HŠK Zrinjski (opće diskusije)

acovic2
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski (opće diskusije)

Post Postao/la acovic2 » 19 apr 2015, 00:11

westherc je napisao/la:
acovic2 je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:dobra ste ekipa to sam već napisao,ne znam imena svih vaših igrača ali momak po lijevoj strani nam je zadavao najviše problema,dva puta je Stevu u obrvu pogađao...dosta ste jaki iz kontre i po meni fizički ste spremniji,ali ste mogli i lagano izgubiti utakmicu da je sudija i sekundu htio da sudi kako bog zapovijeda i kako sam čuo sudija je iz Bijeljine :hmmmmm:

Taj po lijevoj strani je očito Todor.Stevo napokon proradio.

U srijedu Borac.Po meni , prošlogodišnju titulu smo osvojili u tri utakmice.Preokret protiv Širokog,pobjeda protiv Olimpica u Sarajevu i pobjeda protiv Borca u Mostaru i to onim čudnim Perinim golom kada ga je Avdukić sam sebi uvalio.Ako dobijemo Borac onda ćemo potvrditi ova tri današnja boda.Mnogi podcjenjuju Borac a koliko je njihova snaga najbolje pokazuje podatak da su ovog proljeća banjalučani odigrali čak 5 utakmica sa Sarajevom i Širokim u kupu i prvenstvi i izgubili samo jednu i to onu protiv Sarajeva u kojoj im je i taj poraz donio prolaz dalje u kupu.Pobjeđivali su Sarajevo na Koševu a Široki im nije u 180 minuta zabio gola.Doduše nisu ni oni Širokom ali hoću da naglasim da znaju igrati na rezultat i da će u srijedu trebati puno strpljenja i kod igrača i kod navijača.I ono što je najbitnije koncentracija kod igrača jer ne smije se desiti da ponovno promašujemo zicere i penale.Neće nam dati previše šansi i ako ih na vrijeme ne otvorimo moglo bi biti problema.Doduše Vinko bi trebao znati sve njihove loše strane pa valjda ćemo i to moći iskoristiti.
Nikad nisam bio pobornik euforije, vratili smo se ali ima jos 8 kola :-o tako da svaki bod se računa...
Svi će se poskliznu još par puta jer su momčadi izjednačene... Sve je to u 20 dg tako da ko bude manje griješio....
Meni sve ovo vodi zadnjem kolu i tad će odluka pasti

I samo jako...

Slažem se , svi se bodovi jednako računaju i vrijede ali slijedeći vikend u Vrapčićima po meni je posebno bitan i ta tri boda uz pobjedu na Borcem bi nas gurnula u odličnu situaciju.U Vrapčićima se poskliznulo Sarajevo danas i Široki.Ali idemo redom, prvo srijeda i Borac.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

hajdukmijat
Kontakt:

Post Postao/la hajdukmijat » 19 apr 2015, 00:15

Ima li se di vidjeti golovi ili sažetak sa utakmice?
....a Alex Ferguson žvakat će žvaku....

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 19 apr 2015, 14:39

Ništa prije vcs. i pregleda izgleda :oops: :think:

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 19 apr 2015, 19:14

ultra gitano je napisao/la:Ništa prije vcs. i pregleda izgleda :oops: :think:
Kao da smo u pocetku 20 st.! :plac:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 27 apr 2015, 18:19

PostPostao/la espresso dana 27 apr 2015, 15:58

PiazzaGrande je napisao/la:
Evo i rodjeni pišu "saopštenje". Već sam se zabrinuo da će jedan ponedjeljak proći bez njihovog "saopštenja" ali izgleda da ne žele prekidati tradiciju...Obožavam ove pisane uratke iz njihove uprave, uljepšaju mi dan...pozz do daljnjeg

Ući ću u OFF zonu ali ovdje je veća stvar u pitanju. Radi se o sljedećem: SDP-ov režim, koji je alfa i omega Veleža zadnjih godina, te koji je nedavno pao itekako još ima pipke u neke bitne tokove u FBiH. Dovoljno je reći da imaju svoje ljude na čelu Razvojne banke ili Eroneta. Ubrzo dolazi do smjene tih ljudi i samim tim do ulaska državnih para u Velež. Iduće sezone ispada 6 klubova a Velež će EVIDENTNO imati mnogo mnogo manje financijska sredstva za ti sezonu, što znači da su poprilični kandidati za ispadanje tj povratak u Prvu ligu Federacije. Sada pokušavaju sve i svašta, doduše mnogo slabijim sredstvima, da steknu neku bolju poziciju u savezu kad je u pitanju suđenje. Gdje im je to saopćenje bilo kad su dali gol pod BB tj kad je napravljen penal ali nakon zaleđa veležovog igrača ??

espresso

:facepalm:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 27 apr 2015, 23:01

Vidi urbane face i bijelih naocala,pa gore od nasih bijelih carapa! :urnebes: :urnebes: :urnebes:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Fina gradska raja,isfrustirana osvajanjem titula !
trebali bi pjevati bit ce zrinjski kur... sampion OPET! :guz:

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 27 apr 2015, 23:08

Šta je ovaj iz CineStar-a pokupio naočale 3D :-)

I samo jako...
I have a dream

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 27 apr 2015, 23:13

westherc je napisao/la:Šta je ovaj iz CineStar-a pokupio naočale 3D :-)

I samo jako...
Ma sa obliznje pijace po cemu su i poznati,ta nisu svojim igrama proslavili to malo prigradsko naselje!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 apr 2015, 17:31

Ima li kakav link?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 03 maj 2015, 20:01

Čestitke na odličnom rezultatu, bujrum na Koševo da vam ovjerimo priznanicu da nećete biti prvaci. :kafa:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 maj 2015, 21:01

Opet cu vam napisati. Pripremite guzove :guz:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 03 maj 2015, 21:22

DrustveniParazit je napisao/la:Čestitke na odličnom rezultatu, bujrum na Koševo da vam ovjerimo priznanicu da nećete biti prvaci. :kafa:
Sami smo sebi napisali priznanicu. Vjeruj mi dolazi vam jedna simpaticna družina, ne ekipa, koja šansu stvara svako 360min. Ako vam mi uzmemo bod zapalite se.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 maj 2015, 13:44

rebel je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Čestitke na odličnom rezultatu, bujrum na Koševo da vam ovjerimo priznanicu da nećete biti prvaci. :kafa:
Sami smo sebi napisali priznanicu. Vjeruj mi dolazi vam jedna simpaticna družina, ne ekipa, koja šansu stvara svako 360min. Ako vam mi uzmemo bod zapalite se.
:rol: :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 maj 2015, 00:44

Zrinjski deset godina bez gola na Koševu

Tradicija i statistika međusobnih duela na stadionu Asim Ferhatović Hase je apsolutno na strani Sarajeva i Zrinjski vjerovatno ni protiv jednog drugog kluba nema tako negativan omjer kao sa koševskim ligašem.

Zrinjski je u dosadašnjih 18 utakmica na Koševu računajući i Kup, na svega pet susreta postizao golove, a samo je jednom slavio, uz tri neriješena rezultata. U prvenstvenim duelima na našem najvećem stadionu, Plemići čak punih deset godina nisu postigli gol što je gotovo nevjerovatan podatak. Nakon trijumfa na Koševu rezultatom 2:3 u utakmici igranoj 10. marta 2005. godine Mostarci su redovno kući odlazili pognute glave. Sarajevo je u tom periodu upisalo svih devet ligaških pobjeda, a čak šest puta je bilo 1:0 za Bordo tim. Prošle sezone odlučio je pogodak Džakmića, dok u polufinalu Kupa nije bilo golova, ali je Sarajevo sa 3:1 pobijedilo u revanš meču u Mostaru, a na i kraju osvojilo trofej.

Ukupno, Sarajevo ima 14 pobjeda u svim takmičenjima, Zrinjski jednu, uz tri remija. Gol razlika je čak 33:8 u korist aktuelnog lidera Premijer lige.

Nisam znao da je ovolika razlika :o

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 06 maj 2015, 15:46

Sokiran sam :o
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

westherc
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski (opće diskusije)

Post Postao/la westherc » 07 maj 2015, 07:24

MCMXLVI je napisao/la:Opet cu vam napisati. Pripremite guzove :guz:
Nemoj plakat kasnije i samart svoje igrace ako bude drugačije :-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I have a dream

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 09 maj 2015, 18:58

Nisam prije pratio vaše utakmice nešto puno ali nakon ove danas sam siguran da bi bili (vjerovatno debelo) prvi da ste uz ovakvu odbranu imali bolji napad.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 jun 2015, 14:00

momci, kod vas je igrao Lazar Marjanović, pa vjerujem da ste vi najmjerodavniji dati komentar o njemu?!

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 12 jun 2015, 14:15

Chinaglia je napisao/la:momci, kod vas je igrao Lazar Marjanović, pa vjerujem da ste vi najmjerodavniji dati komentar o njemu?!
Dobar igrac sigurno brz tehnicki solidno potkovan,imo je nesrecu da je igro kod nas kad smo drama losi bili nije imo sakim igrat. Ima manu sto psihicki nije stabilan prelako upadne u neke lose trenutke ,sto bi reko nas narod potone psihicki. Kod nas je doslo do rasula kad su rekli da ima ponudu Montpelliera i nisu ga htjeli pustit dzabe,onda je poslje toga potono.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: riki46 i 22 gosta.