Valjda nas bude dovoljno da igramo.
E to da igramo ono što znamo.BigDaddy je napisao/la:hajmo mi TE igrat, svakako ne znamo vozit F1Unofficialpage je napisao/la:Mogli smo i ovdje kakvu online ligu?moze li online?

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
E to da igramo ono što znamo.BigDaddy je napisao/la:hajmo mi TE igrat, svakako ne znamo vozit F1Unofficialpage je napisao/la:Mogli smo i ovdje kakvu online ligu?moze li online?
Hajde vidi pa nam javi da li može da pokažem ko je babuka.Unofficialpage je napisao/la: Valjda nas bude dovoljno da igramo.
Može online bez moda, sa trial verzijom, igrao nekad. Ali mislim da može preko onog smartSteamLoader i s ITST modom se igrati.
Haha moraš negdje ali neću ni ovdje, svađat ću se sa sudijom.MElloo je napisao/la:Uno hoce da bude u necemu najbolji
ispitaj pa nam javi. valjalo bi bar koju prijateljsku odigrat s vremena na vrijeme, ne mora ni biti liga. cisto da vidim kakav ti je drop shotUnofficialpage je napisao/la:Haha moraš negdje ali neću ni ovdje, svađat ću se sa sudijom.MElloo je napisao/la:Uno hoce da bude u necemu najbolji![]()
@Tatice jašta nego Džumija.![]()
Večeras ću ja ovo ispitati šta kako. Valjalo bi kad bi Maxou mogao online jer je najbolji patch, ITST mi se baš i ne sviđa.
ma ova je malo "amaterskija" izgledom, ali je ultrarealna za igrat. meni je top spin bio odlican, steta sto ga vise nema za pc. virtua tennis je bar meni sranje, rokanje loptice za malu djecu bez imalo taktike, nit lopta moze otic u mrezu nit u autMElloo je napisao/la:Jel slicna ta igra onoj virtua tennis sto ima za pc ?
Nije. Puno teža i realnija, samo grafika nije nešto. Nisu tu puno radili ali gameplay je odličan, prava simulacija tenisa. Ako budemo moglo sa Maxou modom mora se imati minimalno 4 gb rama.MElloo je napisao/la:Jel slicna ta igra onoj virtua tennis sto ima za pc ?
isto kao i ja, da me ne udarate davno bih ja ovjerio tituluJakobsen91 je napisao/la:Timski prekuco F1, nije mu vise zanimljivo pa sad trazi novu igricu.
Miijenjam profesiju.Jakobsen91 je napisao/la:Timski prekuco F1, nije mu vise zanimljivo pa sad trazi novu igricu.
Ti i titula.BigDaddy je napisao/la:isto kao i ja, da me ne udarate davno bih ja ovjerio tituluJakobsen91 je napisao/la:Timski prekuco F1, nije mu vise zanimljivo pa sad trazi novu igricu.
eto ti ces mi reci. tvoj bolid provede vise vremena na pijesku nego fabio fogniniJakobsen91 je napisao/la:Ti i titula.![]()
Tebe bar udaraju sredinom utrke jer si prespor, i svi te stizu, tako da ti ustvari nemas za cim zaliti.
Nemoj da ti ja budem bilo kakav reper.BigDaddy je napisao/la: eto ti ces mi reci. tvoj bolid provede vise vremena na pijesku nego fabio fognini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.