FK Sloboda (opšte diskusije)

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda (opšte diskusije)

Post Postao/la solinas » 03 feb 2015, 22:01

Head je napisao/la:Ma skroz vam je bezveze prica o Husrefu, ali eto drago mi je da je to samo mali broj navijaca. Tandem pitara, Husref i Suljo Krpic za opstanak Slobode u ligi, naravno pri tom uzimaju bodove sirokom i zrinjskom. :thumbup:
cuj tandem pitara,za opstanak slobode,pa nije sloboda filijala sarajeva,pa eto ispade da nema pitara,nebi ni opstali :)
kada se govori o slobodi i sarajevu,prica se o dva najjaca,i finansijski,dva mocnija kluba,trenutno...a znas i zasto to kazem.. ;)
ali eto znam da nisi lose mislio,ali zapara mi oci,nezamjeri :)
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 04 feb 2015, 12:53

:roll:

Ako iz Sarajeva pređe nekolicina igrača/trener ili sl.u Slobodu ne znači da je Sloboda sad filijala Sarajeva ,paGlu vam priča ali skroz.Pitari džaba provocirate ne ide vam ;) I ako Musemić bude slavio titulu sa vama vjerujte osim neke čestitke i sportskog pozdrava ništa drugo neće biti kao što očekujete.Razumljiva je njegova "ljubav" prema vama,ali on sada nosi crveno crne boje i treba to da poštuje,valjda je i toga sam svjestan i koliko je rivalstvo između Slobode i Sarajeva.Isto tako i Krpić koji ima riječi hvale za nas,kako za grad/klub tako i za navijače ;) opušteno samo...

Ako iz Juventusa pređe igrač i trener u Inter,jel to znači da je Inter odmah filijala Juventusa :crazy:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 04 feb 2015, 13:23

Pa ko nam je to došao iz Sar ? jedino Husref je više godina vezan za tu ekipu. Krpić kod njih proveo godinu dana, a evo kad završi polusezonu i sa nama ce biti ukupno godinu dana.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 04 feb 2015, 13:24

solinas je napisao/la:
Head je napisao/la:Ma skroz vam je bezveze prica o Husrefu, ali eto drago mi je da je to samo mali broj navijaca. Tandem pitara, Husref i Suljo Krpic za opstanak Slobode u ligi, naravno pri tom uzimaju bodove sirokom i zrinjskom. :thumbup:
cuj tandem pitara,za opstanak slobode,pa nije sloboda filijala sarajeva,pa eto ispade da nema pitara,nebi ni opstali :)
kada se govori o slobodi i sarajevu,prica se o dva najjaca,i finansijski,dva mocnija kluba,trenutno...a znas i zasto to kazem.. ;)
ali eto znam da nisi lose mislio,ali zapara mi oci,nezamjeri :)
Olimpik je godinama finansijski jak, njih handri losa posjeta na stadionu da podebljaju kasu i ostvare bolje rezultate. A bez navijaca nema price.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 feb 2015, 16:54

Niko nije spomenuo da ste nam vi filijala, to ste vi sami zakljucili, samo ne znam kojom logikom. :)
1946

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 05 feb 2015, 12:56

solinas je napisao/la: kada se govori o slobodi i sarajevu,prica se o dva najjaca,i finansijski,dva mocnija kluba,trenutno...a znas i zasto to kazem.. ;)
Zapara i ti meni oci :D Sarajevo i Siroki Brijeg su trenutno finansijski dva najmocnija kluba pa iza ide Olimpik i Zrinjski a vi ste na dobrom putu da se pridruzite toj grupi.
Ti si opet šampion !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 feb 2015, 15:21

Prvo i prvo zna se ko jedva ceka da prica protiv Musemica i ko jedva ceka bilo kakvu pogresnu rijec. Isti oni kojima je smetao bolesni Vugdalic i oni koji ne placaju kartu. Kojima cak jedno vrijeme nije valjao Husic i koji su Sadikovica izvrijedjali na svakoj mogucoj os ovi. Toliko su nebitni i toliko su odmogli klubu zadnjih godina sa ispadima da se postavi pitanje jel uopste zele dobro klubu?

Druga stvar ovo oko finansija Slobode u odnosu na druge. Nismo ni u prvih pet. Prije smo u onom donjem dijelu jer je sve zasnovano na jednom covjeku

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 05 feb 2015, 16:09

Ma uvijek ce bit zadovoljnih i ne zadovoljnih a Bogami i placenika koji ce opstruirat rezultate kluba,zato dok smo mi u vecini koji su zadovoljni kako klub napreduje...oni ne mogu nista uradit.Jos da smo malo vise slozni to bi bilo sve kompletno na visem nivou...ali valjda nam nekad dodje iz guzice u glavu :facepalm:
Za finansije si dobro reko,nismo medju prvih pet...al smo na dobrom putu da im se brzo prikljucimo aBd.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 05 feb 2015, 18:47

tuzlak1987 je napisao/la: Druga stvar ovo oko finansija Slobode u odnosu na druge. Nismo ni u prvih pet. Prije smo u onom donjem dijelu jer je sve zasnovano na jednom covjeku
Od posljednje sjednice ne smijemo vise zaboravljati grad i nacelnika, ne znam da li trenutno izdvajaju daleko vise para od ijednog drugog u BiH, ali smo u samom vrhu. Nas problem je i dalje dug koji vucemo, tek nakon toga cemo vidjeti na cemu smo i kako cemo dalje.
I Olimpik se bazira na jednom covjeku, koliko se sjecam!? Zeljo od grada ne dobiva gotovo nista, oni i sad ubiru plodove prijasnjih nekoliko transfera, zahvaljujuci dobroj upravi, ali i rejtingu kluba u nasoj drzavi.

Ma sve ce to doci na svoje, mi se ni ne zamaramo oko toga, najbitnije je imati jasan cilj i plan i da ne dolazi do slicnih, stresnih situacija oko Azmirovog ostanka.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 05 feb 2015, 19:16

Predsjednik Husić kaže na Skupštini da " Sarajevu i Željezničaru dug poreza prema državi servisira Sarajevski Kanton". Mjesečno , 50 000 km Sarajevu , 50 000km Željezničaru. Kod njih je Kanton Sarajevo u funkciji Grada a Grad ima simboličan Budžet i simbolična ovlaštenja.
Ja volim FK Tuzla City

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 05 feb 2015, 19:21

sloboda72 je napisao/la:Predsjednik Husić kaže na Skupštini da " Sarajevu i Željezničaru dug poreza prema državi servisira Sarajevski Kanton". Mjesečno , 50 000 km Sarajevu , 50 000km Željezničaru. Kod njih je Kanton Sarajevo u funkciji Grada a Grad ima simboličan Budžet i simbolična ovlaštenja.
Ovo nije istina. Bar sto se Zelje tice. Zeljo placa 10.000 mjesecno za dug prema PU. Bez pomoci kantona i grada.

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 05 feb 2015, 19:38

sloboda72 je napisao/la:Predsjednik Husić kaže na Skupštini da " Sarajevu i Željezničaru dug poreza prema državi servisira Sarajevski Kanton". Mjesečno , 50 000 km Sarajevu , 50 000km Željezničaru. Kod njih je Kanton Sarajevo u funkciji Grada a Grad ima simboličan Budžet i simbolična ovlaštenja.
nije tacno
ni jedan ni drugi klub ne dobiju nikakva znacajna sredstva od grada, kantona i oostalih pm

sarajevo ce dug platiti u tri rate od po 640 000 KM u roku od godinu dana i time skinuti kamate i 30% glavnice

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 05 feb 2015, 21:39

Budžet Kantona Sarajevo za 2014,strana 169 : Vrhunski sport 900.000KM

U ovih 900.000 KM za vrhunski sport je novac koji se daje za Željezničar i Sarajevo.
Ja volim FK Tuzla City

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 feb 2015, 21:41

sloboda72 je napisao/la:Budžet Kantona Sarajevo za 2014,strana 169 : Vrhunski sport 900.000KM

U ovih 900.000 KM za vrhunski sport je novac koji se daje za Željezničar i Sarajevo.
Laz, Sarajevo ima 30 milja od opstine

http://www.centar.ba/upload/documents/Budzet_2014.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
slika

Ne pokusavajte podvaliti laz.
1946

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 05 feb 2015, 21:42

sloboda72 je napisao/la:Budžet Kantona Sarajevo za 2014,strana 169 : Vrhunski sport 900.000KM

u sarajevu ovaj novac se dijeli na jedno hmm... TONU klubova
Kosarkaski klubovi, fudbalski (olimpic i jos ovih manjih tona), ragbi, americki fudbal (Da :D ), tenis, bla bla... da ti nabrajam sve, nebi vjerovao .. tako da mislim, mislim , klubu dodje nekih 30 milja maraka godisnje :)

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 05 feb 2015, 21:43

Kakve veze imaju budžet Kantona Sar. i izdvajanja prema ova dva kluba, sa Slobodom ? Ako je tema opšte diskusije ne znači da se mogu pisati nevezane stvari za Slobodu.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 feb 2015, 21:44

Coraco je napisao/la:Kakve veze imaju budžet Kantona Sar. i izdvajanja prema ova dva kluba, sa Slobodom ? Ako je tema opšte diskusije ne znači da se mogu pisati nevezane stvari za Slobodu.
Mor'o sam replicirati na ovu tezu ovog tuzlaka gore, ne zelim da se iznose lazi.
LP
1946

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 feb 2015, 21:48

Poređenje ima smisla i ima itekako veze sa Slobodom i onim što je trenutno aktuelno u Slobodi.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 05 feb 2015, 21:52

Kakve veze ima, čovjek iznosi podatke za kanton sar. da je napisao uporedbu sa tuz. kantonom i Slobodom, bilo bi logično. Jedino blizu tome je prvi post od @Batva, ostalo bespotrebno.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 05 feb 2015, 21:55

Coraco je napisao/la:Kakve veze ima, čovjek iznosi podatke za kanton sar. da je napisao uporedbu sa tuz. kantonom i Slobodom, bilo bi logično. Jedino blizu tome je prvi post od @Batva, ostalo bespotrebno.
čovječe, mi samo kazemo da Azmir nije u pravu, da mi ne dobijamo te pare od kantona, ne dobijamo ni 10% navedene cifre... i to je to, nikakve rasprave, poredjenaja ni nista slicno

pozz

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], ristagrad i 20 gostiju.