The Ring (sve o boksu)

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Ko je po vama najbolji "teškaš" danas?

Joshua
31
22%
Wilder
9
6%
Fury
80
56%
neko drugi
23
16%

Ukupno glasova: 143

ASD
Kontakt:

Re: The Ring (sve o boksu)

Post Postao/la ASD » 29 nov 2015, 00:35

Slazem se s Pijetrajom, ovo je jedan od najgorih meceva koje sam ikad gledao.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 nov 2015, 00:39

Vrijeme je i bilo :tokralju: :tokralju:

slika

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 nov 2015, 00:40

pobjedi ga konobar, al' neka, dosadili su obojica i bogu i narodu s pobjedama protiv konobara :lol:
ronaldo99 je napisao/la:Koje su prevare ove borbe, od vremena lenoxa, evandera i tysona nema prave borbe ovo je sad sve ekonomska propaganda velika
amen to that bro

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 29 nov 2015, 00:44

Neka je i ovaj dosadni Kličko izgubio, da se malo protrese ova jadna teška kategorija. Al' kakav komad budale ga je pobijedio :rol:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 29 nov 2015, 00:44

Tu najmanje možemo kriviti braću Kličko

[youtube][/youtube]

Još uvijek ne mogu da vjerujem šta je napravio Tyson Fury

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 29 nov 2015, 00:47

Gdje je onaj Magico il' kako se vec odaziva da nam objasni kako je Klitschko najbolji teskas svih vremena i kako ima cusnovatu, nikad vidjenu, boksacku tehniku. Grohotom se smijem. Frajer od udaraca samo direkte kao zna bacat, a vrhunac kombinacija su mu lijeva, lijeva, densna.
Na sta su teskasi spali kad im je ova letva prvak. Hajd, ne bi li se onaj Haye malo dohavizao, jedini on od njih lici na boksera, mada frajer nije teskas, al' sta da se radi u ova teska vremena?!
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 nov 2015, 00:48

work je napisao/la:Gdje je onaj Magico il' kako se vec odaziva da nam objasni kako je Klitschko najbolji teskas svih vremena i kako ima cusnovatu, nikad vidjenu, boksacku tehniku. Grohotom se smijem. Frajer od udaraca samo direkte kao zna bacat, a vrhunac kombinacija su mu lijeva, lijeva, densna.
Na sta su teskasi spali kad im je ova letva prvak. Hajd, ne bi li se onaj Haye malo dohavizao, jedini on od njih lici na boksera, mada frajer nije teskas, al' sta da se radi u ova teska vremena?!
Nemoj tako lako donositi zakljucke nakon jednog meca.
Covjeku je skoro 4 banke.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 29 nov 2015, 00:52

work je napisao/la:Gdje je onaj Magico il' kako se vec odaziva da nam objasni kako je Klitschko najbolji teskas svih vremena i kako ima cusnovatu, nikad vidjenu, boksacku tehniku. Grohotom se smijem. Frajer od udaraca samo direkte kao zna bacat, a vrhunac kombinacija su mu lijeva, lijeva, densna.
Ali
Tyson
Lewis
Vitalij

Eto četvorica boljih iz glave

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 nov 2015, 00:55

Rajaz je napisao/la:
Ali
Tyson
Lewis
Vitalij

Ja od te cetvorice ni Tysona ni Lewisa ne racunam u top 5.
Prvog zato sto je kratko trajao i zato sto se puno puta obrukao tokom karijere, a drugog zato sto nije smio pruziti Klitschku revans.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 nov 2015, 00:59

Joshua i Wilder, nadam se da će neko od njih dvojice vratiti boksu staru slavu :kafa:

Fury je pravo osvježenje svojom pojavom :thumbup:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 29 nov 2015, 01:00

ASD je napisao/la: Nemoj tako lako donositi zakljucke nakon jednog meca.
Kakvog jednog meca?!
NAgledao sam se ja meceva i meceva, ne brini ti za to. NEcu uopce da ulazim u rasprave o tehnickim sposobnostima ove prevare od boksera.
Koliko je samo nastetio popularnosti ove plemenite vjestine. Vidis ove omladine na temi, kako se podruguje nekad cijenjenoj vjestini.

Sad sam vidio i sta si napisao za Lewisa, smatraj ovo mojom zadnjom korespodencijom sa tobom u vezi boksa, hvala.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 nov 2015, 01:06

ASD je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
Ali
Tyson
Lewis
Vitalij

Prvog zato sto je kratko trajao i zato sto se puno puta obrukao tokom karijere, a drugog zato sto nije smio pruziti Klitschku revans.
Kratko trajao?

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 nov 2015, 01:09

work je napisao/la:
ASD je napisao/la: Nemoj tako lako donositi zakljucke nakon jednog meca.
Kakvog jednog meca?!
NAgledao sam se ja meceva i meceva, ne brini ti za to. NEcu uopce da ulazim u rasprave o tehnickim sposobnostima ove prevare od boksera.
Koliko je samo nastetio popularnosti ove plemenite vjestine. Vidis ove omladine na temi, kako se podruguje nekad cijenjenoj vjestini.

Sad sam vidio i sta si napisao za Lewisa, smatraj ovo mojom zadnjom korespodencijom sa tobom u vezi boksa, hvala.
Ne moras mi odgovarati, ali radi ostalih cu odgovoriti na ovaj post.

Da li je Lennox trebao pruziti revans Klitschku nakon kontrovezne pobjede i da li je pruzio? Naravno da nije jer je znao da ima veoma male sanse, a stalo mu je da se povuce kao nepobjedivi sampion, ali to nije odlika sampiona.

O Klitschku nemam razloga raspravljati s tobom jer vjerujes da je on taj koji je nastetio boksu, a ne promjene u boksu, toliko o tvom znanju o ovom sportu.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 nov 2015, 01:12

alemsa je napisao/la:
Kratko trajao?[/quote]

Da, onaj u dvadesetima je bio masina, a kasnije je bio vreca za udaranje prosjecnim bokserima, znas sta hocu reci.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 nov 2015, 01:13

Na kraju sam rekao, covjek zbog sorca u 12. rundi zamalo sebi unisti trenutak karijere ! Zasluzeno!
Max Allegri

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 nov 2015, 01:21

Klitschko jos malo pa puni 40 godina, vidi se da mu tijelo vise ne moze izdrzati.
On od prije par godina bi lagano ovo dobio, ali vise nije to to.
Fury mu je davao puno prostora, ali svaki put je bio spor, prije to nebi bilo tako.

Za revans treba promijeniti taktiku jer nadam se da ce jedan od najboljih ikad da se oprosti kao sampion.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 nov 2015, 01:23

Nedostatak muda kod Klicka veceras. Cim mu ne prolazi ona njegova sigurica, robotski box sa grljenjem i pedderlukom, odmah prpa. Tek je u 12-oj rundi nesto malo pokusao. Nadam se da je ovo njegov kraj i da vise nece smarati raju sa svojim "boxom".
Bahati, bahati Željkan!
1946

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 nov 2015, 01:23

imam osjećaj da će Tyson Fury proći kao teniseri koji naprave senzaciju i izbace nekog velikana, a onda ispadnu u narednoj rundi

na kraju krajeva, konobar je, štaš očekivat' od njega!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 nov 2015, 01:24

ASD je napisao/la:
Da, onaj u dvadesetima je bio masina, a kasnije je bio vreca za udaranje prosjecnim bokserima, znas sta hocu reci.
Pa ne bih bas rekao da je kratko trajajo jer je imao 6 godina ciste dominacije, poslje zatvora je opet uzeo titulu, rekord 45-0 prije Evandera, nije za bacit (ono protiv Bustera je bio ogromno iznanedjenje, ravno da Zeljo pobjedi Real Madrid, a i dobio ga je), ali eto i 45-1. Vreca za nabijanje je postao kad je izgubio svu zelju/motiv za sportom, i samo boxo zbog para. Lik ima 5 poraza u karijeri mislim....

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: The Ring (sve o boksu)

Post Postao/la Lillard » 29 nov 2015, 01:28

Fury je solidan boksac, ali nista vise. Vidis koliko je Vladimir syeban kad ga je ovaj pobijedio i to na bodove.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.