Problemi sa korištenjem SportSport.ba Fantasy
- bosnacazin
- Kontakt:
Re: Problemi sa korištenjem SportSport.ba Fantasy
ekipa: LJUTA_KRAJINA (NEDOX94)
Trenutno u prvom sastavu imam 10 igraca sa golmanom (fali jedan) a Stilic mi je u prvom sastavu a nije igrao nikako. Trebao bi umjesto njega uci Pervan i trebao bi Tatar sa klupe biti u sastavu. Takodjer trenutno mi je Stilic kapiten, a nemam nikako vice kapitena (isto bug koji se treba rijesiti jer se moze postaviti ekipa bez vice-a). Nisam ni siguran ko mi je trebao biti ovo kolo kapiten (Stilic sigurno nije), ali neka admin stavi Pervana jer je u prijasnjim bio vice.
Trenutno u prvom sastavu imam 10 igraca sa golmanom (fali jedan) a Stilic mi je u prvom sastavu a nije igrao nikako. Trebao bi umjesto njega uci Pervan i trebao bi Tatar sa klupe biti u sastavu. Takodjer trenutno mi je Stilic kapiten, a nemam nikako vice kapitena (isto bug koji se treba rijesiti jer se moze postaviti ekipa bez vice-a). Nisam ni siguran ko mi je trebao biti ovo kolo kapiten (Stilic sigurno nije), ali neka admin stavi Pervana jer je u prijasnjim bio vice.
Jos Ikica da ubacite sa klupe i to je todeno_TM87 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 12:131. Tataru umjesto gola upisana asistencija. ( Mozda je upisao asistenciju, ali kako god, gol nije upisan )
2. Nukic mi je prebacen na klupu(iako je stajao cijelo vrijeme u pocetnih 11 ) , umjesto njega je uletio Cosic.
3. Eldar Seha nije odigrao ni minute, valjda treba da uleti prvi sa klupe a to je Ikic.
FK Malta
HerrOttoFlick1921
Unaprijed se zahvaljujem![]()

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Meni nije, kapiten Coric, a 8. kolo Cvijanovicadmin je napisao/la: ↑07 okt 2020, 10:01Korigovano je svima koji su prijavili.
Problem je samo u sastavu za 10. kolo, tj ponovljen je svima sastav iz 9. kola (ko je u medjuvremenu trgovao, njemu fali igrac medju 11).
Mozemo zakrpiti, mozemo svima ostaviti tako kako jest, a mozemo ponistiti kolo.
U svakom slucaju, takva greska se ne moze ponoviti
Isto i za izmjene, Nukic mi treba uci
"tufahije"
Opet se sve izmijesalo, na klupi su trebali biti Novakovic, Dujakovic, Mehic i Nikolicc. Kapiten je trebao biti Tatar.
Ekipa je “Objektivni istok”, nick isti kao na forumu.
Ekipa je “Objektivni istok”, nick isti kao na forumu.
-
- Kontakt:
Kod mene isto nije ispravljeno. Poslao sam ti ppadmin je napisao/la: ↑07 okt 2020, 10:01Korigovano je svima koji su prijavili.
Problem je samo u sastavu za 10. kolo, tj ponovljen je svima sastav iz 9. kola (ko je u medjuvremenu trgovao, njemu fali igrac medju 11).
Meni nije Jurilj stavljen na klupu, a nije igrao. Treba da ubacite Barisica. Ekipa je FootballCasuals, a nick Napapijri.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Kod mene samo treba ubaciti igrača sa klupe (Nukić) umjesto Filipovića koji nije nastupio. Sve ostale stvari su uredu.
Tim: Iznogood (zoxx)
Tim: Iznogood (zoxx)
I kod mene greska i dalje stoji.
Tim je fkb1926.
Tim je fkb1926.
Meni sve ispravljeno, osim sto nije usla zamjena osim Jurilja. Al aj tamo vamo. U pravu je hule_barca ko zna koliko ima igraca sa greskom koji nece ni prijaviti, ponistiti kolo ako je moguce i transfere.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zašto bi poništili kolo? Ovo kolo sam uzeo fine bodove na osnovu onoga što sam postavio i sad trebam da nemam napredak na ljestvici zbog neke tuđe greške, pa daj da se poništi? I još uvijek mi nisu uduplani poeni Tataru iz 7 kola.admin je napisao/la: ↑07 okt 2020, 10:01Korigovano je svima koji su prijavili.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Tek sam sad primjetio(slucajno) da u osmom kolu Horkas(Zrinjski) uospte nije branio, a na klupi sam imao Pavlovica koji je osvojio 12 poena, isto kao sa Ikicem, valjda treba da uleti sa klupe kao zamjena ?deno_TM87 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 11:03Jos Ikica da ubacite sa klupe i to je todeno_TM87 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 12:131. Tataru umjesto gola upisana asistencija. ( Mozda je upisao asistenciju, ali kako god, gol nije upisan )
2. Nukic mi je prebacen na klupu(iako je stajao cijelo vrijeme u pocetnih 11 ) , umjesto njega je uletio Cosic.
3. Eldar Seha nije odigrao ni minute, valjda treba da uleti prvi sa klupe a to je Ikic.
FK Malta
HerrOttoFlick1921
Unaprijed se zahvaljujem![]()
![]()
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
i kod mebe identicna situacija. Nukic umjesto salcina koji nije nastupio.
Ekipa FK Grmeč
Nik efee9
PS: izgleda imaju nesto protiv nukica

Mia San Mia
Ma ne vrijedi, sve otislo u krc.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Da li su nekome uračunati bodovi s klupe ? Msm ako nisu većini da se ne žalim bezveze za 2 boda.
SAVJET: Uslikajte ekipu kako ste vi postavili + kako vam je sistem postavio ,dakle 2 slike ,da je administratoru lakše popravit ,jer kako vidim pojedinačno ispravlja ekipe koje se prijave.
Zadnja izmjena: ManagerM, dana/u 08 okt 2020, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
Kod mene 7 igrača u timu i 4 rezerve..tim Dostmla..
-
- Kontakt:
Meni je pavlovic prebacen na klupu, a hadzic je u prvoj postavi. Samo to je greska u mojoj ekipi, pa ako moze admin da ispravi. Hvala 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.