Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Ukrajina ima ogroman pritisak i to treba iskoristiti, mi prakticno imamo utakmicu koja nam moze donijeti 2 mec lopte u novembru kuci !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Objavili su da je povrijedjen, sad ne znam jel sta ozbiljno ili ce biti spreman za UKR!? Ima l' neko info?
Zadnja izmjena: Hare1902, dana/u 09 okt 2021, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Gledam ovaj stadion u Luxemburgu, kakvo zdanje j3bote zivot. Perverzija za ove nase smijesne stadione BP ili Grbavicu.
Tuga smo u svakom pogledu, trebamo biti presretni sto ikako dadnemo reprezentativca iz nase lige.
Tuga smo u svakom pogledu, trebamo biti presretni sto ikako dadnemo reprezentativca iz nase lige.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Propušta i Ukrajinu. Povreda dužine 7-10 dana.Hare1902 je napisao/la: ↑09 okt 2021, 21:17Objavili su da je povrijedjen, sad ne znam jel sta ozbiljno ili je biti spreman za UKR!? Ima l' neko info?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Taktički odlično odradjena utakmica.
Ostvarena sigurna pobjeda bez obzira na probleme s povredama i "stran" teren.
I danas je najbolji "igrac" bio Petev, bas kao i u prethodnim utakmicama.
Sto se tice igraca, nema se tu kome sta plaho prigovoriti.
Ako bih trebao izdvojiti nekoga onda su to:
- Stevanovic i
- Prevljak.
Pisao sam o ulozi Hadziahmetovica prije utakmice...ko ne razumije koliko je on bitan igrac za nas postao, tom džaba objašnjavati.
Sretno protiv Ukrajine. Bit će veoma teško...psihološki smo u prednosti ali to ništa ne znači pogotovo kada znamo da smo mnogo oslabljeni.
Očekujem isti sastav s izmjenama
Hadzikadunic > Civic,
Nalic ili Prcic > Gojak.
Učinilo mi se u jednom trenutku da je Cimirot povrijedjen...vidjet ćemo.
Ostvarena sigurna pobjeda bez obzira na probleme s povredama i "stran" teren.
I danas je najbolji "igrac" bio Petev, bas kao i u prethodnim utakmicama.
Sto se tice igraca, nema se tu kome sta plaho prigovoriti.
Ako bih trebao izdvojiti nekoga onda su to:
- Stevanovic i
- Prevljak.
Pisao sam o ulozi Hadziahmetovica prije utakmice...ko ne razumije koliko je on bitan igrac za nas postao, tom džaba objašnjavati.
Sretno protiv Ukrajine. Bit će veoma teško...psihološki smo u prednosti ali to ništa ne znači pogotovo kada znamo da smo mnogo oslabljeni.
Očekujem isti sastav s izmjenama
Hadzikadunic > Civic,
Nalic ili Prcic > Gojak.
Učinilo mi se u jednom trenutku da je Cimirot povrijedjen...vidjet ćemo.
Nista onda mora Cimirot, jer Nalic je preofanzivan i s njim u prvih 11 bi imao samo Hadziahmetovica kao defanzivno orijentisanog veznjaka sto je kobno za nas, jer su Ukrajinci jako nezgodni na kontrama. Dosta brzi i snazni.
Pa kako nece imati kad imaju 3. najjaci BDP per capita u svijetu.

Slazem se sa @hurem Hadzikadunic umjesto Civica i Prcic umjesto Gojaka tako da bi Kolasinac i Stevanovic ganjali u oba pravca a pozadi imali 3 fiksna stopera
- JohnCleese
- Kontakt:
Prcic i Saric moraju igrati.
Nema nikakvog rezona pozvati Sanjina "debitanta" 28 godisnjaka i 32 godisnjaka Elvu cisto da popune mjesta na klupi i da stasavaju uz znatno starije i iskusnije kolege...
Nema nikakvog rezona pozvati Sanjina "debitanta" 28 godisnjaka i 32 godisnjaka Elvu cisto da popune mjesta na klupi i da stasavaju uz znatno starije i iskusnije kolege...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Druze, jesi li ikad bio u Luksemburgu? Ja jesam i ne cudi me nimalo sto imaju dobar stadion. Ljudi plivaju u parama.
- Beduin
- Kontakt:
Jesil ti bio ikad u Dubaiju?
Salim se, gdje cu biti u Luksemburgu. Znam da imaju dobar standard, znam da im je i fudbal u ekspanziji i posljednjih godina igraju na daleko vecem nivou, kako klupskom tako i reprezentativnom, ali nisam bas upucen u njihovu fudbalsku infrastrukturu i ovo veceras izgleda woow.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nista, ostali smo u igri, kakvoj takvoj za to drugo mjesto u grupi. Poslije danasnje utakmice, žal je još veča kad skontam gdje smo prosuli dva boda...
I prije sam znao al danas se potvrdilo, uskoro su Prevljak i Ahmethodzic igrači u ligi pet, možda i Hadziahmetović ako se bude moglo iz Konye tamo, al ako ništa najmanje u top tri Turske.
Potvrdilo se je i to da je Gojak "propao" i trebat če mu čudo da se vrati na nivo prije odlazka u Torino.
Gledao poslje Ukraince, koji su sa ovakom ekipom (bez Malinovskog, Zinchenka, Mikolenka i Buyalskog) baš osrednja repka, tako da samo hrabro po tri boda aBd, još kad skontam da Dzeko ne može dvije tako loše tekme za redom u par dana odigrat bod(ovi) su u džepu aBd

I prije sam znao al danas se potvrdilo, uskoro su Prevljak i Ahmethodzic igrači u ligi pet, možda i Hadziahmetović ako se bude moglo iz Konye tamo, al ako ništa najmanje u top tri Turske.
Potvrdilo se je i to da je Gojak "propao" i trebat če mu čudo da se vrati na nivo prije odlazka u Torino.
Gledao poslje Ukraince, koji su sa ovakom ekipom (bez Malinovskog, Zinchenka, Mikolenka i Buyalskog) baš osrednja repka, tako da samo hrabro po tri boda aBd, još kad skontam da Dzeko ne može dvije tako loše tekme za redom u par dana odigrat bod(ovi) su u džepu aBd
-
- Kontakt:
Evo ga

Neki dan se saznalo da je @Justin bauštelac , i to dobri bauštelac .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- prisonbreak
- Kontakt:
Cuj kakvoj takvoj za drugo mjesto. U boljoj smo poziciji i od Ukrajine a i Finske.amkeivke je napisao/la: ↑09 okt 2021, 22:41Nista, ostali smo u igri, kakvoj takvoj za to drugo mjesto u grupi. Poslije danasnje utakmice, žal je još veča kad skontam gdje smo prosuli dva boda...
Gledao poslje Ukraince, koji su sa ovakom ekipom (bez Malinovskog, Zinchenka, Mikolenka i Buyalskog) baš osrednja repka, tako da samo hrabro po tri boda aBd, još kad skontam da Dzeko ne može dvije tako loše tekme za redom u par dana odigrat bod(ovi) su u džepu aBd![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- feniksptica
- Kontakt:
Dr filgud i harisi ce cekat poraz da pokazu svoj velicanastveni talent i da svoju depresiju i negativu podijele s nama. Neki su ovdje stali uz Peteva i poslije losih rezultata nisu se skirvali ni usutili ko sad sto su neki..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Treba nam 6 bodova iz zadnje 3 tekme, samo dobiti kuci tekme i ne moze nam niko pomrsiti racune. Imamo sve u svojim rukama.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Prva reakcija je naravno, hrvatski škart ne moze za hrvatsku pa eto daj sta das, ali mozda i bude dobar svakako nemamo neku sirinu nakon prva 3 stopera (Anel, Dennis, Sinisa). U pet deka sa Kovacevicem.
E jbg sad, gdje nađe baš DubaiBeduin je napisao/la: ↑09 okt 2021, 22:40Jesil ti bio ikad u Dubaiju?
Salim se, gdje cu biti u Luksemburgu. Znam da imaju dobar standard, znam da im je i fudbal u ekspanziji i posljednjih godina igraju na daleko vecem nivou, kako klupskom tako i reprezentativnom, ali nisam bas upucen u njihovu fudbalsku infrastrukturu i ovo veceras izgleda woow.

Nisam i ne želim!
-
- Kontakt:
Remi u Ukr bi vratio ona dva protiv Kaz. A, onda to kuci rijesiti. Mada, nakon S Iraca, ne zna covjek sta misliti.
Ni ovo danas nisam ocekivao, mada uvijek prizeljkujem pobjedu ...
Ni ovo danas nisam ocekivao, mada uvijek prizeljkujem pobjedu ...
-
- Kontakt:
Opet sami od sebe zavisimo.Ne moramo vise pratiti druge rezultate.Vrlo jednostavno bez puno filozofije,trebas 2X sa Ukrajinom+pobjeda protiv Finske,druga varijanta poraz+pobjeda protiv Ukrajine+pobjeda protiv Finske,treca varijanta 2 pobjede protiv Ukrajine i poraz od Finske.A moze i cak poraz od Finske,bod i pobjeda protiv Ukrajine(pod uslovom da Finska ne dobije Kazahstan)
Znaci 3 utakmice,2 igras kuci,na sve 3 ce biti VAR.Treba ti 4-5 bodova od moguci 9 da bi matematicki zavrsio 2.
Ako to nismo u stanju onda ne znam.
Znaci 3 utakmice,2 igras kuci,na sve 3 ce biti VAR.Treba ti 4-5 bodova od moguci 9 da bi matematicki zavrsio 2.
Ako to nismo u stanju onda ne znam.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 09 okt 2021, 23:18, ukupno mijenjano 5 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, lol89 i 11 gostiju.