pjanic, Medunjanin, Salihovic, Lulic, Visca, Hajrovic, Ibricic(ne radi zasluga u klubi, radi veza) (8)
napad: Dzeko, Ibisevic
= 19 onih koji ako nebude povrjeda idu sigurno 100%!
za ostala mjesta se bore
napad: Muslimovic ili ipak neko treci kao 20to mjesto
odbrana: Vrsajevic (nevjerujem da ce ga izostaviti, znaci 21) + eventualno Pandza ako neko od gornjih zbog povrede odpane; Arslanagic nevjerujem da ce biti tu iako bi ga zelio vidjeti na spisku mjesto Vrsajevica ili Pandze!
sredina: Zahirovic, Rahimic, ili neko novi (Besic, Salatic) ... najvise zavisi od defenzivnog veznog, znaci za DM idu jos preostala dva mjesta; U slucaju povrijeda mozda se tu jos nadju Kvrzic, Prcic, Stevanovic, Susic ili neko novi
Jedino ako se neko u sljedece pola godine stvarno kroz izvanredne igre nadmetne mozda bude na spisku, inace nevidim novih imena ni priblizno koja bi mogla doci u obzir.
Golmani: Begovic, Sehic, Fejzic (Buric je nazalost povrijedjen) 3
Odbrana: Spahic, Mujdza, Kolasinac, Zukanovic, Bicakcic, Vranjes, Cocalic - 8
Sredina: Rahimic, Pjanic, Medunjanin, Miske, Hajrovic, Lulic, Salihovic, Visca, Besic, Stevanovic - 10
Napad: Dzeko, Vedo, Muslimovic - 3
Odbrana: Spahic, Mujdza, Kolasinac, Zukanovic, Bicakcic, Vranjes, Cocalic - 8
Sredina: Rahimic, Pjanic, Medunjanin, Miske, Hajrovic, Lulic, Salihovic, Visca, Besic, Stevanovic - 10
Napad: Dzeko, Vedo, Muslimovic - 3
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 11 dec 2013, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Golmani:Begovic,Fejzic,Avdukic
Odbrana:Vranjes,Mujdza,Spahic,Bicakcic,Kolasinac,Zukanovic,Sunjic ili(Bunoza ,Pandza)
Vezni:Hajrovic,Stevanovic,Misimovic,Pjanic,Salihovic,Lulic,Visca,Medunjanin,Rahimic,DMF
Napad:Dzeko,Ibisevic,Zec
Treba razjasniti jos neke stvari oko par potencijalnih igraca Arslanagic,Salatic... po meni i Vejinovic i forme pojedinih kao sto je Zahirovic,Rahimic,Pandza...
Od ove dileme u odbrani mozda je najbolje povesti Bunozu koji je i stoper i lijevi bek ali tesko da ce se to dogoditi
Odbrana:Vranjes,Mujdza,Spahic,Bicakcic,Kolasinac,Zukanovic,Sunjic ili(Bunoza ,Pandza)
Vezni:Hajrovic,Stevanovic,Misimovic,Pjanic,Salihovic,Lulic,Visca,Medunjanin,Rahimic,DMF
Napad:Dzeko,Ibisevic,Zec
Treba razjasniti jos neke stvari oko par potencijalnih igraca Arslanagic,Salatic... po meni i Vejinovic i forme pojedinih kao sto je Zahirovic,Rahimic,Pandza...
Od ove dileme u odbrani mozda je najbolje povesti Bunozu koji je i stoper i lijevi bek ali tesko da ce se to dogoditi
Nikad mi nece biti jasno odakle sve ove igrace vadite iz naftalina. Po meni je dobar i Kljukurdic
Moro bi i neki Hodzic dobro igrat, jbg najmnogoljudnije prezime u Bosni, moro bi neki znat "lopte"

- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ma ovdje svako daje svoj sastav koji koristi na video igramaFliX je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno odakle sve ove igrace vadite iz naftalina. Po meni je dobar i KljukurdicMoro bi i neki Hodzic dobro igrat, jbg najmnogoljudnije prezime u Bosni, moro bi neki znat "lopte"

(tako nemora da te cudi)!
GOLMANI: Begović, Fejzić, Avdukić
ODBRANA: Kolašinac, Spahić, Bičakčić, Zukanović, Pandža,Vranješ,Mujdža
VEZNI RED: Salihović, Rahimić,Medunjanin,Zahirović,Pjanić,Misimović,Lulić,Višća,Hajrović,Stevanović
NAPAD: Džeko,Ibišević, napadač.
ODBRANA: Kolašinac, Spahić, Bičakčić, Zukanović, Pandža,Vranješ,Mujdža
VEZNI RED: Salihović, Rahimić,Medunjanin,Zahirović,Pjanić,Misimović,Lulić,Višća,Hajrović,Stevanović
NAPAD: Džeko,Ibišević, napadač.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Golmani : Begović,Avdukić,Fejzić
Odbrana : Mujdža,Dilaver,Zukanović,Bičakčić,Spahić,Kolašinac,Pandža,Bešić
Vezni red : Salihović,Pjanić,Misimović,Hajrović,Višća,Lulić,Ibričić,Rahimić,Medunjanin,
Napad : Džeko,Ibišević,Muslimović
Napomena : Kao i uvijek mi ćemo imati samo 2 napadača,što je nenormalno,i vjerovatno i Avdija ide,a da se mene pita ne bi... Muslimović tamo može pomoći,koliko god to nekom smiješno izgledalo,al proš'o je sve i svašta,za razliku od nekih u repki koji nece nikad doći na nivo na kojem je on nekad bio... Meni je uvijek bio strašan igrač,al eto nešto nije imao sreće,a nešto je bilo i do njega samog,kad je odlučio da ode u Kinu i zatvori sebi vrata reprezentacije...
Odbrana : Mujdža,Dilaver,Zukanović,Bičakčić,Spahić,Kolašinac,Pandža,Bešić
Vezni red : Salihović,Pjanić,Misimović,Hajrović,Višća,Lulić,Ibričić,Rahimić,Medunjanin,
Napad : Džeko,Ibišević,Muslimović
Napomena : Kao i uvijek mi ćemo imati samo 2 napadača,što je nenormalno,i vjerovatno i Avdija ide,a da se mene pita ne bi... Muslimović tamo može pomoći,koliko god to nekom smiješno izgledalo,al proš'o je sve i svašta,za razliku od nekih u repki koji nece nikad doći na nivo na kojem je on nekad bio... Meni je uvijek bio strašan igrač,al eto nešto nije imao sreće,a nešto je bilo i do njega samog,kad je odlučio da ode u Kinu i zatvori sebi vrata reprezentacije...
- maroonGiant
- Kontakt:
Trenutno od ranije pozivanih trenutno ne bih poveo:
Avdija Vrsajevic- ogranicen ko balkon, igra u slabom klubu i ligi, ima boljih rijesenja na toj poziciji( Dilaver,vranjes...), ne perspektivan...
Adnan Zahirovic- procitah danas da nije igrao za bochum skoro 2 mjeseca, ne treba nam igrac koji ne moze biti standardan u njemackoj drugoj ligi a plus je po meni i prosjecan igrac...
Elvir Rahimic- jednostavno vise ne moze igrati ozbiljan fudbal sto pokazuje i podatak da evo u sezoni i pol u ruskoj ligi odigrao ukupno manje od 45 min, jednostavno ne vjerujem da bi imao mjesta u bilo kojoj reprezentaciji trenutno na SP, osim kod nas
...
Miroslav Stevanovic- za mene jedno od vecih razocarenja u poslijednjem periodu, ocekivao sam da ce ako nista igrati u Elche-u i da ce biti siguran za Brazil, ovako ako nastavi i ne bude standardan i ne zasluzuje poziv
Zoran Kvrzic- slab klub, slaba liga a i osim toga nisam primjetio neku osobinu zbog koje bi nam mogao valjati na SP , nadam se da ce me demantovati i preko zime preci u neki jaci klub...
Toni Sunjic, Boris Pandza - s obzirom da cemo aBd do brazila imati spremne spahu, bicu kao i na klupi nadam se vranjesa i zukanovica, ne vidim potrebu gomilanja pozicije na kojoj cemo biti dobro popunjeni. Naravno u slucaju neke nedaj Boze povrede , treba dobiti poziv jedan od njih al' se nadam da nece doci do toga...
Od potencijalnih reprezentativaca treba obratiti paznju na : Besica, Dilavera, Muslimovica, Hrgotu, Prcica, Salatica, Grahovca...
Avdija Vrsajevic- ogranicen ko balkon, igra u slabom klubu i ligi, ima boljih rijesenja na toj poziciji( Dilaver,vranjes...), ne perspektivan...
Adnan Zahirovic- procitah danas da nije igrao za bochum skoro 2 mjeseca, ne treba nam igrac koji ne moze biti standardan u njemackoj drugoj ligi a plus je po meni i prosjecan igrac...
Elvir Rahimic- jednostavno vise ne moze igrati ozbiljan fudbal sto pokazuje i podatak da evo u sezoni i pol u ruskoj ligi odigrao ukupno manje od 45 min, jednostavno ne vjerujem da bi imao mjesta u bilo kojoj reprezentaciji trenutno na SP, osim kod nas

Miroslav Stevanovic- za mene jedno od vecih razocarenja u poslijednjem periodu, ocekivao sam da ce ako nista igrati u Elche-u i da ce biti siguran za Brazil, ovako ako nastavi i ne bude standardan i ne zasluzuje poziv
Zoran Kvrzic- slab klub, slaba liga a i osim toga nisam primjetio neku osobinu zbog koje bi nam mogao valjati na SP , nadam se da ce me demantovati i preko zime preci u neki jaci klub...
Toni Sunjic, Boris Pandza - s obzirom da cemo aBd do brazila imati spremne spahu, bicu kao i na klupi nadam se vranjesa i zukanovica, ne vidim potrebu gomilanja pozicije na kojoj cemo biti dobro popunjeni. Naravno u slucaju neke nedaj Boze povrede , treba dobiti poziv jedan od njih al' se nadam da nece doci do toga...
Od potencijalnih reprezentativaca treba obratiti paznju na : Besica, Dilavera, Muslimovica, Hrgotu, Prcica, Salatica, Grahovca...
maroonGiant je napisao/la:Trenutno od ranije pozivanih trenutno ne bih poveo:
Elvir Rahimic- jednostavno vise ne moze igrati ozbiljan fudbal sto pokazuje i podatak da evo u sezoni i pol u ruskoj ligi odigrao ukupno manje od 45 min, jednostavno ne vjerujem da bi imao mjesta u bilo kojoj reprezentaciji trenutno na SP, osim kod nas...
To da se Rahimicu, covjeku koji je toliko dao ovoj reprezentaciji uskrati prilika da zaigra na SP a da se sansa da jednom Salaticu mozes samo sanjati i to ce se desiti kad ti budes selektor, tj. nikada. Pozz

-
- Kontakt:
Nije reprezentacija humanitarna organizacija, Rahimici treba dobiti prijateljsku za oprostaj i to je to. Cime nas je to on zaduziio toliko hebote ko da nas je odveo na 3 veliak takmicenja pa da ga sad zovnemo u Brazil iako lik u zadnje dvije godine bukvalno ne igra, pa hajmo onda zvati i Barbareza da odigra koju sa klupe.
Slazem se sa Maroonom sve ove na listi otpisati za Brazil to su polovnjaci.
Slazem se sa Maroonom sve ove na listi otpisati za Brazil to su polovnjaci.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- maroonGiant
- Kontakt:
Jao evo sve mi suze na oci idu , pa sta cemo sa Barbarezom momcino, da i njega vratimo ? i on je dao toliko reprezentaciji...i tako do 95-te da idemo ?EmirTM87 je napisao/la:
To da se Rahimicu, covjeku koji je toliko dao ovoj reprezentaciji uskrati prilika da zaigra na SP a da se sansa da jednom Salaticu mozes samo sanjati i to ce se desiti kad ti budes selektor, tj. nikada. Pozz
Da se razumijemo drag mi je Rahimic al' realno on nama u Brazilu moze samo ko hamajlija sluziti, pa bolje dati prilikou mladom Besicu koji je potencijal i u formi, ako nista bar redovno igra, il Prcicu...
A to da mogu sanjati pa i ne bih bas rek'o , vjerovatno i sam Pape koji je milion puta izjavljivao da nece zvati igrace koji ne igraju u svojim klubovima ( a general u dvije sezone odigra manje od 45 minuta...)ce se opametiti kada dobijemo jos par novih igraca, to je vec nagovijestio protiv Argentine

Momcino nemoj se praviti lud, Rahimic je jos uvijek aktivan igrac i jos uvijek nam moze pomoci, pa ti pricaj sta hoces. Ja ne vidim nijednog zadnjeg veznog koji je toliko bolji od Rahimica da bi ga izbacio a kao sto neko napisa ako Pape ne pozove Elvira to ce biti jedna velika sramota.maroonGiant je napisao/la:Jao evo sve mi suze na oci idu , pa sta cemo sa Barbarezom momcino, da i njega vratimo ? i on je dao toliko reprezentaciji...i tako do 95-te da idemo ?EmirTM87 je napisao/la:
Da se razumijemo drag mi je Rahimic al' realno on nama u Brazilu moze samo ko hamajlija sluziti, pa bolje dati prilikou mladom Besicu koji je potencijal i u formi, ako nista bar redovno igra, il Prcicu...
A to da mogu sanjati pa i ne bih bas rek'o , vjerovatno i sam Pape koji je milion puta izjavljivao da nece zvati igrace koji ne igraju u svojim klubovima ( a general u dvije sezone odigra manje od 45 minuta...)ce se opametiti kada dobijemo jos par novih igraca, to je vec nagovijestio protiv Argentine.
- alan_kardec
- Kontakt:
ramiral je napisao/la:Ne povesti Rahimu bilo bi svetogrđe. Čovjek nije bio tu iz poznatih razloga, ali je došao kad malo ko nije htio, dao je dosta dobrih partija za ovaj dres i ne sumnjam da bi mogao ''uletiti'' 25 minuta ako zagusti ili ne daj Bože bude povreda.
To i ja kažem. Povesti u Brazil Salatića, koji nije ništa dao bh reprezentaciji, koji nije odigrao ni minute i koji ni nako koji način nije pridonio uspjehu u tek završenom ciklusu, a ne povesti Rahimića koji je u reprezentaciji 5-6 ili koliko već godina i kojem je ovo jedinstvena prilika da sa repkom konačno ode na veliko takmičenje, bila bi velika nepravda prema Rahimiću, kakav god on igrač bio, koliko god Salatić bio kvalitetniji igrač od njega (ako uopšte jeste kvalitetniji).
Ako je Salatiću i Papetu toliko stalo da ovaj zaigra za BiH, neka sačekaju prvu prijateljsku nakon sp, a to je vjerovatno avgust.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nema pozivanja u repku na osnovu nekih starih zasluga jer ovo bi trebala biti ozbiljna reprezentacija,put u Brazil nije ekskurzija.
Mogu ići oni koji su dosad pokazali kvalitet kroz kvalifikacije i koji imaju dobru minutažu u svojim klubovima.
Rahimić je u godinama i već dugo vremena i ne igra znači forma je 0 , dok na primjer Vršajević redovno igra ali je teški kloc.Uz ovu dvojicu pridodati Stevanovića i Zahirovića koji su najveće razočaranje u repki a mnogo se od njih očekivalo.
Mogu ići oni koji su dosad pokazali kvalitet kroz kvalifikacije i koji imaju dobru minutažu u svojim klubovima.
Rahimić je u godinama i već dugo vremena i ne igra znači forma je 0 , dok na primjer Vršajević redovno igra ali je teški kloc.Uz ovu dvojicu pridodati Stevanovića i Zahirovića koji su najveće razočaranje u repki a mnogo se od njih očekivalo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Generala treba povesti u Brazil, ali ne kao igraca, nego kao clana strucnog staba.Neka covjek iskljucivo radi sa nasim zadnjim veznim koji budu pozvani. Svojim iskustvom i savjetima ih moze mnogo toga nauciti i na taj nacin trenutno moze vise doprinijeti uspjehu repke, nego kao igrac. Kao igrac nam nazalost ne moze nista dati. Nije igrao vec 2 godine, onda covjek je vec i u godinama tako da mu je i motorika oslabila i protiv brzih igraca on nema sta traziti. Moze samo stajati i mahati im u prolazu (mozda je ovo malo brutalno, al tako je).
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Muslimovica mora povesti 

Minimalno dva zadnja vezna treba pozvati u Brazil. Kad kažem zadnji vezni, mislim na destruktivca i igrača koji igra na toj poziciji, što nisu ni Medunjanin, ni Salihović.
Kolašinac igra 95 % utakmica na lijevom beku, dok na toj poziciji reprezentacija nema kvalitetnog igrača godinama i šteta bi bilo da nastave krpiti tu poziciju.
E sad, recite vi meni koja su to dvojica provjereno kvalitetnija od Rahimića ?
Dakle, da su bolji od njega, ne da su blizu njegovog kvaliteta.
Nikakve starije zasluge ne treba pominjati, nego nedostatak kvaliteta.
Kolašinac igra 95 % utakmica na lijevom beku, dok na toj poziciji reprezentacija nema kvalitetnog igrača godinama i šteta bi bilo da nastave krpiti tu poziciju.
E sad, recite vi meni koja su to dvojica provjereno kvalitetnija od Rahimića ?
Dakle, da su bolji od njega, ne da su blizu njegovog kvaliteta.
Nikakve starije zasluge ne treba pominjati, nego nedostatak kvaliteta.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.