Ma dobro, to je mozda donekle i bolje za Pjanica, ali mislim da za nas Bosance nije bolje. Svakako da je bolje da i Lulic igra, ali da je to pozicija na kojoj ordinira u nasoj reprezentaciji, a ne negdje u odbrani. Covjek ne zna igrati odbranu, specijalizovan je za poziciju blize napadu. Iskreno se nadam da ce to konacno shvatiti i trener Lazija, i poceti ga koristiti u te svrhe. Gledao sam ga skoro svaku tekmu u Laziju, i nije to ni priblizan igrac onom' iz repke. Igra previse defanzivnu poziciju, i jednostavno nema priliku pokazati ono sto on zna...harishp je napisao/la:Jos bolje,Pjana ga moze na miru onda uvaliti ili asistirati.a da ne prde lulicu iz lazia kako je to njegova greska za gol.kobe24 je napisao/la:Evo, Lulic i definitivno ne igra od pocetka...
Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Jest zato i Roma ubi i po bokovima i po guzici.
Reyna vjerovatno leti nakon ovog meca ili mozda jos par.
Lulic je doveden kao i Mudonja u repku na poziciju koja mu nije fah ali je zna odigrati.
Samo treba vremena da se to poslozi.
Reyna vjerovatno leti nakon ovog meca ili mozda jos par.
Lulic je doveden kao i Mudonja u repku na poziciju koja mu nije fah ali je zna odigrati.
Samo treba vremena da se to poslozi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo ga ulazi
Ovaj Cisse je hajvan samo takavZOI84 je napisao/la:Evo ga ulazi
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
ZOI84 je napisao/la:Evo ga ulazi
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
lula brzi od lopte 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Luliću se ruka ukočila koliko maše svojim saigračima da prebace loptu na drugu stranu 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ima jedan brzi i od lopte i od Lulica u Laciju.Bosniacum Lilium je napisao/la:lula brzi od lopte
Koji je to, ako neko zna?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Lulic igra pravo dobro!
Evo ova dvojica (stranih) komentatora su se sad dogovorili da prestanu hvaliti Lulica, dosadili sami sebi.
SVAKA CAST! Ime koje se u drugom poluvremenu najcesce spominje!
Evo ova dvojica (stranih) komentatora su se sad dogovorili da prestanu hvaliti Lulica, dosadili sami sebi.
SVAKA CAST! Ime koje se u drugom poluvremenu najcesce spominje!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mozda hernanes? mada sumnjam da je brzi od lule, ali ima dobru tehnikuBIHfan je napisao/la:Ima jedan brzi i od lopte i od Lulica u Laciju.Bosniacum Lilium je napisao/la:lula brzi od lopte![]()
odlicno igra lulic, svaka mu cast
- Goalgetter
- Kontakt:
U defanzivi malo nesiguran, ali kad krene prema naprijed, uvijek vreba opasnost. Nadam se da ce Reja skontati da nije za beka, te ga mi koristimo na toj poziciji samo kad se krpimo.
http://www.transfermarkt.de/de/cristian ... _5812.html" onclick="window.open(this.href);return false;Bosniacum Lilium je napisao/la:mozda hernanes? mada sumnjam da je brzi od lule, ali ima dobru tehnikuBIHfan je napisao/la:Ima jedan brzi i od lopte i od Lulica u Laciju.Bosniacum Lilium je napisao/la:lula brzi od lopte![]()
Maloprije izasao.
Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 16 okt 2011, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
joj lula kud ga ne uvali 
- Goalgetter
- Kontakt:
Uvali ga Klose ..
- majestic24
- Kontakt:
zamalooooooooooooo
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ovdje se nezna ko prima, a ko daje

lula odlican ! svaka cast majstore 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od kako je usao igra Lazija prema naprijed se u mnogome promijenila.
Dosta tih proboja po boku, dobrih centarsuteva pa cak i jedna prilika, sasvim dovoljno da kazemo da je bio jedan od najboljih pojedinaca.
Ne treba ni napominjati da je nazad sasvim korektno odradio posao, kako sam ja primijetio nije bilo nekih kikseva.
Dosta tih proboja po boku, dobrih centarsuteva pa cak i jedna prilika, sasvim dovoljno da kazemo da je bio jedan od najboljih pojedinaca.
Ne treba ni napominjati da je nazad sasvim korektno odradio posao, kako sam ja primijetio nije bilo nekih kikseva.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Lula udje u drugom poluvremenu,posve druga prica Lazia.
Pa ti Reyna ubaci opet onog Rumuna Jadua.
Pa ti Reyna ubaci opet onog Rumuna Jadua.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, General505, jasmin10, Muumii, Zglavkar i 41 gost.