Napisao sam moze uvijek zavrsiti u vukojebini o Milanu/Juventusu...muXmania je napisao/la:Milan i Juventus, svijetski fudbalski gaganti, koje nazivaš vukojebinama, neozbiljno!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Napisao sam moze uvijek zavrsiti u vukojebini o Milanu/Juventusu...muXmania je napisao/la:Milan i Juventus, svijetski fudbalski gaganti, koje nazivaš vukojebinama, neozbiljno!
Pa danas i jesu Vukojebine, da prostiš. U Juventusu igraju samo trećerazredni igrači tipa Grygera, a u Milanu mesari i penzioneri tipa Van Bommel i Gatusso.muXmania je napisao/la:Milan i Juventus, svijetski fudbalski gaganti, koje nazivaš vukojebinama, neozbiljno!
U Milanu igra najbolji napadac na svijetu Ibrahimovic.U Milanu igraju igraci kao sto su Robinho,Pato,Cassano...Chelsea_CBH je napisao/la:Pa danas i jesu Vukojebine, da prostiš. U Juventusu igraju samo trećerazredni igrači tipa Grygera, a u Milanu mesari i penzioneri tipa Van Bommel i Gatusso.muXmania je napisao/la:Milan i Juventus, svijetski fudbalski gaganti, koje nazivaš vukojebinama, neozbiljno!
Jedino mi je zao Ibrahimovica i Pata sto igraju sa mesarima i fasistima..U Milanu igra najbolji napadac na svijetu Ibrahimovic.U Milanu igraju igraci kao sto su Robinho,Pato,Cassano...
Sada mislim da Dzeku u Milanu nebi imao ni mjesta.
Chelsea_CBH je napisao/la:Pa danas i jesu Vukojebine, da prostiš. U Juventusu igraju samo trećerazredni igrači tipa Grygera, a u Milanu mesari i penzioneri tipa Van Bommel i Gatusso.muXmania je napisao/la:Milan i Juventus, svijetski fudbalski gaganti, koje nazivaš vukojebinama, neozbiljno!
a da probaš pratiti šah, fudbal ti i ne ide baš od ruke.Chelsea_CBH je napisao/la:Pa danas i jesu Vukojebine, da prostiš. U Juventusu igraju samo trećerazredni igrači tipa Grygera, a u Milanu mesari i penzioneri tipa Van Bommel i Gatusso.muXmania je napisao/la:Milan i Juventus, svijetski fudbalski gaganti, koje nazivaš vukojebinama, neozbiljno!
trebaju ova djeca prestat igrat soccera pa ici na casove istorije fudbala, malo da povecaju broj igraca koje su gledali,ono" Messi,Drogba,Ronaldo,.... Beeeeeckham??? jel i on se broji?? "Chelsea_CBH je napisao/la:Pa danas i jesu Vukojebine, da prostiš. U Juventusu igraju samo trećerazredni igrači tipa Grygera, a u Milanu mesari i penzioneri tipa Van Bommel i Gatusso.muXmania je napisao/la:Milan i Juventus, svijetski fudbalski gaganti, koje nazivaš vukojebinama, neozbiljno!
"navijač" Celsea, dovoljno govori o kakvom se znalcu radi, kad vidim ko sve priča o fudbalu i ko ga prati, dođe mi da počnem pratiti ili neki drugi sportJuveSissoko je napisao/la:trebaju ova djeca prestat igrat soccera pa ici na casove istorije fudbala, malo da povecaju broj igraca koje su gledali,ono" Messi,Drogba,Ronaldo,.... Beeeeeckham??? jel i on se broji?? "Chelsea_CBH je napisao/la:Pa danas i jesu Vukojebine, da prostiš. U Juventusu igraju samo trećerazredni igrači tipa Grygera, a u Milanu mesari i penzioneri tipa Van Bommel i Gatusso.muXmania je napisao/la:Milan i Juventus, svijetski fudbalski gaganti, koje nazivaš vukojebinama, neozbiljno!
Ti znas da klub nema dusuKlare je napisao/la:Čime je Man.city zaslužio da ima temu na ovom forumu.Igrači dolaze da bi velike pare zaradili, a stvarno u tom klubu nema ničeg drugog osim para. Ovaj klub je bez duše. Ulaže se po 100+ mil godišnje, a rezultata nigdje. Ponašanje igrača na terenu, ono je trčkaranje. Tevez u prvoj igra. Kako onaj sebični stvor može biti ispred Džeke.
Od pojačanja jedino Silva po igrama tu nešto vrijedi, a ovo ostalo propalitet. Kupe igrača za velike pare, a nakon sezonu-dvije daju ga nizašto. Evo krenuli si i sa upropaštavanjem Džeke, ali sam je kriv, u Njemačkoj je im'o sve.
Čekamo 2012-2013 pa da vidimo onda. UEFA je morala uvesti neko pravilo baš radi ovakvih, ne znam kakao da se izrazim
Njihov najveći problem su vezni igrači. City nema pravog klasičnog veznjaka koji će mu dati loptu. U Wolfsburgu i reprezentaciji je imao Misimovića, a poslije i Diega. Da u ekipi imaju jednog Iniestu bila bi druga priča.RKO je napisao/la:KOnacno je i Mancini izjavio da "Dzeki treba vise lopti",dobro je to uvidio i nadam se da ce to malo na treninzima pogurat kako bi Dzeko konacno igrao napadaca a ne izvlacio se na krilo,veznog ili def. da dobije loptu
Mislim da bi ti to bilo najpametnije u životu. Okani se nogometa i okreni se američkim sportovima recimo npr. footballu ili baseballu, jel OK?muXmania je napisao/la: "navijač" Celsea, dovoljno govori o kakvom se znalcu radi, kad vidim ko sve priča o fudbalu i ko ga prati, dođe mi da počnem pratiti ili neki drugi sport
**** ti fudbal....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.