haha.. ne brini evo ga.. nesto mi nije htio uploadovat gaCesc Fabregas 4 je napisao/la:@Lily
Ne vidim Songa
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Arshavin je fenomenalan.. definitivno jedan od najboljih mladih igraca!Mirza_Hordas je napisao/la:samo ću reći aršavin![]()
čovjek kad ošuta ne vidiš lopte...kad pogledaš ona četiri gola u prošloj sezoni na anfieldu i sad ovaj jedan ne možeš se odlučiti koji je najbolji plus onaj jedan sa old trafforda u ovoj sezoni....ima šut samo takav
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
On je u najboljim fudbalskim godinama, nije bas mlad.Lily je napisao/la:Arshavin je fenomenalan.. definitivno jedan od najboljih mladih igraca!Mirza_Hordas je napisao/la:samo ću reći aršavin![]()
čovjek kad ošuta ne vidiš lopte...kad pogledaš ona četiri gola u prošloj sezoni na anfieldu i sad ovaj jedan ne možeš se odlučiti koji je najbolji plus onaj jedan sa old trafforda u ovoj sezoni....ima šut samo takav
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Full name: Andrei Sergeyevich Arshavinljubav je napisao/la:On je u najboljim fudbalskim godinama, nije bas mlad.Lily je napisao/la:Arshavin je fenomenalan.. definitivno jedan od najboljih mladih igraca!Mirza_Hordas je napisao/la:samo ću reći aršavin![]()
Date of birth: May 29, 1981 (1981-05-29) (age 28)
U odnosu na druge Arsenalove igrače je i star
Question: "Why do you shoot so many Threes?"
Antoine Walker: "Because there are no Fours."
upravu si..zeznula sam se nisam znala koliko tacno ima godina.. Ipak.. svi su oni mladi..ljubav je napisao/la:On je u najboljim fudbalskim godinama, nije bas mlad.Lily je napisao/la:Arshavin je fenomenalan.. definitivno jedan od najboljih mladih igraca!Mirza_Hordas je napisao/la:samo ću reći aršavin![]()
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
pa ja,mislila igra za Arsenal pa mora bit mladLily je napisao/la:upravu si..zeznula sam se nisam znala koliko tacno ima godina.. Ipak.. svi su oni mladi..
bas takoCesc Fabregas 4 je napisao/la:pa ja,mislila igra za Arsenal pa mora bit mladLily je napisao/la:upravu si..zeznula sam se nisam znala koliko tacno ima godina.. Ipak.. svi su oni mladi..
- Bešiktaš XXL
- Kontakt:
Čestitam na odličnoj igri i veoma dobrom rezultatu, nisam se nadao pobjedi, iskreno!
- WindOfChange
- Kontakt:
YNWA je napisao/la:cestitke na pobjedi
. Velika ti je to stvar !
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
-
Phill Jackson
- Kontakt:
A jos je veca kad nam i u kupu i u ligi cist penal protiv njih ne svirajuWindOfChange je napisao/la:YNWA je napisao/la:cestitke na pobjedi
. Velika ti je to stvar !![]()
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
A još veća kad vas i u kupu i u ligi dobijemoPhill Jackson je napisao/la:A jos je veca kad nam i u kupu i u ligi cist penal protiv njih ne svirajuWindOfChange je napisao/la:YNWA je napisao/la:cestitke na pobjedi
. Velika ti je to stvar !![]()
- WindOfChange
- Kontakt:
[/quote]A jos je veca kad nam i u kupu i u ligi cist penal protiv njih ne sviraju
[/quote]
. Eh, to više nije fudbal . Vi tu ne možete ništa . Nepravda ruši ideale . Ali šta ćeš, ja se još uvijek nisam pomirila sa utakmicom Chelsea-Barcelona - ono je bilo očigledno . Bog je vidio, ali sudija nije ! Čarobna pištaljka Bobana Rajovića je odlučio da Barcelona ide dalje, ne krivim ja njih - nego eto, tako .
. Eh, to više nije fudbal . Vi tu ne možete ništa . Nepravda ruši ideale . Ali šta ćeš, ja se još uvijek nisam pomirila sa utakmicom Chelsea-Barcelona - ono je bilo očigledno . Bog je vidio, ali sudija nije ! Čarobna pištaljka Bobana Rajovića je odlučio da Barcelona ide dalje, ne krivim ja njih - nego eto, tako .
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
To ti je dio fudbala
Svakom klubu se to događa(sem Manchesteru-papci sretni
)
A jos je veca kad nam i u kupu i u ligi cist penal protiv njih ne svirajuWindOfChange je napisao/la:
. Eh, to više nije fudbal . Vi tu ne možete ništa . Nepravda ruši ideale . Ali šta ćeš, ja se još uvijek nisam pomirila sa utakmicom Chelsea-Barcelona - ono je bilo očigledno . Bog je vidio, ali sudija nije ! Čarobna pištaljka Bobana Rajovića je odlučio da Barcelona ide dalje, ne krivim ja njih - nego eto, tako . [/quote]
sta je chelsea pokazao na nou campu dosao je kao neki treceligas povukao se na svoju nije centra presao jedini sut koji je uputio je Drogbin i to posto mu je Marquez dodao loptu..prema tome
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ubica djecijeg lica!Lily je napisao/la:bas takoCesc Fabregas 4 je napisao/la:pa ja,mislila igra za Arsenal pa mora bit mladLily je napisao/la:upravu si..zeznula sam se nisam znala koliko tacno ima godina.. Ipak.. svi su oni mladi..
Vidim i ti se uvjerila da je Song ponajbolji DMC na svijetu.
Odlicno zapazanje, svaka cast.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Svaka čast!!ljubav je napisao/la:Ubica djecijeg lica!Lily je napisao/la:bas takoCesc Fabregas 4 je napisao/la:
pa ja,mislila igra za Arsenal pa mora bit mlad
Vidim i ti se uvjerila da je Song ponajbolji DMC na svijetu.
Odlicno zapazanje, svaka cast.
- WindOfChange
- Kontakt:
sta je chelsea pokazao na nou campu dosao je kao neki treceligas povukao se na svoju nije centra presao jedini sut koji je uputio je Drogbin i to posto mu je Marquez dodao loptu..prema tome
[/quote]
. Zar je bio dužan nešto da pokaže?. Zar se fudbal ne igra i taktički ? , ali i pored toga postoje pravila . Ruka u šesnaestercu je uvijek bio penal, ali onu noć nije .. Ekipa koja do te 93. minute nije imala šuta u okvir gola je prvak . I kažu : "Barca je Barca ", a ja u podsvijesti čujem riječi : "Sreća je sreća ! " Prema tome
. Zar je bio dužan nešto da pokaže?. Zar se fudbal ne igra i taktički ? , ali i pored toga postoje pravila . Ruka u šesnaestercu je uvijek bio penal, ali onu noć nije .. Ekipa koja do te 93. minute nije imala šuta u okvir gola je prvak . I kažu : "Barca je Barca ", a ja u podsvijesti čujem riječi : "Sreća je sreća ! " Prema tome
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
WindOfChange je napisao/la:sta je chelsea pokazao na nou campu dosao je kao neki treceligas povukao se na svoju nije centra presao jedini sut koji je uputio je Drogbin i to posto mu je Marquez dodao loptu..prema tome
Halo ba,ovo je tema ARSENAL,a ne Barca vs. Chelsea.Prema tome ako nemate ništa pametno napisati za temu Arsenal nemojte se ni bezze prepucavati na vako lijepoj temi
- WindOfChange
- Kontakt:
. Ali mi to ne smijemo dozvoliti, može sudija šta hoće dosuditi - ali uvijek treba znati šta je ispravno . I ne dozvoliti sebi da kažemo, ma ne, ono četvrtfinale je bilo realno . I još kad mi kažu - sreća prati hrabre - VRIJEĐAJU MI UŠI !
- WindOfChange
- Kontakt:
[/quote]
Halo ba,ovo je tema ARSENAL,a ne Barca vs. Chelsea.Prema tome ako nemate ništa pametno napisati za temu Arsenal nemojte se ni bezze prepucavati na vako lijepoj temi
[/quote]
. Da, molim . Poveži stvari - pričalo se o nepravednom suđenju oko utakmice Liv'pool - Arsenal . Ovo su ti samo adekvatni primjeri za svakodnevnu nepravdu !
. Da, molim . Poveži stvari - pričalo se o nepravednom suđenju oko utakmice Liv'pool - Arsenal . Ovo su ti samo adekvatni primjeri za svakodnevnu nepravdu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.