Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Eno pjandura zalomio malo za amrin rodjendan 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Svaka čast na pronalasku fudbalsko-teorijskog giganta poput ‘Aralda. Sve ispod mjesta šefa stručnog štaba Lazia ili West Hama je preskroman zalogaj za dotičnog

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
ne znam da li sam napisao post ali imao sam nijet kada je neko neki dan napisao nesto tipa mozda i bude od dzeke nesto jer su gostujuce tekme i nema sarajeva i derneka...
U sekundi sam pomislio da je amra sigurno organizovala najmanje 2 derneka na ovom okupljanju:-)
To je jednostavno nemoguce kada je ovaj par u pitanju. Ta zena samo ceka dzekin slobodan dan za neku festu, a ovom nije mrsko, naravno:-)
Mene niko ne moze ubijediti da je dzeko pri zdravoj pameti odigrao onakvu tekmu protiv kazaka. Lik se nije sastavio na terenu:-)
- Shategabri
- Kontakt:
To je ona potreba da se popljuje jer je naš, zaboga kako neko s ovih prostora može biti toliko dobar

Onim bosanskim Interistima nije napadač za Inter, dijelom sigurno i zato jer je on iz BiH, a Inter je ipak iz Italije, Evropa folovi golovi, mi smo neka divljina, tu se ne može roditi igrač da igra u top klubu. Haj dobro, ima i 35 godina, pa eto to je problem.
Siguran sam da oni pravi navijači Intera koji idu na stadion ne razmišljaju tako. Čovjek je ponovio ulazak u sezonu ravan Ronaldov, al eto ne valja Edin, zna to neki Bošnjo iz Maglaja, Zavidovića, Pofalića, Mostara, Banja Luke ili odakle već, sve iz udobne fotelje za kompjuterom.
Edin Džeko je najbolji napadač kojeg je BiH imala. Sigurno jedan od najboljih napadača koji je potekao s ovih prostora i to ne samo BiH nego komplet Balkana. Naravno, desi se loša utakmica, desi se kad ništa ne ide, tad miševi izvire iz rupa i prosipaju nakaradnu pamet.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Trpa i za reprezentaciju ili ovih 60-ak golova trebamo zaboraviti?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 okt 2021, 11:52Inter je top 2/3 ekipe Serie A, namješta mu se po 2-3 zicera na utakmici. Potpomognut je sa SS-om, nema teret igranja jedinog špica
Naravno da je dobar i sposoban napadač, ali ljudi olahko zaboravljaju kriminalne nastupe u kojima je sam zaslužan što smo doživljavali poraze i neuspjehe.
Poput one protiv Sjeverne Irske u kojem je bio najgori igrač zajedno sa Višćom, ili one protiv Poljske kada se šprdao na sredini terena pa je Anel crveni zaradio. Ili sad ovaj zadnji debakl protiv Kazakhstana.
Nema veze, hebo reprezentaciju, bitno je da trpa za Hiinter.
Samo se nadam da će na ovom okupljanju pospremiti loptu u prazan gol.
Zaboravljaš golove Francuskoj, zaboravljaš golove Grčkoj u onoj našoj najboljoj predstavi u grupnoj fazi za WC gdje smo se cijelo vrijeme gurali sa tom istom Grčkom , zaboravljaš golove protiv Belgije, da ne nabrajam Španije, Njemačke...
Na kraju krajeva, da nije bilo one epske nepravde, vjerovatno bi nas odveo u 1/8 finala WC.
Al malo je sve to, hajmo mu brojati svaku grešku, svaki loš meč, sve što je dobro uradio bi i neko drugi da je bio na njegovom mjestu, jel tako?!
Ovakvi komentari kao tvoj više govore generalno o našem narodu i mentalitetu. Zato i jesmo luzerska nacija, zato što smo spremni popljuvati sve, čak i ono što valja.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
To je to.HZ_ilidzaa je napisao/la: ↑03 okt 2021, 01:07Ma i srpski komentatori uvijek dobro nahvale DžekA.bombaysaphire je napisao/la: ↑02 okt 2021, 23:10Je li mislite na ove Srbe ? Ja koliko znam Džeku Srbi baš gotive i cijene , i uvijek su govorili da nam je napadač kao Džeko ...
![]()
Ne znam odakle vam to...
Sigurno ga ne pljuju ko naše Bošnje.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Nešto vjerovatno u rangu onog što su ga u City doveli da zamjeni Džeku, onaj Bony kako li se već zvaše.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
I u takvoj Romi je ostavio neizbrisiv trag, doveo ih do polufinala CL, tamo je imao status kralja, vatreni Rimljani mu sigurno neće zaboraviti sve dobro što je za klub uradio.Swanfilter je napisao/la: ↑02 okt 2021, 23:32Mozda se obecavala pojacanja, al u Romi su nonstop turbulencije bile. Pa, jedno vrijeme su izgledali i dobri, a vrijeme prođe ...
Koševo Zapad
Četnikuša Amra nam opija i drogira našeg Edina i tako slabi našu reprezentaciju koja bi bila svjetska velesila da nije Amre.babino je napisao/la: ↑04 okt 2021, 08:18ne znam da li sam napisao post ali imao sam nijet kada je neko neki dan napisao nesto tipa mozda i bude od dzeke nesto jer su gostujuce tekme i nema sarajeva i derneka...
U sekundi sam pomislio da je amra sigurno organizovala najmanje 2 derneka na ovom okupljanju:-)
To je jednostavno nemoguce kada je ovaj par u pitanju. Ta zena samo ceka dzekin slobodan dan za neku festu, a ovom nije mrsko, naravno:-)
Mene niko ne moze ubijediti da je dzeko pri zdravoj pameti odigrao onakvu tekmu protiv kazaka. Lik se nije sastavio na terenu:-)
-
- Kontakt:
Hahhaa kakvi komentari, uvijek se trazi jedno njegovo lose dodavanje da se ocrni.
Najjaci napadac u historiji nasoj, a mozete ga crniti koliko hocete
Najjaci napadac u historiji nasoj, a mozete ga crniti koliko hocete
04.10.2021, nikad da zavrsio ovo pisanje po dusmanima, neznam dal je ikad koji igrac vise vrsio nuzdu po dusmanima neg Babo 

Najbolji igrac BiH svih vremena prijasnjih sadasnjih a i buducih.Zna se koga boli ta cinjenica.Negovorim ja ovo sto navijam za Zelja no statistika tako rece bogumi.Ako laze internet lazem i ja.
- Shategabri
- Kontakt:
Ponovo se skrasio kod Seje s vec ustaljenom klapom. 

Boli ga briga za repkom. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ma rek'o je lula davno šta se dešava
-
- Kontakt:
Pa kako mu niko nije do koljena, ako ga tako boli briga za reprezentacijom? 

- Beduin
- Kontakt:
Wahahahaha kako mi je ovo promaklo od strane samoprozvanog znalca i komentatora ovdje.
Jos jace mi je kad ga pojedinci pitaju za nekog mladog igraca, kao da on objasni kakav je, sta ocekivati od njega, zamisljam ga odmah kako trlja rule, pucketa prste dok se sprema za novo strucno objasnjenje i tipkanje na forum.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.