vidi fakat, dobro jeUnofficialpage je napisao/la:Prebacilo se samo. na 2. rundu, samo vrati na prvu. Piše normalnoLenBias je napisao/la:Zeman je napisao/la:Šta je problem, imam i ja Lukakua, za 7 sati mu počinje meč...
http://prntscr.com/3tnerg" onclick="window.open(this.href);return false;
FIFA World Cup Fantasy
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: FIFA World Cup Fantasy
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahahaha vidi stvarno. Ima se može seDonnie Darko je napisao/la:Jesi i ti ubo, dva od tri autogola
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Glupo sto se klupa ne broji
broks mi pomeo sinoc 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Kasno se registrovo,imam na kontu samo 2 od jonesa sinoc
Nisam ni znao za ovo
Nisam ni znao za ovo
Sretno zmajevi!!
Bila mi formacija 4-3-3 i s obzirom da mi Durm nije igrao a imam jos deBruynea na klupi,izbacim Nijemca i promijenim formaciju na 3-4-3...a oni debili mi izbace drugog defanzivca Irana koji je uzeo 11 poena i sad mi stoje samo 2 igraca u odbrani i ne mogu nista da mijenjam 
Da, to je ajmo reći greška ovog Fantasya.
Ja sam na 4-4-2. U napadu mi Seferović i Lukaku. Kontao da pređem na 4-3-3 i ubacim Soudania kao trećeg napadača. Ali bojim se da bi mi iz veznog izbacili De Rossija ili Bešića a ostavili Hajrovića koji ima manje poena. Ovako će mi Soudani biti jedini nekorišteni igrač od 23-ojice u prvom krugu
Ja sam na 4-4-2. U napadu mi Seferović i Lukaku. Kontao da pređem na 4-3-3 i ubacim Soudania kao trećeg napadača. Ali bojim se da bi mi iz veznog izbacili De Rossija ili Bešića a ostavili Hajrovića koji ima manje poena. Ovako će mi Soudani biti jedini nekorišteni igrač od 23-ojice u prvom krugu
NAPRIJED NARODE!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Tek sad vidim da sam imao onog Brooksa koji je dao gol sinoc. Uzo ga za milion, dva da popunim ekipu, i imao je vise od svakog defanzivca kojeg imam 
I kod mene ,on i neka muka iz irana sinnoc xD ,al dzaba kad su na klupi,propade 20 bodova xDDonnie Darko je napisao/la:Tek sad vidim da sam imao onog Brooksa koji je dao gol sinoc. Uzo ga za milion, dva da popunim ekipu, i imao je vise od svakog defanzivca kojeg imam
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Papastathopoulos
- Kontakt:
isti slucaj..sad udjoh, kad ga vidim na klupi, 10 poena...Donnie Darko je napisao/la:Tek sad vidim da sam imao onog Brooksa koji je dao gol sinoc. Uzo ga za milion, dva da popunim ekipu, i imao je vise od svakog defanzivca kojeg imam
izbacio sam dzeku (3 poena) a ubacio onog dinamovca soudanija, ne moze biti gori od dzeke da ga yebes
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Bezveze izgubi 11 bodovaZeman je napisao/la:Da, to je ajmo reći greška ovog Fantasya.
Sta se ovo ne moze transfer izvrsiti za 2. kolo ? pise da se otvara tek za 8 dana 
Kad mi kapiten da 6 poena
Izgleda transferi tek mogu kad prodje grupna faza ??
Izgleda transferi tek mogu kad prodje grupna faza ??
A-a ,prva 3 kola s postojecim timom igrasamer991 je napisao/la:Sta se ovo ne moze transfer izvrsiti za 2. kolo ? pise da se otvara tek za 8 dana
Samo glupo ovo za klupu,koji ce mi klinac onda kad im se bodovi ne broje
Kako mislis ne broje ? ako ubacis jednog igraca umjesto drugog s klupe onda se brojesuhi je napisao/la:A-a ,prva 3 kola s postojecim timom igrasamer991 je napisao/la:Sta se ovo ne moze transfer izvrsiti za 2. kolo ? pise da se otvara tek za 8 dana![]()
imaš gore iznad YOUR PITCH, pa tu odaberi 2.kolo i možeš raditi transfereamer991 je napisao/la:Sta se ovo ne moze transfer izvrsiti za 2. kolo ? pise da se otvara tek za 8 dana
i ja sam napravio tu gresku ali sta da se radi, mogla se klupa sva sastavljati od igraca od milionsuhi je napisao/la:A-a ,prva 3 kola s postojecim timom igrasamer991 je napisao/la:Sta se ovo ne moze transfer izvrsiti za 2. kolo ? pise da se otvara tek za 8 dana![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ma meni neke muke na klupi 19 bodova,njih 2 xD al stoperi,nemema ih umjesto koga ubaciti kad su i ovi u prvom timu dobri,ramo i varaneLenBias je napisao/la:
i ja sam napravio tu gresku ali sta da se radi, mogla se klupa sva sastavljati od igraca od milion
Zato muke di maria ,ozil ronaldo i suarez 12 bodova samo
Jos mi Ronaldo kapiten, mislio donijet ce mi puno bodova 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ronalda u kolu protiv Gane treba stavit za kapitena. Silovat ce ih.
Mada je u svakom slucaju OBAVEZNO stavit Neymara za kapitena prije pocetka kola ko ga ima. Ako ne odigra dobro, promijenis kapitena i tako ponavljat. Neko mora kad tad odigrat dobro.
Sta je ljudi na Neymaru samo dobilo 28 poena, a prvenstvo nije ni pocelo kako treba
Mada je u svakom slucaju OBAVEZNO stavit Neymara za kapitena prije pocetka kola ko ga ima. Ako ne odigra dobro, promijenis kapitena i tako ponavljat. Neko mora kad tad odigrat dobro.
Sta je ljudi na Neymaru samo dobilo 28 poena, a prvenstvo nije ni pocelo kako treba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.