Treba uzeti u obzir i da se Di Maria povrijedio u utakmici protiv Belgije. Jedini čovjek pored Messija, koji je mogao uraditi nešto u onoj nepostojećoj igri Argentine.
Neko nas dobro trolla yebo ga žljeb

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Napokon neko normalanAhonen je napisao/la:messi je imao 4 gola i 1 asistenciju? sta ti gledas, svaku akciju gdje je imao kontakt sa loptom?![]()
kapa dole za grupu ali je imao ispodprosjecnu knockout fazu gdje je argentinu jedino odbrana odvela do finala.
od vas koji volite messija vise od majke rodjene ni ne ocekujem da bacite klip kako je messi promasio najvecu sansu u finalu
[youtube][/youtube]
S obzirom da je Argentina igrala defanzivno protiv Holandije i Njemačke kao i protiv Belgije nakon postignutog gola samim time Messi nije ni mogao doći do izražaja. Ako se ne varam u polufinalu u utakmici Holandija i Argentina su i jedni i drugi u 90 minuta imali po 0 udaraca u okvir gola, a Messi je na čitavom SP-u imao samo 1 šut na gol više od Ronalda čija je reprezentacija ispala već u grupi. Inače, kod gola Argentine protiv Belgije je upravo sve počelo od Messija i loptu je ukrao upravo onKpbKaka22 je napisao/la:A jel se vama Dzeko zgadio nakon Nigerije ,kad je šeto po terenu i kasnije kad su ispali osmijeh na licu ,pa takav primjer je Messi ne moze ti najbolji igrač svih vremena biti isto bezkurac za repku,gdje se vidi da puno više daje za Barcelonu,gdje dobiva više para i ostalo,sjećam se četrifinala protiv Belgije ,odlucio onaj kiks Kompany-a Messija nigdje,mrtvo polufinale protiv Nizozemaca,odlucili penali,Messija nigdje,finale da ne govorim,potpono zasluzena pobjeda Njemacke..i dns Ronaldinhu rođendan i čitav na svim barcinim stranicama pišu kaze covjek stvario barcu vratio je u vrh,ucinio nogomet ljepšim sportom ,ne kazu dzabe cuo si za novog Messija,Ronalda,ali nikad za novog Ronaldinha,toliko da je precijenjen,govorim ovima navijacima Barce
Petardaa je napisao/la:S obzirom da je Argentina igrala defanzivno protiv Holandije i Njemačke kao i protiv Belgije nakon postignutog gola samim time Messi nije ni mogao doći do izražaja. Ako se ne varam u polufinalu u utakmici Holandija i Argentina su i jedni i drugi u 90 minuta imali po 0 udaraca u okvir gola, a Messi je na čitavom SP-u imao samo 1 šut na gol više od Ronalda čija je reprezentacija ispala već u grupi. Inače, kod gola Argentine protiv Belgije je upravo sve počelo od Messija i loptu je ukrao upravo onKpbKaka22 je napisao/la:A jel se vama Dzeko zgadio nakon Nigerije ,kad je šeto po terenu i kasnije kad su ispali osmijeh na licu ,pa takav primjer je Messi ne moze ti najbolji igrač svih vremena biti isto bezkurac za repku,gdje se vidi da puno više daje za Barcelonu,gdje dobiva više para i ostalo,sjećam se četrifinala protiv Belgije ,odlucio onaj kiks Kompany-a Messija nigdje,mrtvo polufinale protiv Nizozemaca,odlucili penali,Messija nigdje,finale da ne govorim,potpono zasluzena pobjeda Njemacke..i dns Ronaldinhu rođendan i čitav na svim barcinim stranicama pišu kaze covjek stvario barcu vratio je u vrh,ucinio nogomet ljepšim sportom ,ne kazu dzabe cuo si za novog Messija,Ronalda,ali nikad za novog Ronaldinha,toliko da je precijenjen,govorim ovima navijacima Barce![]()
A možda bi bilo i bolje da mu nije poslao ovakvu loptu jer je se Di Maria upravo tada povrijedio
Ja uopste nisam opterecen klupskim bojama kada je u pitanju procjena individualnih kvaliteta pojedinca. Navijam za Real skoro 20 godina, ali to mi ne smeta da smatram Messija najboljim igracem kojem sam ikad gledao.Lillard je napisao/la:Al' stvarno, znam da vecina madridista smatra da je Messi bolji, al' sad nece priznat da ga jbes
jestamaji je napisao/la:gledao si puškaša pa znaš.
de mi još pojasni ko je bio najbolji na našim prostorima, ico hitrec ili tirke, nešto se najbolje ne sjećam njihovih utakmica
jestamaji je napisao/la:gledao si puškaša pa znaš.
de mi još pojasni ko je bio najbolji na našim prostorima, ico hitrec ili tirke, nešto se najbolje ne sjećam njihovih utakmica
ustvari nemoraš, znam odgovor.. kreische
Najbolji na našim prostorima, biće da je Bukal, ili Janković...jestamaji je napisao/la:gledao si puškaša pa znaš.
ustvari nemoraš, znam odgovor.. kreische
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.