Anthony Maestranzi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Sta nam frajer uradi to nije normalno... E moj Pianedjani koga ti ubacujes...Dylan Dog je napisao/la:I Italijani imaju svoga Kenana Bajramovica.
Anthony Maestranzi
Igraju protiv Njemacke u direktnome duelu za drugi krug,Srbija i Francuska ce sigurno proci,autsajderi su,trebaju im trice Belinelia,uvjeren sam da ce Galinari biti jos bolji,nemaju oni igraca koji ga moze cuvati,Bargnani nek se hrve sa Nowitzkim i Kamanom,no problem je sto Benzing,Schaffartzik,Schultze izgledaju puno bolje od Datomea,Maestranzia..,i rekao bih da su sanse 65:35 u korist Nijemaca,ali vjerujem da ako se koliko-toliko zaustavi Nowitki,Belineli se raspuca i barem iko(Mancinelli to sigurno moze) pridruzi NBA trojcu Italijani bi ih mogli uzeti.Tribalian je napisao/la:@ Dilane kakve su ti prognoze za sledece utakmice Italijana?
Makedonci dobiaju na produžetkeIker C je napisao/la:Peković fulio zicer za pobjedu. Crna Gora dobiva na produžetke.
ima li gdje stream?mnogo_smo_jaki je napisao/la:Makedonci dobiaju na produžetkeIker C je napisao/la:Peković fulio zicer za pobjedu. Crna Gora dobiva na produžetke.![]()
DaBogda do sutra igralimajestic24 je napisao/la:Ovo je dobro za nas...neka se crnogorci sto vise izmore za nas sutra. Daj Boze da odigraju 2 produzetka+ da izgube
adthe.netnero.piroman je napisao/la:ima li gdje stream?mnogo_smo_jaki je napisao/la:Makedonci dobiaju na produžetkeIker C je napisao/la:Peković fulio zicer za pobjedu. Crna Gora dobiva na produžetke.![]()
Ja i dalje mislim da svasta moze biti u duelu Italija-Francuska.Znaju Franci ukenjati na ovim takmicenjima kao nikoDylan Dog je napisao/la:Igraju protiv Njemacke u direktnome duelu za drugi krug,Srbija i Francuska ce sigurno proci,autsajderi su,trebaju im trice Belinelia,uvjeren sam da ce Galinari biti jos bolji,nemaju oni igraca koji ga moze cuvati,Bargnani nek se hrve sa Nowitzkim i Kamanom,no problem je sto Benzing,Schaffartzik,Schultze izgledaju puno bolje od Datomea,Maestranzia..,i rekao bih da su sanse 65:35 u korist Nijemaca,ali vjerujem da ako se koliko-toliko zaustavi Nowitki,Belineli se raspuca i barem iko(Mancinelli to sigurno moze) pridruzi NBA trojcu Italijani bi ih mogli uzeti.Tribalian je napisao/la:@ Dilane kakve su ti prognoze za sledece utakmice Italijana?
Da se utakmica igra 10 minuta,ja bi bio uvjeren da bi ih Italijani uzeli,ali u 40 minuta ne vjerujem da imaju ikakve sanse..Tribalian je napisao/la:Ja i dalje mislim da svasta moze biti u duelu Italija-Francuska.Znaju Franci ukenjati na ovim takmicenjima kao nikoDylan Dog je napisao/la:Igraju protiv Njemacke u direktnome duelu za drugi krug,Srbija i Francuska ce sigurno proci,autsajderi su,trebaju im trice Belinelia,uvjeren sam da ce Galinari biti jos bolji,nemaju oni igraca koji ga moze cuvati,Bargnani nek se hrve sa Nowitzkim i Kamanom,no problem je sto Benzing,Schaffartzik,Schultze izgledaju puno bolje od Datomea,Maestranzia..,i rekao bih da su sanse 65:35 u korist Nijemaca,ali vjerujem da ako se koliko-toliko zaustavi Nowitki,Belineli se raspuca i barem iko(Mancinelli to sigurno moze) pridruzi NBA trojcu Italijani bi ih mogli uzeti.Tribalian je napisao/la:@ Dilane kakve su ti prognoze za sledece utakmice Italijana?Nisam ja nikako siguran u pobede Francuske protiv Nemacke i Italije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.