AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

FCS-FCS
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la FCS-FCS » 12 dec 2010, 20:35

dvije ruke su bile u sesnestercu barija..nijedna nije svirana
sto onaj okaka ne ode negdje ljetos...cuj on imperatora mijenja..eeeee

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 13 dec 2010, 15:54

nelosa igra jucer protiv barija, gillet definitivno igrac utakmice - odbranio je sve sto je islo po golu osim juanovog suta za 1:0. po meni je menez ponovo bio nas najbolji igrac i jednostavno me fascinira lakoca kojom dribla protivnicke igrace, mexes opet bez greske odigrao i ono sto je nazanimljivije je to da nije napravio ni jedan prekrsaj !
cassetti i castellini dva kloca koji zajedno nemaju jedan koristan centarsut :roll:
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 13 dec 2010, 19:53

treba za utakmicu protiv milana biti spreman riise.i ja se nadam da ce ga stavit a ne se dvoumit izmedu njega i castelinija..jel taj castelini je smece..mexes i juan su odlicni,isto tako cicinho kojega drzi na klupi..al tesko ce ju zaustavit robinha i ibrahimovica...

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 13 dec 2010, 20:18

a vucinic?jel zna iko oce li biti spreman za milan?

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 dec 2010, 20:27

Castelini je pravo glup, daje mu Borielo loptu po strani a on je odma centrira a u 16 metara NULA igraca Rome :roll: :roll:

Ma loshe je ono po meni juce bilo, sreca pa je bari truba ziva

Protiv Milana cemo izgubit jer cemo primiti glup go ili ce opet sudija odraditi svoje kao prosle sezone

sve u svemu nicemu se ja ne nadam sa onim glupanom na klupi
nema potpisa

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 dec 2010, 23:20

ma nista dok Carlo ne dođe... Adrianu zlatna kanta ponovo...
You are someone else I am still right here

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 14 dec 2010, 02:49

[youtube][/youtube]

:mrgreen:

Borielo morace na operaciu posle uradrca koji je zadobio u lice protiv Baria...sva sreca nece morati otsustovati sa terena...!!!!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 14 dec 2010, 12:00

jos od odlaska cafua i candele mi se mucimo s bekovima . . . nevjerovatno je kako to svi vide osim uprave koja da ima imalo srca dovela bi kvalitetnu konkurenciju za riisea jer covjek sam igra 50 utakmica po sezoni (i to u kratkim rukavima :D ) sto nije humano cak ni za englesku ligu. o desnom beku necu trosit rijeci osim sto cu napomenut da ekipa koja ima 33godisnjeg cassettija za startera i nalazi se u vrhu talijanskog fudbala je fenomen u danasnjem fudbalu!

slika

fenomenez + borriello + zdrav vucinic za bod(ove) u milanu

p.s. cestitke nasem adrianu 8-)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 15 dec 2010, 13:11

cini se da na vucinica definitivno ne mozemo racunat...a on nas je prije 2 3 godine dovea do pobjede na san siru,isto tako dva gola na olimpicu kad je bilo dva dva..sve on..napad borrielo i totti,.nista od njih,igra ce bit usporena,borrielo ima neki povez preko oka,jer se ozljedia protiv baria..strasno,neka neko rece neku dobru vijest

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 15 dec 2010, 14:02

forzaaaaromaaa je napisao/la:cini se da na vucinica definitivno ne mozemo racunat...a on nas je prije 2 3 godine dovea do pobjede na san siru,isto tako dva gola na olimpicu kad je bilo dva dva..sve on..napad borrielo i totti,.nista od njih,igra ce bit usporena,borrielo ima neki povez preko oka,jer se ozljedia protiv baria..strasno,neka neko rece neku dobru vijest
Otkud to za Mirka? Ja se ipak nadam da će biti spreman, bar poluvrijeme da odigra.. Ako ne bude onda je jedina nada Fenomenez...mada se ja ekipa poput milana, intera, lazia, juvea najmanje bojim... :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 15 dec 2010, 15:10

riise se vraca u prvih 11, kako citam jutros je poceo trenirat prije nego su se ostali i pojavili . . . mirko, jsb i lobont nisu uopste trenirali dok je juan napustio trening zbog bolova u koljenu. izgleda da cemo gledat pizarra i ddr-a zajedno u veznom redu a doni se vraca na gol sto je meni najveca (i jedina) briga pred milan :D
pokuso sam nac neke pozitivne vijesti al' od toga sad zasad nista.

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 15 dec 2010, 17:48

Otkud to za Mirka? Ja se ipak nadam da će biti spreman, bar poluvrijeme da odigra.. Ako ne bude onda je jedina nada Fenomenez...mada se ja ekipa poput milana, intera, lazia, juvea najmanje bojim...

nedi sam procita,uopce ne trenira..a vec je srida.pise da nece bit spreman..a istina to sta kazes.mi najbolje igramo s najacima,i uvik pozitivan rezultat izvucemo.al opet nije to onaj milan od lani,i prije,kojeg smo mi dobivali,i to,ipak su sad tu ibrahimovic i robinho koji su u odlicnoj formi,a mislim da nemamo obranu da ih zadrzimo,a isto tako nemamo napad da im uzvratimo.tako da pomiria san se s time da je prvenstvo za nas gotovo,jer milan bizi vec 10 bodova,i zasutaviti ga mozemo samo pobjedom,.a to samo mozemo sanjat po mom misljenju.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 16 dec 2010, 10:58

Malo ohrabljujucu vijesti...Radi se brzinski na oporavku JS,da bi bio spreman u subotu za derbi....Mirko,ako nista trebao bi biti na klupi...Borielo,igace sa maskom na licu...Ranieri razmislja o taktici 4-4-2...!!!!

Samo da ne bude Ibrin dan u subotu...dobi grip,malo i velike boginje,sta god,samo da ne igra...zena da ga uskrati za sex 2 dana da bude nerevozan u subotu nevecer,sto god samo da ne bude na nivou kako to on zna..:)

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 dec 2010, 11:41

Pa moze i da ne igra pola tima, a da dobijemo 0:1 na nafaku ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 dec 2010, 11:49

ma samo da ne povede roma 2-0 :D
You are someone else I am still right here

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 16 dec 2010, 13:14

evo ko ce ibru cuvati.. koji KRALJ

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 dec 2010, 15:45

forzaaaaromaaa je napisao/la:evo ko ce ibru cuvati.. koji KRALJ
dobar je mexes i naravno da se i ibra može čuvati, al ti si stavio klip u kojem mexes sa dva faula zaustavlja ibru i to jedan je za karton, ako je to način na koji ga misli zaustaviti nije dobro za romu, neće se dugo zadržati na terenu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 17 dec 2010, 12:14

Shakthar ste dobili...sretnici :D
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 dec 2010, 12:15

bolje da smo dobili salke, al ajd dobar je i sahtar
nema potpisa

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 dec 2010, 12:33

slazem se Schalke bi proslo hladno, Sahtar ima vise iskustva, mada trebali bi proci , ceka se na Vucinica ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.