The Ring (sve o boksu)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: The Ring (sve o boksu)
Slazem se s Pijetrajom, ovo je jedan od najgorih meceva koje sam ikad gledao.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vrijeme je i bilo

pobjedi ga konobar, al' neka, dosadili su obojica i bogu i narodu s pobjedama protiv konobara
amen to that broronaldo99 je napisao/la:Koje su prevare ove borbe, od vremena lenoxa, evandera i tysona nema prave borbe ovo je sad sve ekonomska propaganda velika
- BeyKopites
- Kontakt:
Neka je i ovaj dosadni Kličko izgubio, da se malo protrese ova jadna teška kategorija. Al' kakav komad budale ga je pobijedio 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Tu najmanje možemo kriviti braću Kličko
[youtube][/youtube]
Još uvijek ne mogu da vjerujem šta je napravio Tyson Fury
[youtube][/youtube]
Još uvijek ne mogu da vjerujem šta je napravio Tyson Fury
Gdje je onaj Magico il' kako se vec odaziva da nam objasni kako je Klitschko najbolji teskas svih vremena i kako ima cusnovatu, nikad vidjenu, boksacku tehniku. Grohotom se smijem. Frajer od udaraca samo direkte kao zna bacat, a vrhunac kombinacija su mu lijeva, lijeva, densna.
Na sta su teskasi spali kad im je ova letva prvak. Hajd, ne bi li se onaj Haye malo dohavizao, jedini on od njih lici na boksera, mada frajer nije teskas, al' sta da se radi u ova teska vremena?!
Na sta su teskasi spali kad im je ova letva prvak. Hajd, ne bi li se onaj Haye malo dohavizao, jedini on od njih lici na boksera, mada frajer nije teskas, al' sta da se radi u ova teska vremena?!
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- ASD
- Kontakt:
Nemoj tako lako donositi zakljucke nakon jednog meca.work je napisao/la:Gdje je onaj Magico il' kako se vec odaziva da nam objasni kako je Klitschko najbolji teskas svih vremena i kako ima cusnovatu, nikad vidjenu, boksacku tehniku. Grohotom se smijem. Frajer od udaraca samo direkte kao zna bacat, a vrhunac kombinacija su mu lijeva, lijeva, densna.
Covjeku je skoro 4 banke.
Aliwork je napisao/la:Gdje je onaj Magico il' kako se vec odaziva da nam objasni kako je Klitschko najbolji teskas svih vremena i kako ima cusnovatu, nikad vidjenu, boksacku tehniku. Grohotom se smijem. Frajer od udaraca samo direkte kao zna bacat, a vrhunac kombinacija su mu lijeva, lijeva, densna.
Tyson
Lewis
Vitalij
Eto četvorica boljih iz glave
- ASD
- Kontakt:
Ja od te cetvorice ni Tysona ni Lewisa ne racunam u top 5.Rajaz je napisao/la:Aliwork je napisao/la:Gdje je onaj Magico il' kako se vec odaziva da nam objasni kako je Klitschko najbolji teskas svih vremena i kako ima cusnovatu, nikad vidjenu, boksacku tehniku. Grohotom se smijem. Frajer od udaraca samo direkte kao zna bacat, a vrhunac kombinacija su mu lijeva, lijeva, densna.
Tyson
Lewis
Vitalij
Prvog zato sto je kratko trajao i zato sto se puno puta obrukao tokom karijere, a drugog zato sto nije smio pruziti Klitschku revans.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Joshua i Wilder, nadam se da će neko od njih dvojice vratiti boksu staru slavu 
Fury je pravo osvježenje svojom pojavom
Fury je pravo osvježenje svojom pojavom
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakvog jednog meca?!ASD je napisao/la: Nemoj tako lako donositi zakljucke nakon jednog meca.
NAgledao sam se ja meceva i meceva, ne brini ti za to. NEcu uopce da ulazim u rasprave o tehnickim sposobnostima ove prevare od boksera.
Koliko je samo nastetio popularnosti ove plemenite vjestine. Vidis ove omladine na temi, kako se podruguje nekad cijenjenoj vjestini.
Sad sam vidio i sta si napisao za Lewisa, smatraj ovo mojom zadnjom korespodencijom sa tobom u vezi boksa, hvala.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Kratko trajao?ASD je napisao/la:Ja od te cetvorice ni Tysona ni Lewisa ne racunam u top 5.Rajaz je napisao/la:Aliwork je napisao/la:Gdje je onaj Magico il' kako se vec odaziva da nam objasni kako je Klitschko najbolji teskas svih vremena i kako ima cusnovatu, nikad vidjenu, boksacku tehniku. Grohotom se smijem. Frajer od udaraca samo direkte kao zna bacat, a vrhunac kombinacija su mu lijeva, lijeva, densna.
Tyson
Lewis
Vitalij
Prvog zato sto je kratko trajao i zato sto se puno puta obrukao tokom karijere, a drugog zato sto nije smio pruziti Klitschku revans.
- ASD
- Kontakt:
Ne moras mi odgovarati, ali radi ostalih cu odgovoriti na ovaj post.work je napisao/la:Kakvog jednog meca?!ASD je napisao/la: Nemoj tako lako donositi zakljucke nakon jednog meca.
NAgledao sam se ja meceva i meceva, ne brini ti za to. NEcu uopce da ulazim u rasprave o tehnickim sposobnostima ove prevare od boksera.
Koliko je samo nastetio popularnosti ove plemenite vjestine. Vidis ove omladine na temi, kako se podruguje nekad cijenjenoj vjestini.
Sad sam vidio i sta si napisao za Lewisa, smatraj ovo mojom zadnjom korespodencijom sa tobom u vezi boksa, hvala.
Da li je Lennox trebao pruziti revans Klitschku nakon kontrovezne pobjede i da li je pruzio? Naravno da nije jer je znao da ima veoma male sanse, a stalo mu je da se povuce kao nepobjedivi sampion, ali to nije odlika sampiona.
O Klitschku nemam razloga raspravljati s tobom jer vjerujes da je on taj koji je nastetio boksu, a ne promjene u boksu, toliko o tvom znanju o ovom sportu.
- ASD
- Kontakt:
Kratko trajao?[/quote]alemsa je napisao/la:
Ja od te cetvorice ni Tysona ni Lewisa ne racunam u top 5.
Da, onaj u dvadesetima je bio masina, a kasnije je bio vreca za udaranje prosjecnim bokserima, znas sta hocu reci.
Na kraju sam rekao, covjek zbog sorca u 12. rundi zamalo sebi unisti trenutak karijere ! Zasluzeno!
Max Allegri
- ASD
- Kontakt:
Klitschko jos malo pa puni 40 godina, vidi se da mu tijelo vise ne moze izdrzati.
On od prije par godina bi lagano ovo dobio, ali vise nije to to.
Fury mu je davao puno prostora, ali svaki put je bio spor, prije to nebi bilo tako.
Za revans treba promijeniti taktiku jer nadam se da ce jedan od najboljih ikad da se oprosti kao sampion.
On od prije par godina bi lagano ovo dobio, ali vise nije to to.
Fury mu je davao puno prostora, ali svaki put je bio spor, prije to nebi bilo tako.
Za revans treba promijeniti taktiku jer nadam se da ce jedan od najboljih ikad da se oprosti kao sampion.
Nedostatak muda kod Klicka veceras. Cim mu ne prolazi ona njegova sigurica, robotski box sa grljenjem i pedderlukom, odmah prpa. Tek je u 12-oj rundi nesto malo pokusao. Nadam se da je ovo njegov kraj i da vise nece smarati raju sa svojim "boxom".
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
imam osjećaj da će Tyson Fury proći kao teniseri koji naprave senzaciju i izbace nekog velikana, a onda ispadnu u narednoj rundi
na kraju krajeva, konobar je, štaš očekivat' od njega!
na kraju krajeva, konobar je, štaš očekivat' od njega!
Pa ne bih bas rekao da je kratko trajajo jer je imao 6 godina ciste dominacije, poslje zatvora je opet uzeo titulu, rekord 45-0 prije Evandera, nije za bacit (ono protiv Bustera je bio ogromno iznanedjenje, ravno da Zeljo pobjedi Real Madrid, a i dobio ga je), ali eto i 45-1. Vreca za nabijanje je postao kad je izgubio svu zelju/motiv za sportom, i samo boxo zbog para. Lik ima 5 poraza u karijeri mislim....ASD je napisao/la:
Da, onaj u dvadesetima je bio masina, a kasnije je bio vreca za udaranje prosjecnim bokserima, znas sta hocu reci.
Re: Odg: The Ring (sve o boksu)
Fury je solidan boksac, ali nista vise. Vidis koliko je Vladimir syeban kad ga je ovaj pobijedio i to na bodove.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.