Što se mene tiče najbolje da se rasformiraju, toliko ublehe na jednom mjestu teško čovjek može da svari, pogotovo kad te iz dana u dan bombarduju infantilnim sociopolitičkim opservacijama.
Ma kakva Dubioza, što neko reče oni samo kontriraju, nije to u njihovom stilu. Za navijačku pjesmu treba ono malo duše, jedna mala inekcija patetike, a to od njih ne možeš očekivati. Dino Merlin ni slučajno, njegov ćevap wannabe urban sound nikad nisam mogao slušati. Pravo me čudi kako se on toga nije sjetio, ali eto hvala Bogu da nije. Ko bi mogao od naših to napraviti; Sejo Sexon definitivno, Frenki, Edo Maajka da se potrudi vjerojatno bi satrao... ali ja mislim da je o tome sad suvišno raspravljati. Isto tako vjerujem da postoji mnogo anonimaca koji imaju talenta i ideje ali njih koče financije... Naletio sam na ovo; " onclick="window.open(this.href);return false; , i čini mi se je to mogla biti odlična početna stanica u stvaranju navijačke himne, ali da profesionalci to uzmu u svoje ruke, bubnut u pravi studio, grupni vokal ko kod Zaprešić Boysa, promijeniti ritmiku... uglavnom čudo od pjesme se moglo stvoriti na osnovu ovih lyricsa.
LenBias je napisao/la:i to one najgore gnjide bez obraza koji svaku mogucu priliku, ma koliko losa bila, iskoriste za svoju promociju
E jbg sad, to su neke treće šeme dileme.
Ja samo kažem da mi oni izgledaju/zvuče kao neko ko bi mogao moćnu stvar napravit'.
Svi prave neke qrčeve pjesme, ono da pustiš u kafiću, doma, malo se "nabriješ" (i manje) i to je to...dajte ljudi neku stvar da se može na tribini, u gradu, na proslavi odradit' jbt...neću Halida rastegnut' na tribini jbt.
pa to, svako ima neki svoj razlog, ja znajuci da je njihova tu pjesmu ne bi mogao ocima (tacnije usima ), svako ima svoje razloge na kraju krajeva i nemam potrebe sutiti o tome
Naravno da bi momci iz Dubioze mogli napraviti takvu stvar, na stranu to da li ih neko voli ili ne voli iz ovog ili onog razloga. Komercijalne stvari im idu od ruke.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Mozda je i malo kasno, al garant ima medju navijacima/simpatizerima/ultrasima kakvih muzicara koji bo to mogli sredit za jedan vikend.
Ma jedna gajba/kistra vopi i malo meze i ide lagano. Naime nemora bit nesto novo, uzme se neka jednostavna melodija/dobar ritam uz par rijeci i vozdra, IDEMO!
PORTLAND TIMBERS FOOTBALL CLUB
Also, bon vivant ceiling fan!
Have you considered raising your children under the gospel of Portland?
>>>>REGULARNI**PADOBRANAC<<<<
ma realno ne treba biti neki poznati bend kao sto vidim da se spominju dubioza, majka itd. moze neki anoniman to extra napraviti kao sto su likovi napravili jednu od jacih pjesama za zelju ...
Ma napravit nesto da je pijevljivo.. dakle ni puno brz ritam, a ni uspavanka. Bez puno mudrovanja.. par kraci uvodni stihova i odma udri na je'ben refren.. pred kraj tog refrena udarit jak prelaz i onda jos udarniji refren od kojeg se najezis ili ti suze krenu ..
Druga strofa ponovo stih-dva nesto kratko i ponovo s refrena na refren..
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak