Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
sam, s milijardu Kinezasamson je napisao/la:Covjek zivi daleko, sam, ... Malo je Zlaja popucao ...
koliko sam primjetio, čovjek ima vlastitu ženu i djecu te živi s njima..samson je napisao/la:Covjek zivi daleko, sam, ... Malo je Zlaja popucao ...
Ne, supruga i curica zive u BG ... "Vlastita zena", ta ti je dobraviKK je napisao/la:koliko sam primjetio, čovjek ima vlastitu ženu i djecu te živi s njima..samson je napisao/la:Covjek zivi daleko, sam, ... Malo je Zlaja popucao ...
Zlatan je uvijek bio ljubimac naših navijača, on i Marko Topić iz one generacije.Zenga je napisao/la:Ovaj lik vec lagano postaje ikona tipa Kolasinac - dakle mimo sportskih razloga postaje svima favorit
Virtu, malo si pomijesao loncice, Topic je u repki od 97 godine, a Muslim je usao u mladu repku 2001, nisu igrali puno zajedno, tako da nisu ista generacija.Virtu4l je napisao/la:Zlatan je uvijek bio ljubimac naših navijača, on i Marko Topić iz one generacije.Zenga je napisao/la:Ovaj lik vec lagano postaje ikona tipa Kolasinac - dakle mimo sportskih razloga postaje svima favorit
igro je Topa i nakon Bakebhsport je napisao/la:Virtu, malo si pomijesao loncice, Topic je u repki od 97 godine, a Muslim je usao u mladu repku 2001, nisu igrali puno zajedno, tako da nisu ista generacija.Virtu4l je napisao/la:Zlatan je uvijek bio ljubimac naših navijača, on i Marko Topić iz one generacije.Zenga je napisao/la:Ovaj lik vec lagano postaje ikona tipa Kolasinac - dakle mimo sportskih razloga postaje svima favorit
Topic je zavrsio vec kod Blaza Sliskovica u prvim kvalifikacijama, a Muslim je kasnije poceo da hara, nikad necu zaboraviti hat trick Hrvatima.
Malo sam se nejasno izrazio, ali poenta je ista - miljenici publike. Marko je jedan od rijetkih kojeg je publika uvodila u igru.bhsport je napisao/la:Virtu, malo si pomijesao loncice, Topic je u repki od 97 godine, a Muslim je usao u mladu repku 2001, nisu igrali puno zajedno, tako da nisu ista generacija.
To si 100% u pravu, puno Kosevo na BiH Ceska 1-3, mislim da je Marko tu tekmu i dao gol.Virtu4l je napisao/la:Malo sam se nejasno izrazio, ali poenta je ista - miljenici publike. Marko je jedan od rijetkih kojeg je publika uvodila u igru.bhsport je napisao/la:Virtu, malo si pomijesao loncice, Topic je u repki od 97 godine, a Muslim je usao u mladu repku 2001, nisu igrali puno zajedno, tako da nisu ista generacija.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, CAGarfia, DanijelTZ, denza, Drum, Edincapitano, FerdinandF, General505, Goalgetter, GoldenLilies, Rimes87, Sheyi, zikerrz21 i 69 gostiju.