Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2015/16
Mislim da ce Partizan da zazali za ovu sansu u 90-oj
Da su ga munuli za 1-2, rijesili bi pitanje prolaska...ovako je opet sve otvoreno pred revans u Bg-u.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Znas onaj balkanski sindrom vec vidim scenarij do 80-te odigrat ce odlicno napadati i onda Steaua iz niceg za 0-1 i sjecaj se sanse Brasanca
- masteRofPoker
- Kontakt:
A dobro, vratilo im se samo minut poslije. Obicno ako ne zabijes ono, onda primas pogodak a golman Partizana onu sansu skide svaka mu cast.
Realan rezultat i podjednake sanse za revans.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Realan rezultat i podjednake sanse za revans.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Ma ne mora znaciti, ako ih rano nacnu, mogu do pobjede. Takodje je veoma bitno da li je Bojinov teze povredjen...Interista je napisao/la:Znas onaj balkanski sindrom vec vidim scenarij do 80-te odigrat ce odlicno napadati i onda Steaua iz niceg za 0-1 i sjecaj se sanse Brasanca
Andrija Živković

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jedino nedo bog povrede mogu sprijeciti Zivkovica da postane igracinamarconato je napisao/la:Ma ne mora znaciti, ako ih rano nacnu, mogu do pobjede. Takodje je veoma bitno da li je Bojinov teze povredjen...Interista je napisao/la:Znas onaj balkanski sindrom vec vidim scenarij do 80-te odigrat ce odlicno napadati i onda Steaua iz niceg za 0-1 i sjecaj se sanse Brasanca
Andrija Živković
Povrede i pogresan izbor kluba! Ako ode u Englesku recimo, nema od njega nista, ali Španija bi vec bila druga prica...Interista je napisao/la:
Jedino nedo bog povrede mogu sprijeciti Zivkovica da postane igracina

i ja se bojim revanša partizana... samo da ne bude taktiziranje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- IlCapitano
- Kontakt:
Dinamo vodio 3:0.Sad je 3:3.
Molde ima igraca manje i promasio je 2 penala 

Ajax pred ispadanje, Rapid Bec opasan tim.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Nerminovic
- Kontakt:
Fantasticna utakmica u Amsterdamu, Gudelj zabio za Ajax a ovi im vratili minutu kasnije
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
ma kakav opasan... ne zna se koja je ekipa smiješnijaElegant je napisao/la:Ajax pred ispadanje, Rapid Bec opasan tim.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Smijesne ekipe Ajaxa i Rapida golovi padali vise na osnovu gresaka nego neke akcije Dinamo nafakaski prodje Danci u dvije utakmice vise sansi ali Apoel na iskustvo i uz malo srece prodje Monako jedini opravdao..
Sutra ocekuje prolaz Astane protiv Helsinkija prolaz Celtica,Cska,Batea,Basela,Skenderbeua,Plzena,Salzburga dok u ostalim duelima ocekujem neizvjesnosti
Sutra ocekuje prolaz Astane protiv Helsinkija prolaz Celtica,Cska,Batea,Basela,Skenderbeua,Plzena,Salzburga dok u ostalim duelima ocekujem neizvjesnosti
Holandski fudbal definitivno u sve ozbiljnijim problemima. Oni u evrokupovima (posebno LP) ma neki najmanji uspjeh više ne mogu napraviti i definitivno su najviše Holanđani pali od svih ovih renominiranijih liga...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ali, kakve samo reakcije odbrane Ajaxa
Na amaterskom nivou 

http://www.****/utakmica/xK0RRgZi/#detalji (rezultati)
Bravo Astana! Braca gaze sve!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Ovo je samo po statistici izgledala kao luda utakmica. Mogu misliti kako je bilo na terenu.Effenberg je napisao/la:http://www.****/utakmica/xK0RRgZi/#detalji (rezultati)
Gledao sam. Vrlo dobra tekma, dinamicna, Astana mnogo vise zelje na kraju. Moji favoriti, pravo sam zavolio taj tim. Ne predaju se nikad i imaju odlicne navijace i igraju fin fudbal.
Coronados de gloria vivamos,
Da, slabe totalno reakcije kod svih golova ali ovdje ljudi govore kako je Rapid bzvz ekipa - nisu neki bauk ali nisu tako ni losi, vratili su se protiv Ajaxa od 0:2 do 2:2 - a i ovakav Ajax je ipak ekipa za respektSlevinKelevra je napisao/la:Ali, kakve samo reakcije odbrane AjaxaNa amaterskom nivou

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.