Zlatan Muslimović
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zlatan Muslimović
Sent from my iPhone using Tapatalk
- DonCorleone
- Kontakt:
sam, s milijardu Kinezasamson je napisao/la:Covjek zivi daleko, sam, ... Malo je Zlaja popucao ...
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
koliko sam primjetio, čovjek ima vlastitu ženu i djecu te živi s njima..samson je napisao/la:Covjek zivi daleko, sam, ... Malo je Zlaja popucao ...
Ne, supruga i curica zive u BG ... "Vlastita zena", ta ti je dobraviKK je napisao/la:koliko sam primjetio, čovjek ima vlastitu ženu i djecu te živi s njima..samson je napisao/la:Covjek zivi daleko, sam, ... Malo je Zlaja popucao ...
Zlatan je uvijek bio ljubimac naših navijača, on i Marko Topić iz one generacije.Zenga je napisao/la:Ovaj lik vec lagano postaje ikona tipa Kolasinac - dakle mimo sportskih razloga postaje svima favorit
Virtu, malo si pomijesao loncice, Topic je u repki od 97 godine, a Muslim je usao u mladu repku 2001, nisu igrali puno zajedno, tako da nisu ista generacija.Virtu4l je napisao/la:Zlatan je uvijek bio ljubimac naših navijača, on i Marko Topić iz one generacije.Zenga je napisao/la:Ovaj lik vec lagano postaje ikona tipa Kolasinac - dakle mimo sportskih razloga postaje svima favorit
Topic je zavrsio vec kod Blaza Sliskovica u prvim kvalifikacijama, a Muslim je kasnije poceo da hara, nikad necu zaboraviti hat trick Hrvatima.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
igro je Topa i nakon Bakebhsport je napisao/la:Virtu, malo si pomijesao loncice, Topic je u repki od 97 godine, a Muslim je usao u mladu repku 2001, nisu igrali puno zajedno, tako da nisu ista generacija.Virtu4l je napisao/la:Zlatan je uvijek bio ljubimac naših navijača, on i Marko Topić iz one generacije.Zenga je napisao/la:Ovaj lik vec lagano postaje ikona tipa Kolasinac - dakle mimo sportskih razloga postaje svima favorit
Topic je zavrsio vec kod Blaza Sliskovica u prvim kvalifikacijama, a Muslim je kasnije poceo da hara, nikad necu zaboraviti hat trick Hrvatima.
Malo sam se nejasno izrazio, ali poenta je ista - miljenici publike. Marko je jedan od rijetkih kojeg je publika uvodila u igru.bhsport je napisao/la:Virtu, malo si pomijesao loncice, Topic je u repki od 97 godine, a Muslim je usao u mladu repku 2001, nisu igrali puno zajedno, tako da nisu ista generacija.
To si 100% u pravu, puno Kosevo na BiH Ceska 1-3, mislim da je Marko tu tekmu i dao gol.Virtu4l je napisao/la:Malo sam se nejasno izrazio, ali poenta je ista - miljenici publike. Marko je jedan od rijetkih kojeg je publika uvodila u igru.bhsport je napisao/la:Virtu, malo si pomijesao loncice, Topic je u repki od 97 godine, a Muslim je usao u mladu repku 2001, nisu igrali puno zajedno, tako da nisu ista generacija.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajaca, ajdekuci, Allosio, ANamelessGhoul, AnelMid, Atlanta, bhfanatic14, cutura, Cwirek, DanijelTZ, DeeWa, dena24, Djedo, eaglebvb09, Edincapitano, eleGancy, exampLe., farenhajt, FerdinandF, Futbol, GIBRA, Goalgetter, GrbavicaHrammm, guillermo, Hordas1990, Iceplayer, izdzezveubrazil, Jabroni, Kizo886, Kljukusar, legendarnadruga, Marokanci58, MikiPirs, MiranGlasnic, Napapijri, NEZALAGANJE, PeppermintSA, prisonbreak, Proximic, resko1, samoposmatram, soccerfan, StevieG8, trunks1946, UmjetnikZijad, Varta, Wilshere10, Wolffire i 395 gostiju.