4.
Brazil +
Rusija -
Katar -
Amerika +
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Upravo...Nekad bas mozga nemamo a pogotovo u ovoj euforiji sto je bila.feniksptica je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:06Nismo trebali ovo uradit Donarumi
A ako smo vec uradili trebali smo sakrit a ne na sva zvona objavkjivat
I meni je glupo da se ovim hvalimo po medijima i emisijama.feniksptica je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:06Nismo trebali ovo uradit Donarumi
Novinari su najveci smecari ljudskog drustva.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:15I meni je glupo da se ovim hvalimo po medijima i emisijama.feniksptica je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:06Nismo trebali ovo uradit Donarumi
Ja sam mislio da je Donnarumma prvi pocijepao Vasilju papir, pa da je onda ukraden njegov, ali sad vidim da je situacija obrnuta...
I taj zuti nije dobio zbog odugovlacenja.DamirT je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:23Bukvalno Talijane boli qrc za ovim. Ljudima krivo sto su trazili premije prije meca. Nemaju se oni vremena baviti faking papirima za penale. Na kraju krajeva, Donnaruma je sam ciganisao od pocetka i sr.ao. Dobio zuti u 80-oj, a zasluzio ga je oko 50-te sigurno.
Jest dobro si. Vazda mi moramo da se stidimo zbog necega. Ko im yebe mater. Nakrali su na prekidima u drugom poluvremenu makar 15 minuta, a Turpin produzio na kraju sramotne 3 minute. Pa toliko su na 2 prekida uzeli.Mokes je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:26I taj zuti nije dobio zbog odugovlacenja.DamirT je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:23Bukvalno Talijane boli qrc za ovim. Ljudima krivo sto su trazili premije prije meca. Nemaju se oni vremena baviti faking papirima za penale. Na kraju krajeva, Donnaruma je sam ciganisao od pocetka i sr.ao. Dobio zuti u 80-oj, a zasluzio ga je oko 50-te sigurno.![]()
Bas takoSveti je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:21Joj likova
Cijelu utakmicu odugovlave, igraju prljavo i kao apsolutne peezde, isti taj donaruma se zalijece na dedica kao da je turnir u vukovijama a ne finale baraza, i opet eto nismo trebali ovo radit donarumi i italijanima
Boli me qrcina i za donarumu a i za italijane u globalu, kao sto bi i njih bolio qrac da smo mi ispali
Kakvi mentoli jbt
Bratojla, sto mislis da li se oni ovako osvrcu za nama kao mi za njima? Kao da su oni prosli, a ne mi. Vidi se da nismo navikli biti na velikim prvenstvima, sve nesto neobicno i cudno. Dojma sam da ce Bajraktar i Alajbeg sve to ispraviti i da ce penetrirati u Canadu, Qatar i Suisse.DamirT je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:27Jest dobro si. Vazda mi moramo da se stidimo zbog necega. Ko im yebe mater. Nakrali su na prekidima u drugom poluvremenu makar 15 minuta, a Turpin produzio na kraju sramotne 3 minute. Pa toliko su na 2 prekida uzeli.Mokes je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:26I taj zuti nije dobio zbog odugovlacenja.DamirT je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:23Bukvalno Talijane boli qrc za ovim. Ljudima krivo sto su trazili premije prije meca. Nemaju se oni vremena baviti faking papirima za penale. Na kraju krajeva, Donnaruma je sam ciganisao od pocetka i sr.ao. Dobio zuti u 80-oj, a zasluzio ga je oko 50-te sigurno.![]()
![]()
Imaju oni vecih problema od naseg penetriranja u njihove otvore.PSV je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:38Bratojla, sto mislis da li se oni ovako osvrcu za nama kao mi za njima? Kao da su oni prosli, a ne mi. Vidi se da nismo navikli biti na velikim prvenstvima, sve nesto neobicno i cudno. Dojma sam da ce Bajraktar i Alajbeg sve to ispraviti i da ce penetrirati u Canadu, Qatar i Suisse.![]()
Vala baš, u biti nebitna stvar koju smo malo glorifikovali.ArtemisFowl je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:18De ba, presmiješna je priča. Kao da to igra neku ulogu, Donnaruma je mogao nositii papirić sa sobom. Puno je veće hinjaluke on prosipo tokom utakmice.