Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Jeli ti drago?Galion je napisao/la:Ajde gubio je od Dodiga i Džumhura, može i od Troickija.
Jok meni je drago. Ima vas nekoliko koji niste nikada pozitivno napisali o njemu.Galion je napisao/la:Ne @Mancini, nije mi drago, ali tako je kako je, odavno Federer a i Nadal nisu najvažnije karike u tenisu više.
Upravo sve ono sto sam pisao prethodnih dana se obestinilo, bolje mu je da odma sada pocne pripreme za narednu sezonu, i izgleda da me 'poslusao'.shminka je napisao/la:Vjerovatno neće igrati u nastavku sezone
On Friday afternoon we will talk and make a decision about whether to go forward with the season or not," said his uncle and coach Toni Nadal .
"Today Rafa thinks that he needs to get the maximum preparation for next year. Rafa is not ready to stop winning and stop being competitive. He is ready to get back to winning Roland Garros, that's his big goal. I am convinced that Rafa will play very well," added the coach, who sees his nephew still very competitive in professional tennis.
Moderatoru, takvi kao on i još nekoliko njih nisu vjerovatno nikada ništa pozitivno napisali o njemu. I nije u pitanju samo Rafa nego uglavnom svi koji dolaze iz Španije, u bilo kom sportu. Kritikovali su i kada je Rafa bio odličnoj i kada je sada u lošoj. Mrze ga od ranije i ove povrede i loša forma su im dobrodošle da mogu kritikovati.Unofficialpage je napisao/la:@Mancini nemoraš svakog napadati ko bilo šta napiše negativno o Rafi pa makar to bila i činjenica. Rafa već duže vrijeme nije bitan faktor u tenisu, naravno, govoreći o najvećim turnirima. Tako je kako je, novi dolaze, stari odlaze, normalne stvari.
Pretjeruju.Effenberg je napisao/la:@Mancini zar nisi jos uvijek skontao da su na forumu 90% Fedtardi?
Nek je on nama ziv i zdrav! Bice sezona!shminka je napisao/la:Gotova sezona za Rafu
Federer se ne oporavlja od nikakve ozljede nego pauzira od tenisa da sto svjeziji udje u novu sezonu.Effenberg je napisao/la:Nek je on nama ziv i zdrav! Bice sezona!shminka je napisao/la:Gotova sezona za Rafu
Sta je sa Fedexom, jel mu bila ceteres´nica i mevlud? Da nije podlegao povredama koliko se dugo oporavlja?
Galion je napisao/la:Federer se ne oporavlja od nikakve ozljede nego pauzira od tenisa da sto svjeziji udje u novu sezonu.Effenberg je napisao/la:Nek je on nama ziv i zdrav! Bice sezona!shminka je napisao/la:Gotova sezona za Rafu
Sta je sa Fedexom, jel mu bila ceteres´nica i mevlud? Da nije podlegao povredama koliko se dugo oporavlja?
Svašta bi vi voljeli. Ali ovdje nisu želje i pozdravi.jestamaji je napisao/la:što se mene tiče mogu i jedan i drugi u penziju, a ako im sport nedostaje nek igraju šaha na klupi u parku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.