bio je u Širokom na prvenstvenoj pauzi. vrlo lako mogao je i ostati,ali vjerojatno novac u pitanju..njegova cijena sad je mislim preko 1 mil €, koliko znma rekao je da ce se vratiti u Široki jednom..sad trenutno igra u Krasnodaru jer kad je bio u Široom rekao je da mu oni opet nude angazman pa je razglabao..jurek je napisao/la:gdje sad igra BAIANO i znas li hoce li se vratiti?ŠB_Fidelis je napisao/la:Vjerujem da Wagner ima sta raditi u nekom europskom klubu, dokazao je svoju klasu nebrojeno mnogo puta, meni osobno posebno upecatljiv protiv Heartsa, on kad igra, igra i Široki, klasa za sebe, da ne govorim za brata mu.
Šilić je standardno odlican takodjer, tu nema prevelike filozofije, vjerojatno i najbolji izvodjac prekida u BiH, svaki slobodnjak mu je opca opasnost po golmana, ali najvise mi se svidja pristup igri, beskompromisan borac i razumije igru. Zajedno cine ubojit tandem, steta sto nemaju jos nekoga na istoj razini da se toliko trositi u igri sami ne moraju...
Od mladih tu je Brekalo, jaako dobar stoper, nadam se da ce dobiti pravu priliku jer je sigurno zasluzuje, vjerujem da su ga neki mogli upratiti na reprezentativnim okupljanjima mlade selekcije, sigurno jedan od najboljih, te jos nekoliko mladica koji su vec godinama medju najboljim juniorima drzave, prvaci, osvajaci kupa, ali nazalost ne dobivaju dovoljno prostora za napredak u NK ŠB uglavnom, iako je i to popravljeno ove godine srecom, tako da je npr. protiv Leotara mislim petero igraca iz Širokog bilo u prvoj postavi, hvalevrijedan potez.
Transferi, igrači Premijer Lige BiH
Re: Najbolji igrači nase lige
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Da, jedini stranac u toj ekipi. A steta heh, eekstra ga bilo vidjeti na pripremama sa nasom ekipom, sad je naravno puno teze nositi se sa ponudama ruskih klubova, al njemu je ovdje lijepo bilo, nece to tek tako zaboraviti, a i najbolji je stranac koji je igrao u ovoj ligi, i ne sumnjam da ce se jednog dana vratiti u Široki. Da je zajedno na djelu vidjeti Wagnera i Baiana ove polusezone bilo, jaooo...
...Život za Široki...
Po nekom mom općem\opštem mišljenju najbolji igrač naše lige je Wagner, ali ono što se mora reći da su ga ozljede dosta zafrkali u njegovom napredovanju, imam sjajnu tehniku i pregled igre, i daleko je ispred ostalih.
Adis Obad jedan jedini 10 godina najbolji igrac u Velez a i u ligi boga mi.Majstor svi majstora zabio je do sada bog zna koliko golova sto na domacem terenu sto na gostujucem.Sada u 38godinu ima jos poteza na koje su padali ovi nasi reprenzetativci Pandza Berberovic Hasagic itd itd.
Ajde samo mi recite ko igra bolje od Spalevica u ovoj premier ligi.....2 x najbolji strelac....2x najkorisniji igrac....ima li neko jos za reci nesta ???? PLEASE SHUT UP
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu
Kad bi mu (Spaleviću) odbio golove iz penala imao bi čovjek prosjek od 5-6 golova po sezoni. Isto kao i Jelić iz Modriče kad je od 15 golova dao 12ak iz penala.
Đurić, Žižović, Šilić spadaju u ponajbolje igrače nase lige. Istakao bih i trojicu veterana čijoj vještini u ovoj igri mogu svi da zavide a to su: Vuksanović, Obad i kapiten Zvijezde Hamzić. Međutim, najbolji igrač trenutno u PL je Alen Škoro koji je, čini mi se, za klasu ispred ostalih konkurenata! Moram da naglasim da imamo veliki potencijal u mladim igračima kao i u onim nešto starijim ali nedostatak adekvatnih uslova za njihov razvoj rezultira time da ostanu samo na tom potencijalu uz povremene manifestacije vrhunske igre!
Još bih samo skrenuo pažnju na nekoliko igrača koji bi tek naredne sezone trebali da pokažu pun potencijal a to su: Vranješ i Bilbija iz Borca, Pandža iz Sarajeva, Nurković iz Travnika, Brković i Alimanović iz Zvijezde...
Još bih samo skrenuo pažnju na nekoliko igrača koji bi tek naredne sezone trebali da pokažu pun potencijal a to su: Vranješ i Bilbija iz Borca, Pandža iz Sarajeva, Nurković iz Travnika, Brković i Alimanović iz Zvijezde...
po meni najbolji igrac PLBiH je SPALEVIC iz slavije,
koliko je dobar Spalevic pokazuje da mu je slavija najveci domet karijere, da nije penala ne bi ga nigdje bilostele je napisao/la:Ajde samo mi recite ko igra bolje od Spalevica u ovoj premier ligi.....2 x najbolji strelac....2x najkorisniji igrac....ima li neko jos za reci nesta ???? PLEASE SHUT UP
Najbolji trenutno je Skoro, tu su Sunjic, Zizovic, Wagner,
Cuva Bog Zelju svog!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Najveći transferi,najbolji igrači Premijer Lige BiH
ja sam otvorio temu najveci trasnferi nase lige znam da ih nema puno ako neko zna nesto nek napise ukoliko administrator nije zadovoljan ili misli da je nepotrebna neka izbrise
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Re: NAJVECI TRANSFERI PREMIJER LIGE BIH
tema je dobra...nema sta samo sumnjam da ih uopste ima tih velikih!Ali postoji mogucnost da postoje neki 

mB!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: NAJVECI TRANSFERI PREMIJER LIGE BIH
ja znam za hrgovicev iz sirokog u wolfsburg za 700 hiljada eura mesicev iz slobode u nantes za 500 hiljada eura trivunovicev iz sarajeva u khimki za 250 hiljada eura i pandzin iz sirokog u hajduk za 200 hiljada eura ima tu jos transfera za 100 i nesto hiljada:maksumic(100000)handzic(172000)buric(100000)salcinovic(100000)
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Najveći transferi Premijer lige BiH
Kokot iz Slavije u Beveren.Kako se pričalo trasfer je vrijedio između 150000 i 200000 eura.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- FK Sarajevo
- Kontakt:
neznam zato znam da se je govorilo o malo vise novca a onda se je usutilo on je otiso a transfer nije nikad objavljen za kosorica su objavili 50000 euraalan_kardec je napisao/la:Kokot iz Slavije u Beveren.Kako se pričalo trasfer je vrijedio između 150000 i 200000 eura.
- Cazinski-Vitez
- Kontakt:
Alen Skoro (FK Sarajevo - Marseille)
Said Husejnovic (Sloboda - Werder)
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!
Transfer Diare iz Zrinjskog u portugalsku Beira Mar, neznam tačno kolko ali je jedan od najskupljih
- FK Sarajevo
- Kontakt:
a koliko su sarajevo i sloboda dobili za skoru i husejinovica to me zanimaCazinski-Vitez je napisao/la:Alen Skoro (FK Sarajevo - Marseille)
u zivotu mom niko me nije iznerviro ko ti STELE...pa **** te vise i spalevic i slavija nerviras nas sviju ovdje ba samo pricas o toj nekoj slaviji nidje ih na mapi...A SPALEVIC JE DOBAR U SAMO 1 SEGMENTU IGRE : IZVODJENJU AUTA 

FK Sarajevo je napisao/la:a koliko su sarajevo i sloboda dobili za skoru i husejinovica to me zanimaCazinski-Vitez je napisao/la:Alen Skoro (FK Sarajevo - Marseille)
ja mislim da je Sloboda dobila 500.000 eura sa Huseinovica,tako sam negdje cuo,ako nisam upravu nek me neko ispravi
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, laszlo, Varijantas8 i 24 gosta.