Tko će ispasti iz Premijer lige 2014/15 ?

Tko će ispasti iz Premijer lige 2014/15 ?

Drina Z.
20
26%
Travnik
6
8%
Slavija
11
14%
Radnik B.
9
12%
Mladost V.O.
8
11%
Zvijezda G.
3
4%
Vitez
16
21%
Netko drugi
3
4%

Ukupno glasova: 76

rebel
Kontakt:

Re: Tko će ispasti iz Premijer lige 2014/15 ?

Post Postao/la rebel » 15 jul 2014, 15:42

VELEŽ :D

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 15 jul 2014, 15:43

rebel je napisao/la:VELEŽ :D
pa uvijek je bio kandidat tako da ništa novo nisi prognozirao...a i nebi mu bilo prvi put,uhodali su se oni sa cvajtom
Zadnja izmjena: alo_bola, dana/u 15 jul 2014, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 15 jul 2014, 15:45

ISPAST CE SVINJSKI :bih: :bih: :bih:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 15 jul 2014, 15:48

hilmo je napisao/la:@faraonTM
Bez uvrede ali ti razmišljanje nije na mjestu. Slažem se da je Zvornik prije rata bi velegrad za Vitez, ali sad je potpuno druga priča. Koliko sam ja upućen u Vitezu je najmanja stopa nezaposlenih u državi, samim tim imaju redovno punjenje budžeta lokalne zajednice i veću mogućnost za ulaganje u sport, a tu je i nekoliko privrednih giganata koji mugu stati iza NK Vitez, dok je u Zvorniku sasvim druga priča.
Po meni a i nekako realno gledajući bliži ostanku u najvišem rangu je NK Vitez nego FK Drina, ali sezona još nije ni počela a ima mnogo da se igra.
Pa napisao sam ja da se Vitez izgradio poslije rata ali znamo svi šta je to bilo prije rata. Svi gradovi koji su nešto značili u bivšoj državi su poslije rata razyebani i srozani na dno dna, a ova sela kroz par godina poslije godina postadoše gradovi, neki čak i dobijaju status grada. Ali u našoj državi je sve naopako, pa može biti i ovo ;)

A što se tiče NK Vitez kako kluba nemam ništa protiv njih, nego kažem da bi bilo bolje da gradovi poput Bihaća, Bijeljine, Goražda i ostalih imaju prvoligaše nego recimo Velika Obarska ali šta je tu je, jedni ulažu i u njih ulažu a drugi šaltaju majmuna iz godine u godinu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 15 jul 2014, 15:52

tepsija je napisao/la:Mostar,grad na Neretvi,poznat u cijeloj ex Yu ps i šire po lijepoj klimi,Neretvi,Szarom Mostu i Velezu.A Vitez,simbol grada?Nk Vitez,Lašva,Fis?Vi ste pojam samo u BusovaĆi.I da završimo priču,ne druzim se sa seljacima.Jel more?

Ne družiš se sa seljacima što žive na selu ili sa seljacima što su u glavu seljasti kao ti??? :lolno:
Godine prolaze jubav ostaje...

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 15 jul 2014, 15:57

VELEZDOGROBA je napisao/la:ISPAST CE SVINJSKI :bih: :bih: :bih:
Sad si ispao faca :o ...pozdrav iz Europe :salut:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 jul 2014, 16:00

FaraonTM je napisao/la: Pa napisao sam ja da se Vitez izgradio poslije rata ali znamo svi šta je to bilo prije rata. Svi gradovi koji su nešto značili u bivšoj državi su poslije rata razyebani i srozani na dno dna, a ova sela kroz par godina poslije godina postadoše gradovi, neki čak i dobijaju status grada. Ali u našoj državi je sve naopako, pa može biti i ovo ;)

A što se tiče NK Vitez kako kluba nemam ništa protiv njih, nego kažem da bi bilo bolje da gradovi poput Bihaća, Bijeljine, Goražda i ostalih imaju prvoligaše nego recimo Velika Obarska ali šta je tu je, jedni ulažu i u njih ulažu a drugi šaltaju majmuna iz godine u godinu.
Ovim, kako ti kažeš razyebanim gradovima, nisu krivi ni Vitez ni Široki Brijeg što se ne razvijaju i što građani tih prijeratnih velegrada podršku daju sumnjivim likovima :) :)

I ja bih volio da u PL ima više klubova iz većih gradova, ali mi je grado da u sredinama kao što je Velika Obarska postoje ambiciozni ljudi koji svojim radom, i igrači svojim igrama, drže Mladost u PL. Nije mala stvar da jedna Mladost iz nekog "sela" iz Semberije na Koševu uzme bod a na Grbavici dobro namuči tada aktuelnog šampiona.
Evo možda ćemo sljedeće sezone u PL gledati i tim iz Jajca, ljudi rade lavovski posao ;) ;)

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 15 jul 2014, 16:07

hilmo je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la: Pa napisao sam ja da se Vitez izgradio poslije rata ali znamo svi šta je to bilo prije rata. Svi gradovi koji su nešto značili u bivšoj državi su poslije rata razyebani i srozani na dno dna, a ova sela kroz par godina poslije godina postadoše gradovi, neki čak i dobijaju status grada. Ali u našoj državi je sve naopako, pa može biti i ovo ;)

Ovim, kako ti kažeš razyebanim gradovima, nisu krivi ni Vitez ni Široki Brijeg što se ne razvijaju i što građani tih prijeratnih velegrada podršku daju sumnjivim likovima :) :)

I ja bih volio da u PL ima više klubova iz većih gradova, ali mi je grado da u sredinama kao što je Velika Obarska postoje ambiciozni ljudi koji svojim radom, i igrači svojim igrama, drže Mladost u PL. Nije mala stvar da jedna Mladost iz nekog "sela" iz Semberije na Koševu uzme bod a na Grbavici dobro namuči tada aktuelnog šampiona.
Evo možda ćemo sljedeće sezone u PL gledati i tim iz Jajca, ljudi rade lavovski posao ;) ;)
Meni se to nimalo ne sviđa. Za par godina, u PL ćeš imati taj tim iz Jajca, Metaleghe BSI osnovan 2009, Slogu SImin Han, Olimpik i druge klubove bez imena koji služe samo da nadređeni uzmu što više love (tipa Gracić). A Sloboda, Čelik (naprimjer) i ostali veliki klubovi će grcati u dugovima, dok će ova **** igrati PL. Meni se to gadi.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 15 jul 2014, 16:15

tepsija je napisao/la:Mostar,grad na Neretvi,poznat u cijeloj ex Yu ps i šire po lijepoj klimi,Neretvi,Szarom Mostu i Velezu.A Vitez,simbol grada?Nk Vitez,Lašva,Fis?Vi ste pojam samo u BusovaĆi.I da završimo priču,ne druzim se sa seljacima.Jel more?

ako cemo iz krajnosti u krajnost,u vitezu je bila smjestena najveca tvornica eksploziva i ostalih eksplozivnih naprava u bivsoj jugoslaviji,poznata sirom stare juge,cak i vani jer je dosta izvozila ;) tako da pojma ti nemas.a sad je logicno simbol Fis :) a sto se tice ovog tvog vrijedanja,mislim da si dokazao da si pravi seljak ti sa svojim ''osebujnim'' rijecnikom :cool: ja sam malo kriv,krenuo sam u raspravu s nekim tko smatra da mu je velez jos uviek gigant,a dolazi iz selendre vrapcica(par prodavnica,stadion i to je to sto se ima za vidjeti) ,i to stadion kao da na njemu igra neki africki drugoligas(da ne vrijedam ljude)...spustite se malo na zemlju :wave:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 15 jul 2014, 16:21

Meni se to nimalo ne sviđa. Za par godina, u PL ćeš imati taj tim iz Jajca, Metaleghe BSI osnovan 2009, Slogu SImin Han, Olimpik i druge klubove bez imena koji služe samo da nadređeni uzmu što više love (tipa Gracić). A Sloboda, Čelik (naprimjer) i ostali veliki klubovi će grcati u dugovima, dok će ova **** igrati PL. Meni se to gadi.[/quote]

Rezultati su bitni, i savez to ne interesuje. Ukoliko su nekad bili veliki u ovom našem fudbalu možda danas nisu. Tipa u BH fudbalu Modriča, Rudar Ugljevik, Laktaši, ne znam da li su i u drugoj ligi RS, ne živi se od stare slave.
Crvena Zvezda nekad bila šampion sveta a danas Donji Srem iz Pećinaca ih muči..Mislim da se Mladost prošle godine nije predala ni u jednom trenutku i svaki klub su mučili koliko su imali sredstava i znanja, iako su seoski klub.
Mislim da je to više za pohvalu nego za osudu. A budi iskren i reci gdje se ne drpiše lova ?
003871312

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 15 jul 2014, 16:27

FanVitez je napisao/la:

ako cemo iz krajnosti u krajnost,u vitezu je bila smjestena najveca tvornica eksploziva i ostalih eksplozivnih naprava u bivsoj jugoslaviji,poznata sirom stare juge,cak i vani jer je dosta izvozila ;) tako da pojma ti nemas.a sad je logicno simbol Fis :) a sto se tice ovog tvog vrijedanja,mislim da si dokazao da si pravi seljak ti sa svojim ''osebujnim'' rijecnikom :cool: ja sam malo kriv,krenuo sam u raspravu s nekim tko smatra da mu je velez jos uviek gigant,a dolazi iz selendre vrapcica(par prodavnica,stadion i to je to sto se ima za vidjeti) ,i to stadion kao da na njemu igra neki africki drugoligas(da ne vrijedam ljude)...spustite se malo na zemlju :wave:
Kakve veze MOLIM TE ETO ima gdje se STADION nalazi ???
Jel se po tome određuje odakle je klub :lol:
Odakle su onda svi evropski velikani, jesu li i oni iz predgrađa zato što prave stadione izvan centra grada da ne bi zastoj bio u cijelom gradu poslije utakmice?
Logika :tokralju:

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 15 jul 2014, 17:11

vm22 je napisao/la:Kakve veze MOLIM TE ETO ima gdje se STADION nalazi ???
Otprilike iste veze kao što ima odakle je klub. I veličina grada/sela.

Nikad nisam uspio dokučiti način razmišljanja kompleksaša koji misli da je nešto vredniji od onog što živi u manjoj sredini, onako, samo zbog toga. Nije bitan propuh u glavi i zadnja pročitana knjiga u drugom osnovne, pusti to, bitno je da se spusti nekome da je iz sela. Mo'š mislit' sramote silne, živjeti u maloj sredini.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 jul 2014, 17:18

Ooooooo Viteže prva ružo procvala Oooooo Viteže sav od zlata i bisera oooo Viteže pismu tebi pivan jaaaaa pismu ljubavi s juga i sjevera

Bili si bili vrhovi planina bila je kosulja lašvanskoga sina

Sa druge strane Marjana navijamo navijamo navijamo za Viteza

Ajde bižite ća mostarci ća vi prićate protiv našeg Viteza. Kako san se nasekiran nimogu ni mrižu plist da vadin srdele iz Lašve. Aj bok
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 15 jul 2014, 17:22

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ooooooo Viteže prva ružo procvala Oooooo Viteže sav od zlata i bisera oooo Viteže pismu tebi pivan jaaaaa pismu ljubavi s juga i sjevera

Ajde bižite ća mostarci ća vi prićate protiv našeg Viteza. Kako san se nasekiran nimogu ni mrižu plist da vadin srdele iz Lašve. Aj bok
:urnebes: :urnebes:
Bez zeze,kako su sad Vitezani Torca?? :rol: :rol:
StarMo nije skutorija...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 jul 2014, 17:24

Brato zayebo si se nisu vitezani torca nego je torca vitezani haha :urnebes: :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 15 jul 2014, 17:28

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato zayebo si se nisu vitezani torca nego je torca vitezani haha :urnebes: :urnebes:
Viva la Torca Kacuni :rol:
Ala gusta :urnebes: :urnebes:
StarMo nije skutorija...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 jul 2014, 17:28

Kaze onaj jedan Vitez bio poznat po tvornici eksploziva prije rata. Kome brato minerima u jna :urnebes: :urnebes: jaoooooo grob te yebo :lol: :lol: :rol: :rol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 15 jul 2014, 17:29

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ooooooo Viteže prva ružo procvala Oooooo Viteže sav od zlata i bisera oooo Viteže pismu tebi pivan jaaaaa pismu ljubavi s juga i sjevera

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ja te volim, volim Željo..

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 15 jul 2014, 17:31

pastrmka strikes again :rol: :urnebes:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 jul 2014, 17:33

Ovi su mi najdrazi. Mezim ih uz rakiju :opaopa: :opaopa:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Morpheus, Orjuna, Pablo11 i 29 gostiju.