Cuj Bihac pa Jedinstvo godinama nije moglo ući u ovu premier ligu da se odrze u ligi 10 nigdje veze a za ove iz Jajca oni prvo moraju ulozit u stadion dva miliona da bih igrali skraćenu ligu tako da nema tu nikog sigurnog ...Brcko87 je napisao/la:Realno slabo koja ekipa ima kapacitet da moze igrat ligu 12..mozda Bihac kao grad i regija iz koje treba bit jedna ekipa u toj ligi 12..mozda i ova ekipa iz Jajca ako je istina ovo sto se pise o njima, da imaju jakog sponzora i velike ambicije..ovo ostalo sve sto udje odmah naredne sezone se vraca u Prvu ligu..DrinaGZ je napisao/la:Ova tema bi se trebala zvati: "Borba za opstanak". Zvijezda je svjesno iskalkulisala da ove sezone ispadne iz Premijer lige,jer bi joj naredna 2015/2016 bila mnogo skuplja,neizvjesna i gotovo sigurno bi opet ispali u 1 ligu FBiH. Zato će ove sezone jednostavno osvojiti prvo mesto i obezbijediti učešće u reformisanoj Premijer ligi, a zato će se uglavnom svi drugi boriti za opstanak u 1 ligi FBiH. Znači,za sve ostale timove predstoji dramatično prvenstvo do kraja sezone. Čak bi se moglo desiti da neka ekipa i prije kraja prvenstva istupi iz takmičenja jer će se već do polusezone vidjeti da su uzalud potrošili novac na jalova pojačanja koja im nisu mogla zagarantovati opstanak.
Borba za Premijer ligu
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Odg: RE: Re: Borba za Premijer ligu
-
- Kontakt:
Re: Borba za Premijer ligu
A ja jedva čekam da vidim i tu Barcelonu u ovoj ligi. Neću nikako pratiti Jedinstvo, idem gledati Zvijezdu jer toliko su aki da su već ušli u PL. Hahaha Kako će vas neko spustiti na zemlju i to dobro.
-
- Kontakt:
Zadnjih 10 godina najbolje se radi i ocekujem da ce se zvijezda prosetat ligom koja je puna trnja i tradicija kaze nikad sampion nije bio tko je ispao prve godine iz premier lige ali nema muljanja kupovanja i sramocenja dovoljno cemo pobjedit ekipa za prvo mjesto i pridobit simpatija i u drugim gradovima ....konstantno smo igrali premier i opet cemo....pozdravite sampione od prvog kola
- anonymous001
- Kontakt:
po svemu sudeći vidim puno ljudi iz Gradačca očekivaju ove sezone od Zvijezde da zgazi sve redom i prošeta se ovom ligom,ali neće to tako lako ići kako vi mislite.. Razočarat ćete se vi ove sezone kad shvatite šta je igrati u ovoj šaban ligi! i na kraju će neko koga nismo nikako spominjali završiti na vrhu tabele kao što uvijek i bude ... a ovaj Moranjak samo da ti kažem rano je još za pričati neke stvari i tako omalovažavati Jedinstvo, još ti ne znaš kako je igrati sa Jedinstvom,Radničkim,Bratstvom,Rudarom,GOŠK-om i ostalim ekipama kao što su Budućnost i Goražde... odvadi malo dečko! nećete se vi prošetati ovom ligom pazi šta sam ti rekao ...
Nepodrzajem ni ovo kurcenje sa naše strane. Ali i vi ostali ste smiješni sa tim neznate vi. Pa igrali smo mi tu ligu dvije godine, jednom završili treći a drugi put ubjedljivo prvi, i sigurno je liga bila **** nego sada. Tako toliko o tome da mi neznamo.anonymous001 je napisao/la:po svemu sudeći vidim puno ljudi iz Gradačca očekivaju ove sezone od Zvijezde da zgazi sve redom i prošeta se ovom ligom,ali neće to tako lako ići kako vi mislite.. Razočarat ćete se vi ove sezone kad shvatite šta je igrati u ovoj šaban ligi! i na kraju će neko koga nismo nikako spominjali završiti na vrhu tabele kao što uvijek i bude ... a ovaj Moranjak samo da ti kažem rano je još za pričati neke stvari i tako omalovažavati Jedinstvo, još ti ne znaš kako je igrati sa Jedinstvom,Radničkim,Bratstvom,Rudarom,GOŠK-om i ostalim ekipama kao što su Budućnost i Goražde... odvadi malo dečko! nećete se vi prošetati ovom ligom pazi šta sam ti rekao ...
Prva liga nama nije nepoznanica i znamo kako to funkcionise.Jedino sto si upravu je to da neće biti lahko.Međutim,mi nismo ekipa koja ima ambicije da bude stabilan prvoligaš.Kod nas se ide na sve ili nista.To bi u prevodu značilo ako ne mozemo u Premijer ligu i tu opstajati male su sanse da se zadrzavamo i ulažemo u Prvoj ligi.Mislim da domaći kadar ima kvalitet kao tim Druga liga sjever,izuzev par momaka koji su igrali imaju kvalitetu za Prve pa i Premijer lige.Mada sumnjam da bi njih nekoliko sa ovim slabijim u kombinaciji mogli zadrzati Zvijezdu u Prvoj ligi.Vjerovatno ni oni sami ne bi tu igrali.Puno se ulaze,a da nemamo premijerligaske ambicije.anonymous001 je napisao/la:po svemu sudeći vidim puno ljudi iz Gradačca očekivaju ove sezone od Zvijezde da zgazi sve redom i prošeta se ovom ligom,ali neće to tako lako ići kako vi mislite.. Razočarat ćete se vi ove sezone kad shvatite šta je igrati u ovoj šaban ligi! i na kraju će neko koga nismo nikako spominjali završiti na vrhu tabele kao što uvijek i bude ... a ovaj Moranjak samo da ti kažem rano je još za pričati neke stvari i tako omalovažavati Jedinstvo, još ti ne znaš kako je igrati sa Jedinstvom,Radničkim,Bratstvom,Rudarom,GOŠK-om i ostalim ekipama kao što su Budućnost i Goražde... odvadi malo dečko! nećete se vi prošetati ovom ligom pazi šta sam ti rekao ...
Neka me demantiraju ovi iz Tuzle, ali i oni su govorili prve sezone kada su ispali, mi cemo lako, bice to lako, pojescemo ih, rasucemo ih, osvajamo bez problema, pa nisu znali ni oni prve sezone od ispadanja sta ih je snaslo, mozda imate najjaci tim, imala je i Mladost donekle najjaci tim u ovoj ligi, pa na kakav nacin su odradili sezonu, i koliko su para slozili protivnicima i sudijskim organizacijama....
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
"nema kupovanja,sve ce fer biti od nase strane " ... aj ne seri molim te,ova liga je spala na to da se mora kupovati.. ne seri molim te,kupovat cete kao i svi sto kupuju,niste vi Real Madrid,pa kao vi cete zgazit posteno sve,mani me "fer" prica od svake ekipe koja dodje.. prvo mladost preskocila 3 lige nekim cudom.. sto posto sto imaju barselonin sastav
gosk isto kao i mladost.. samo sto je ove godine mladost vise para dala savezu,preduhitrila goska.. eto vi iz premier lige dosli,odma neka euforija,ljudi slave vec premier ligu.. ih sto bi volio i da iz ove ispadnete,bas radi te euforije i radi tog "fer igranja"
ne kupuje zvijezda.. neee .. gdje ce ona sta kupit.. zeljeznicar,sarajevo,velez,celik,siroki,zrinjski ne mogu dobiti Borca u sred banja luke.. al zato zvijezda dodje i pobjedi 1:2 za opstanak u ligi (jedna od utakmica za opstanak) da ne bi majmuni se poceli javljati..eto sto posto vama se Borac smilovao i na lijepe vam oci dao bodove.. ili ne daj boze da imaju losiji tim od vaseg AHAHHAHA jao kako ste jadni vi iz gradacca.. drzite se poljoprivrede niste vi za fudbal
jos gore da ne spominjem navijace,koji nemaju veze sa fudbalom i navijanjem.. bolje nek idu navijati koja ce krava prije doci do cilja.. ili cija ce paprika biti veca..

Ma nećemo sve zgazit, samo RadničkigolDIE je napisao/la:"nema kupovanja,sve ce fer biti od nase strane " ... aj ne seri molim te,ova liga je spala na to da se mora kupovati.. ne seri molim te,kupovat cete kao i svi sto kupuju,niste vi Real Madrid,pa kao vi cete zgazit posteno sve,mani me "fer" prica od svake ekipe koja dodje.. prvo mladost preskocila 3 lige nekim cudom.. sto posto sto imaju barselonin sastavgosk isto kao i mladost.. samo sto je ove godine mladost vise para dala savezu,preduhitrila goska.. eto vi iz premier lige dosli,odma neka euforija,ljudi slave vec premier ligu.. ih sto bi volio i da iz ove ispadnete,bas radi te euforije i radi tog "fer igranja"
ne kupuje zvijezda.. neee .. gdje ce ona sta kupit.. zeljeznicar,sarajevo,velez,celik,siroki,zrinjski ne mogu dobiti Borca u sred banja luke.. al zato zvijezda dodje i pobjedi 1:2 za opstanak u ligi (jedna od utakmica za opstanak) da ne bi majmuni se poceli javljati..eto sto posto vama se Borac smilovao i na lijepe vam oci dao bodove.. ili ne daj boze da imaju losiji tim od vaseg AHAHHAHA jao kako ste jadni vi iz gradacca.. drzite se poljoprivrede niste vi za fudbal
jos gore da ne spominjem navijace,koji nemaju veze sa fudbalom i navijanjem.. bolje nek idu navijati koja ce krava prije doci do cilja.. ili cija ce paprika biti veca..

Obalče mani se ljudi iz Gradačca jer tebe niko lično nije dirao. A to što govoriš da smo jadni i da smo samo za poljoprivrede, evo sljedeće:golDIE je napisao/la:"nema kupovanja,sve ce fer biti od nase strane " ... aj ne seri molim te,ova liga je spala na to da se mora kupovati.. ne seri molim te,kupovat cete kao i svi sto kupuju,niste vi Real Madrid,pa kao vi cete zgazit posteno sve,mani me "fer" prica od svake ekipe koja dodje.. prvo mladost preskocila 3 lige nekim cudom.. sto posto sto imaju barselonin sastavgosk isto kao i mladost.. samo sto je ove godine mladost vise para dala savezu,preduhitrila goska.. eto vi iz premier lige dosli,odma neka euforija,ljudi slave vec premier ligu.. ih sto bi volio i da iz ove ispadnete,bas radi te euforije i radi tog "fer igranja"
-premier Fadil Novalić - Gradačac
-reis Kavazović - Gradačac
-jedan od 8 članova izvršnog odbora NSBIH ispred TK - Nurudin Peštalić(kakav god da je) Gradačac
-ministar unutarnjih poslova TK - Husein Topčagić - Gradačac
Da dalje ne nabrajam, toliko o poljoprivrednicima iz Gradačca. Zato seljačiću pokri se ušima i ne provociraj više.
Reci mu i za Berkovićacombe je napisao/la:Obalče mani se ljudi iz Gradačca jer tebe niko lično nije dirao. A to što govoriš da smo jadni i da smo samo za poljoprivrede, evo sljedeće:golDIE je napisao/la:"nema kupovanja,sve ce fer biti od nase strane " ... aj ne seri molim te,ova liga je spala na to da se mora kupovati.. ne seri molim te,kupovat cete kao i svi sto kupuju,niste vi Real Madrid,pa kao vi cete zgazit posteno sve,mani me "fer" prica od svake ekipe koja dodje.. prvo mladost preskocila 3 lige nekim cudom.. sto posto sto imaju barselonin sastavgosk isto kao i mladost.. samo sto je ove godine mladost vise para dala savezu,preduhitrila goska.. eto vi iz premier lige dosli,odma neka euforija,ljudi slave vec premier ligu.. ih sto bi volio i da iz ove ispadnete,bas radi te euforije i radi tog "fer igranja"
-premier Fadil Novalić - Gradačac
-reis Kavazović - Gradačac
-jedan od 8 članova izvršnog odbora NSBIH ispred TK - Nurudin Peštalić(kakav god da je) Gradačac
-ministar unutarnjih poslova TK - Husein Topčagić - Gradačac
Da dalje ne nabrajam, toliko o poljoprivrednicima iz Gradačca. Zato seljačiću pokri se ušima i ne provociraj više.

-
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemam pojma kakva je tada bila situacija, znam da smo bili u opstem hausu sa sastavom ali uglavnom tesko je igrati u gostima i kada imas jaku ekipu. Primjer Bratstva i Slobode kada je Sloboda sa Cirom izgubila 3:0..Mirzoni89 je napisao/la:Neka me demantiraju ovi iz Tuzle, ali i oni su govorili prve sezone kada su ispali, mi cemo lako, bice to lako, pojescemo ih, rasucemo ih, osvajamo bez problema, pa nisu znali ni oni prve sezone od ispadanja sta ih je snaslo, mozda imate najjaci tim, imala je i Mladost donekle najjaci tim u ovoj ligi, pa na kakav nacin su odradili sezonu, i koliko su para slozili protivnicima i sudijskim organizacijama....
Mora se malo podmazivati da se udje ili bar savezu dati na znanje da imas novca..
Samo da pozdravim sampione iz Gradacca. Mjesto Gradacac je kolijevka BH nogometa i kao takve svi moramo da ih postujemo. Iako sebe skromno nazivaju tipa "Barcelonom" odnosno "Sarajevom" BH federalne lige ja ipak mislim da su oni mnogo vise od toga. Prognoziram im jedno dva tri remija maksimalno u narednoj sezoni sve ostalo ce biti pobjede sa 3 ili vise razlike.
Vec sada jedva cekam kraj naredne sezone

Vec sada jedva cekam kraj naredne sezone

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ne sikirajte se vi za Zvijezdu, mi kad smo igrali 1. ligu FBiH bila je daleko gora nego sad i bodovi u gostima su bili ravni cudu ko gospa u Međugorju tako da se mi ne bojimo i znamo dobro ta nas ceka, i niko normalan ne govori da cemo se prosetat ligom nego da smo jedan od 3 favorita za ulazak te da smo trenutno kvalitetniji i realno je da ocekujemo da cemo na kraju biti prvi, ali da ce bit krvavo hoce sigurno, u to smo sigurni ali kao sto sam rekao ne sikirajte se vi za Zvijezdu znamo mi dobro u sta se upustamo tako da imate mahanje 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Kontakt:
Ma Šta pricate nemate tople vode i došli ste Zvijedu pljuvati a imate Kompirista od terena i stale od svlacionica s pravom kažem po infrastrukturi smo barca za pola premijer lige a kamoli za prvu ligu. Drugo kada smo igrali prvu ligu dosta je bilo kvalitetnija liga pa smo opet imali 20 poena viska... prema tome pokrijte se po ušima ljubomorni supci. Niko nije reko da će bit lahko ali mi idemo na povratak od prvog kola a vi se loži te ko parne peci...m
Najjaci forumasi su iz Gradacca , samo je nebeski narod(Srbi) i dron (Albanski) iznad njih. Ovde je rijec o prepotetnosti a nikako o ljubomori papak.
-
- Kontakt:
Barcelona uslovi-sarajevo prvoligasko-vezni red partizanov dosao i pavic 

-
- Kontakt:
Hajde sodacc idite sakupljate igrače po puracicu steta sto je vašer kasnije pa nećete moći iskoristi te igrače h prve svu
Puracki vaser je za Zvijezdu Gradacac institucija po tradiciji i po svemu ostalomreddragon001 je napisao/la:Hajde sodacc idite sakupljate igrače po puracicu steta sto je vašer kasnije pa nećete moći iskoristi te igrače h prve svu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.