Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Imali su vise sansi od Argentine I bez posjeda lopte!Argentina jeste danas bila slabija nego protiv nas a mi smo im poklonili dva gola .Argentina bez Messija nebi nikog pobjedila .donniedarko je napisao/la:Ne treba nas prevariti njihova predstava protiv argentine. Argentinci su danas bili neobicno slabi u realizaciji. Iran je bio borben ali pored toga oni nisu imali sta ponuditi protiv slabe Argentine. Mislim da nisu uspjeli bar jednom sastaviti vise od 4 pasa. Mi cemo imati posjed, trebamo biti malo konkretniji nego Argentina i necemo imati mnogo problema. Ali prvo trebamo da se pobrinemo o Nigeriji![]()
Imaku srece sto im grupa laka inace bi prosli kao Spanci I Englezi!Bajric981 je napisao/la:argentina se provukla....nastave li ovako ispadaju u 1/8
Mozemo. Bit cemo u drustvu velesila Kameruna i Australije. I ako ce Australija vjerovatno uzeti bod Španjolskoj.Dalix je napisao/la:Makar da ovu dobijemo. Nemozemo zavrsiti SP sa 0 poena...
Tacno tako i zbog sugave Nigerije, crnih sretnih placenikaNoName je napisao/la:Dabogda izgubili ovu utakmicu. Ljudi vrijede 50x manje od nas ali imaju normalnog selektora i srce za igru. Navijam za Iran a utakmicu necu gledati
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ultras1921 je napisao/la:Pustite ljude da prođu molim vas!
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Zao mi momaka sto poginuse zbog fudbala repBIH.Batko je napisao/la:Totalno nebitna utakmica!!! Zao mi je jedino navijača koji ce kredite otplaćivati godinama poslije ove blamaže!!!
Sent from my Home using fingers
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.