Akademija polako dobija svoj smisao, samo treba sačekati za konkretnije rezultate. Herić, Kadušić, Burović i Handžić su priključeni prvom timu na njima je da rade i da se pokušaju nametnuti, ali i na stručnom štabu prvog tima da im da priliku. samo trebamo malo sačekati da se u potpunosti neko nametne, neka bude jedan ja zadovoljan. Jer kad dodamo Mihojevića, koji me po meni jako dobar stoper koji samo može napredovati, i Anđušića koji još nije dobio pravu priliku, to su već trojica u prve, recimo dvije godine, postojanja Akademije.Pitar6785 je napisao/la: Upravo to. Pjetlici pioniri kafeti juniori u19 sve te selekcije nisu tu da budu prvaci vec da prave prvo timce, sto se tice liga u kojim oni nastupaju oni tu trebaju da pobjede svaku utakmicu i da im go razlika bude nesto 120-4 mi smo FCS nismo ni skretnica ni sb to su drugorazredni klubovi. Mihojevic je dobar igrac za vitez travnik mladost i tu vrstu ekipa kojoj bi ija amater zesci bio naj bolji igrac. NAS STANDARDI SU DA IMAMO IGRACE KOJI DIREKTNO IDU U PRVI 11 A REPREZENTACIJE I DA PREKUCAVAJU LIGU KOSTO NGK MAMIC RADI U KRVASKOJ. Hilmo nemoj mi ti mali timova standarda. Hilmo brate nemoj zamjerit al to je kako ja zelim da bude nasa skola fudbala = akademija
NIšta ne može na brzinu, treba samo raditi. MOžda osoblje akademije nije neko baš ekstra (mislim na trnere) ali ne možemo u ovom trenutku sebi dopustiti luksuz da sve zamjenimo. Navikli smo mi da u hodu sve probleme rješavamo.
Ovo o čemu ja pišem mislim da nije standard malih timova nego neka naša realnost.
Ovo ostalo oko 120-4 i standardnih A reprezentativaca mi je dječije razmišljanje, izvini ali jeste.
@beli
Cenaj je prošlu polusezonu nastupao za naš juniorski sastav ali je u januaru otišao u Mađarsku, vjerovatno da se pokuša nametnuti u onom timo gdje je bio i prije jedan period. Vidio sam nekoliko slika sa Suljićem tako da po tome zaključujem da je tamo.
Ne sviđa mi se to, dođeš kad hoćeš, odeš kad hoćeš ko iz kafane.