HŠK Zrinjski
- Antipolitika3
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Napadamo grupnu fazu sa pojacanjima iz Stupcanice i Jadran Luka Ploce 

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Kad ti ja kažem ovaj će poderatAntipolitika3 je napisao/la: ↑09 jun 2023, 17:44Napadamo grupnu fazu sa pojacanjima iz Stupcanice i Jadran Luka Ploce![]()

Čuo sam isto da dolazi neki stoper iz Vrbanjuše

-
- Kontakt:
Počeli smo prosipati mostarske ciganluke . Zaboravili smo već dvostruku krunu i svu moguću dominaciju. Pustite ljude, znaju šta rade. Vjerujem u nas Zrinjski !
Zavrsen.
Haruki Arai pred potpisom Ugovora.
Sve dogovoreno. Idući tjedan bi trebalo biti predstavljanje!
Sve dogovoreno. Idući tjedan bi trebalo biti predstavljanje!
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kozulj danas potpisao,predstavljaju ga mediji kao ogromno pojacanje a realnost je da nazalost decko nije sutnuo lopte vec dvije godine tako da ne ocekujem neki doprinos njegov za utakmice koje slijede.Pripreme sad na ljeto su za njega propale,vjerovatno mozemo ocekivati dobrog Kozulja nakon zimskih priprema ako ga ozljede zaobidju.
Tarik Ramic dobar igrac mozda se i uklopi u nasu momcad posto uglavnom igraci iz Sarajeva u nas procvjetaju.
Arai ako je istina dosad mozda najbolje pojacanje ,on i Canadjija iz Sibenika uz golmana Rogica bi bili pun pogodak za euro nastupe.
Tarik Ramic dobar igrac mozda se i uklopi u nasu momcad posto uglavnom igraci iz Sarajeva u nas procvjetaju.
Arai ako je istina dosad mozda najbolje pojacanje ,on i Canadjija iz Sibenika uz golmana Rogica bi bili pun pogodak za euro nastupe.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Također, Luka Marin iz Istre je odlično pojačanje!Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 jun 2023, 20:21Kozulj danas potpisao,predstavljaju ga mediji kao ogromno pojacanje a realnost je da nazalost decko nije sutnuo lopte vec dvije godine tako da ne ocekujem neki doprinos njegov za utakmice koje slijede.Pripreme sad na ljeto su za njega propale,vjerovatno mozemo ocekivati dobrog Kozulja nakon zimskih priprema ako ga ozljede zaobidju.
Ekstra lijevi bek, a može odigrati i poziciju stopera.
On je u srijedu u Mostaru!
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Sta je s tim imenima koja su spominjana da nisu realna da dođu,oce li bit ista?
Ili se mislilo na Kožulja
Ili se mislilo na Kožulja

- Antipolitika3
- Kontakt:
Ma loze raju,pojama nitko nema.supervizor je napisao/la: ↑10 jun 2023, 20:43Sta je s tim imenima koja su spominjana da nisu realna da dođu,oce li bit ista?
Ili se mislilo na Kožulja![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Ja sam isto slično mislio napisati ....i čitam pojedine komentare koda je se Messi vratio ja ne razumijem te ljude kao dobar momak naš pa more a što nije ozbiljnu ukakmicu odigrao 2 godine to nikome ništa ...sve neke rodbinske i prijateljske šuplje a nitko neće da rekne stvarno stanje svega da se nebi nekome zamjerili ....Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 jun 2023, 20:21Kozulj danas potpisao,predstavljaju ga mediji kao ogromno pojacanje a realnost je da nazalost decko nije sutnuo lopte vec dvije godine tako da ne ocekujem neki doprinos njegov za utakmice koje slijede.Pripreme sad na ljeto su za njega propale,vjerovatno mozemo ocekivati dobrog Kozulja nakon zimskih priprema ako ga ozljede zaobidju.
-
- Kontakt:
Problem je sto vi pojedinci natezete da bude sve naopako da možete reć jesam vam reko,normalan narod niti ga diže u visine niti nateže ozljedu,ako šta uradi dobro uradio ako ne ima raskid ugovora,a vjerujem da mu je stalo u svom gradu je najteže,ja ga nisam mogo smialit al treba bit realan ko je vodio klub u to vrijeme i kako je sve ferceralo i ja bi otiso iz kluba.
-
E ovako nisi upravu ja npr. Imam još traume od Bratislave i ne želim to više proživljavati da mi neki dripac pola minute prije kraja dribla i izgubi loptu i onda primimo gol i onda kažu zbog neiskustva i slično ...GradKamena2 je napisao/la: ↑10 jun 2023, 23:40Problem je sto vi pojedinci natezete da bude sve naopako da možete reć jesam vam reko,normalan narod niti ga diže u visine niti nateže ozljedu,ako šta uradi dobro uradio ako ne ima raskid ugovora,a vjerujem da mu je stalo u svom gradu je najteže,ja ga nisam mogo smialit al treba bit realan ko je vodio klub u to vrijeme i kako je sve ferceralo i ja bi otiso iz kluba.
To je jedini razlog zašto sam skeptičan oko transfera jednostavno hoću igrače koji su spremni fizički i koji imaju znanje iznijeti taj podvig grupne faze Europskog takmičenja.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Uskoro nam dolazi igrac koji je osvajao titule sa Rijekom i Olimpijom,koji je uspjesno igrao za Goricu kad su bili hit prvenstva a u Astri zaradjivao 400 eura(doduse na sudu sa njima,ostali mu duzni bruku para)
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Izvor bas blizak upravi mi je reko prije 3 dana da su odustali od njega zbog velike odstete tj traze previse love … e sad neznam jeli se sta nanovo promijenila situacija
-
- Kontakt:
Moguće,znam da bi i Šibenik morao platit neku odštetu da su htjeli da ostane,na posudbi je bio
Ruku ja srce,ne bi ja nešto vele plaćao za njega,ako može da neku simboličnu cifru onda okej
- Antipolitika3
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Još najmanje 2-3 extra pojačanja….
P.M., L.M. L.R.
P.M., L.M. L.R.
-
Uze nam Barca igrača!
Ipak se ne bi neke stvari trebale stavljati na forum dok ne budu završene