westherc je napisao/la:Nikad nisam bio pobornik euforije, vratili smo se ali ima jos 8 kolaacovic2 je napisao/la:zmaj348 je napisao/la:dobra ste ekipa to sam već napisao,ne znam imena svih vaših igrača ali momak po lijevoj strani nam je zadavao najviše problema,dva puta je Stevu u obrvu pogađao...dosta ste jaki iz kontre i po meni fizički ste spremniji,ali ste mogli i lagano izgubiti utakmicu da je sudija i sekundu htio da sudi kako bog zapovijeda i kako sam čuo sudija je iz Bijeljine
Taj po lijevoj strani je očito Todor.Stevo napokon proradio.
U srijedu Borac.Po meni , prošlogodišnju titulu smo osvojili u tri utakmice.Preokret protiv Širokog,pobjeda protiv Olimpica u Sarajevu i pobjeda protiv Borca u Mostaru i to onim čudnim Perinim golom kada ga je Avdukić sam sebi uvalio.Ako dobijemo Borac onda ćemo potvrditi ova tri današnja boda.Mnogi podcjenjuju Borac a koliko je njihova snaga najbolje pokazuje podatak da su ovog proljeća banjalučani odigrali čak 5 utakmica sa Sarajevom i Širokim u kupu i prvenstvi i izgubili samo jednu i to onu protiv Sarajeva u kojoj im je i taj poraz donio prolaz dalje u kupu.Pobjeđivali su Sarajevo na Koševu a Široki im nije u 180 minuta zabio gola.Doduše nisu ni oni Širokom ali hoću da naglasim da znaju igrati na rezultat i da će u srijedu trebati puno strpljenja i kod igrača i kod navijača.I ono što je najbitnije koncentracija kod igrača jer ne smije se desiti da ponovno promašujemo zicere i penale.Neće nam dati previše šansi i ako ih na vrijeme ne otvorimo moglo bi biti problema.Doduše Vinko bi trebao znati sve njihove loše strane pa valjda ćemo i to moći iskoristiti.tako da svaki bod se računa...
Svi će se poskliznu još par puta jer su momčadi izjednačene... Sve je to u 20 dg tako da ko bude manje griješio....
Meni sve ovo vodi zadnjem kolu i tad će odluka pasti
I samo jako...
Slažem se , svi se bodovi jednako računaju i vrijede ali slijedeći vikend u Vrapčićima po meni je posebno bitan i ta tri boda uz pobjedu na Borcem bi nas gurnula u odličnu situaciju.U Vrapčićima se poskliznulo Sarajevo danas i Široki.Ali idemo redom, prvo srijeda i Borac.