Hocemo li sad raspravljati o postavi u revijalnoj utakmici?JackTheStripper je napisao/la:Fakat mi je cudna ova postava, gdje Hajrović, Višća, ako Lulić već nije tu?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Hocemo li sad raspravljati o postavi u revijalnoj utakmici?JackTheStripper je napisao/la:Fakat mi je cudna ova postava, gdje Hajrović, Višća, ako Lulić već nije tu?
Kao onaj sedamnaestgodisnjak sto je dosao u LazioArmala je napisao/la:Stanic 24 godine a igra za U-21
Bome da se ko hoce povrijediti pa da Stana upadne na spisak za Brazil. Valjalo bi. Neko tipa Sunjica, Susica, Avdijenormalaba je napisao/la:Ubijamo ih xD
Besic
Stanic veliki
bas vala....soccerfan je napisao/la:Bome da se ko hoce povrijediti pa da Stana upadne na spisak za Brazil. Valjalo bi. Neko tipa Sunjica, Susica, Avdijenormalaba je napisao/la:Ubijamo ih xD
Besic
Stanic veliki![]()
![]()
Valjda hoce da uigra Medunjanina na terenu, koji ce vise igrati od Hajrovica i Visce.JackTheStripper je napisao/la:Fakat mi je cudna ova postava, gdje Hajrović, Višća, ako Lulić već nije tu?
Pa jbg, revijalna jeste, postava nije mozda toliko vazna, treba svakoga isprobat, ali formacija je cudna, jer stvarno igramo bez dva bocna igraca, a tu bi se moglo komotno isprobati nesto.Goalgetter je napisao/la:Hocemo li sad raspravljati o postavi u revijalnoj utakmici?JackTheStripper je napisao/la:Fakat mi je cudna ova postava, gdje Hajrović, Višća, ako Lulić već nije tu?
Ne prizivaj đavla da nam se o glavu ne obije!!!soccerfan je napisao/la:Bome da se ko hoce povrijediti pa da Stana upadne na spisak za Brazil. Valjalo bi. Neko tipa Sunjica, Susica, Avdijenormalaba je napisao/la:Ubijamo ih xD
Besic
Stanic veliki![]()
![]()
Joj da hoćeš da prebiješ nogu sebi ... Meni ne bi nedostajaosoccerfan je napisao/la:Batko bilo koji od ove trojice da se povrijedi, meni iskreno nebi nedostajali. Ne kontam te.![]()
![]()
Pirke je napisao/la:Valjda hoce da uigra Medunjanina na terenu, koji ce vise igrati od Hajrovica i Visce.JackTheStripper je napisao/la:Fakat mi je cudna ova postava, gdje Hajrović, Višća, ako Lulić već nije tu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.