Reggie, a to mu nije bio prvi put veceras

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Ma.uopce me ne zanima Doc imaš najboljeg na svijetu i jos jednog u top3 obojica u prime godinama kakav ba trener Jordan, Kobe,...bi rekli moj je nece primiti loptu.... kakav ba Doc.... pa Phill nije mogao najboljim igračima reci na kraju I ne bi morao, neću d.umanjujem, koga su to oni čuvali???? Prostor?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 avg 2020, 00:50
Bzv pominjes Kawhia.Kosa nije dao protiv njega u produzetku.Kawhi je svoje odradio.Upitne su odluke Riversa.Imas 3 wing defendera i nekako Doncic dospije u missmatch.![]()
Đe mi je ClutchTrey Burke, waived from the 76ers, scores an incredibly efficient 25 to win against the Clippers!Roster Moves
steta,sutra gledam reprizu
S tim se vec mogu sloziti, da se nije trebalo desiti preuzimanje olako.Medjutim, druga je era kosarke, gotovo svi mogu sutnuti, a zastita obruca je zbog tog spacinga poprilicno tanka.Drugim rijecima, ako ces insistirati da ostanes na igracu i pored bloka i da se ne preuzima, opasno rizikujes neciji otvoren sut ili napad na obruc igraca s loptom gdje ce biti vrlo malo otpora.Kobe Bryant je napisao/la: ↑24 avg 2020, 00:54Ma.uopce me ne zanima Doc imaš najboljeg na svijetu i jos jednog u top3 obojica u prime godinama kakav ba trener Jordan, Kobe,...bi rekli moj je nece primiti loptu.... kakav ba Doc.... pa Phill nije mogao najboljim igračima reci na kraju I ne bi morao, neću d.umanjujem, koga su to oni čuvali???? Prostor?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 avg 2020, 00:50
Bzv pominjes Kawhia.Kosa nije dao protiv njega u produzetku.Kawhi je svoje odradio.Upitne su odluke Riversa.Imas 3 wing defendera i nekako Doncic dospije u missmatch.![]()
da u pravu si stopirao sam,znaci trener majstorski nacrtao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.