FK Sarajevo - Stadion "Asim Ferhatović Hase" - Koševo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo: Stadion
Stoka smo mi(bosanci i hercegovci), razvalit cemo mi u roku od mjesec dana sve novo sto se napravi...
Pogotovo derbi kad bude, pa kad izgubi jedna od ekipa a ti navijaci kad budu lijecili svoje frustracije na stadionu, itd...
Ako se moze regulisati pravila ponasanja na stadionu, da ima pravilnik po kojem ce se kaznjavati prestupnici, to bi bio pun pogodak..
Ne sumnjam da ce stadion biti pokriven videonadzorom, lahko se da identifikovati..
Svakako da jedva cekam da se zapocnu radovi na novom stadionu il rekonstrukciji koseva, vrijeme je!!!
Pogotovo derbi kad bude, pa kad izgubi jedna od ekipa a ti navijaci kad budu lijecili svoje frustracije na stadionu, itd...
Ako se moze regulisati pravila ponasanja na stadionu, da ima pravilnik po kojem ce se kaznjavati prestupnici, to bi bio pun pogodak..
Ne sumnjam da ce stadion biti pokriven videonadzorom, lahko se da identifikovati..
Svakako da jedva cekam da se zapocnu radovi na novom stadionu il rekonstrukciji koseva, vrijeme je!!!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ja bi volio da se Kosevo renovira - da se tribine urede tako sto ce se smanjiti kapacitet na max. 25 000 sjedecih mjesta (napraviti efikasniji ulaz/izlaz da se ne stvaraju guzve), dio treba i natkriti (npr. Zapad za pocetak), ako ima prostora iskoristiti ga za neke tv studije, novinarske konferencije i sl, teren napraviti da bude slicno kao u Ze (ako moze i bolje), ukinuti mrezu sa istoka
, uraditi atletsku stazu nanovo, postaviti semafor.
Ugrubo.. Ipak je ovo olimpijski stadion i neka ga..treba da se ponosimo s njime
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ugrubo.. Ipak je ovo olimpijski stadion i neka ga..treba da se ponosimo s njime

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ko god napravi neko sr*nje lupit po džepu i doživotno mu zabraniti ulazak. Kući pa se glupiraj i razvaljuj.Zip je napisao/la: Ne sumnjam da ce stadion biti pokriven videonadzorom, lahko se da identifikovati..
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Jos samo okreciti pred Bajram i to je to 

-
- Kontakt:
I obavezno takve slikati i napraviti "stub srama" na web stranici gdje bi se lijepile slike tih debila i rušitelja pa neka razmisli da li mu je do rušenja kada ne bude smio ni po somun izaći!Derdiyok je napisao/la:Ko god napravi neko sr*nje lupit po džepu i doživotno mu zabraniti ulazak. Kući pa se glupiraj i razvaljuj.Zip je napisao/la: Ne sumnjam da ce stadion biti pokriven videonadzorom, lahko se da identifikovati..

Takvi, nažalost, izrastu u epske junake. Balkan ultra i slični idiotski ideali. Nismo mi ni blizu tranzicijiskom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
to je to,jedna od te dvije varijante ide... po meni najbolje bi bilo bez atletske staze,ali ako je to bas toliko skuplje i ako nemamo taj novac,onda ici na drugu varijantu,natkrivanje tribina itd... za koncesiju je koliko znam malo problematicno,jer sadasnji zakon dozvoljava na 30 godina,sad ima nacina da se to poveca,ali je to vec procedura koja traje...zagorski je napisao/la:Imaju dvije varijante za kosevo,prva je jeftinija ali ostaje atletska ide krov i ostalo,a druga skuplja podrazumijeva totalnu rekonstrukciju,sklanja se atletska tribine se primicu terenu itd.
Sta ce biti,vidjecemo...?
Samo vrhunski video nadzor, kaznene prijave i doživotna zabrana ulaska.BordoArmy88 je napisao/la:I obavezno takve slikati i napraviti "stub srama" na web stranici gdje bi se lijepile slike tih debila i rušitelja pa neka razmisli da li mu je do rušenja kada ne bude smio ni po somun izaći!Derdiyok je napisao/la:Ko god napravi neko sr*nje lupit po džepu i doživotno mu zabraniti ulazak. Kući pa se glupiraj i razvaljuj.Zip je napisao/la: Ne sumnjam da ce stadion biti pokriven videonadzorom, lahko se da identifikovati..
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Bake je tu da to ubrza,opustite se,bit će sta budebosnas_ je napisao/la:to je to,jedna od te dvije varijante ide... po meni najbolje bi bilo bez atletske staze,ali ako je to bas toliko skuplje i ako nemamo taj novac,onda ici na drugu varijantu,natkrivanje tribina itd... za koncesiju je koliko znam malo problematicno,jer sadasnji zakon dozvoljava na 30 godina,sad ima nacina da se to poveca,ali je to vec procedura koja traje...zagorski je napisao/la:Imaju dvije varijante za kosevo,prva je jeftinija ali ostaje atletska ide krov i ostalo,a druga skuplja podrazumijeva totalnu rekonstrukciju,sklanja se atletska tribine se primicu terenu itd.
Sta ce biti,vidjecemo...?
Sabrine mi moje!
Ide se na varijantu i koncept sličan ovom (zajedničko ulaganje, stadion + shopping centar + hotel).

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Pa dobro nasli smo investitora barem jednog od All Shiddi koji ima svoj interes a to je prateci objekti uz stadion.
Super prica se pokrenula, idemo krupnim koracima
Ovo je odlično ! Zaista djeluje ostvarivo.Po prvi puta konačno vjerujem u rekonstrukciju Koševa.Samo da krene,što prijeBabayaro je napisao/la:Ide se na varijantu i koncept sličan ovom (zajedničko ulaganje, stadion + shopping centar + hotel).

-
- Kontakt:
realno tek zajedno 4-5 godina cemo imati stadion to je i Kusturica najvio i vjerujem u to .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravoepidemija je napisao/la:Pa dobro nasli smo investitora barem jednog od All Shiddi koji ima svoj interes a to je prateci objekti uz stadion.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravoepidemija je napisao/la:Pa dobro nasli smo investitora barem jednog od All Shiddi koji ima svoj interes a to je prateci objekti uz stadion.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Dobro je ba Mortemu, skontali smo.. 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- BosnianKingdom
- Kontakt:
UpravoMCMXLVI je napisao/la:Dobro je ba Mortemu, skontali smo..

Sabrine mi moje!
hahahha e jbg sad 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, bvsic, Hajdeee, mire971, mosarajvosa83 i 49 gostiju.