" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jbt kako je krenulo uskoro cemo imati 2.0 TDI 350 KS i 1.9 TDI 300 KS.Da mi je znati koliko li ce trajata 1.6 turbo benzinac u pezo RCZu 260 KS.Mora da ljudi daju gratis 2 motora uz auto.Eno sad A45 AMG 2.0 360 KSDevil je napisao/la:Istestirao sam u ova dva dana Skodu Superb do krajnjih granica. Kakva masina.Nisam mogao verovati da je ovo ovako fenomenalno auto dok ga nisam uzeo "pod svoje". Motor 1.9 tdi 130 KS,jednostavno stroj.Prosle godine istu ovu relaciju vozio sa peticom,sada sa Skodom i po meni neuporedivo bolji trag na mene ostavila Skoda.
Devil je napisao/la:Je li imao neko iskustva sa VW Scirocco,treca generacija ?
Nudi mi lik za 9000 eura + moja Honda,njega 2009.godiste 2.0 TDI 170 KS,125 kW.
Listam malo po netu vidim da je njemu cena u Srbiji oko 15000 polovan.Moja Honda realno ne vredi vise od 4000.
Koliko bi ovo moglo da trosi otprilike i da li bi se isplatilo uzimati.
Na izgled je bas opak. Dogovorili smo se da se sutra malo zamenimo za auta cisto da vidim na sta lici kada se vozi i da ga kod frenda odvezem da ga on pregleda da vidi da nema kakvih kvarova ili nesta slicno.jbmilan je napisao/la:Joj danas sam ovog u gradu vidio @Devil.. Koja masina jbt
Sreća pa VW, starog ću lako preveslat da mi uzme, cijeli život VW-ve uzima zbog dijelovaDevil je napisao/la:Tako dobar ?
Inace govorim o ovome modelu
Evo nudim ti ja 2013 CC sport plus ili 2010 Jeep Wrangler Sahara sa Premium soundDevil je napisao/la:Uzimam ga definitivno.Danas sam ga vozao, bio na diagnostici sve je u redu, nije udaren nigde tako da mi nije jasna cena od 9000+ Civic.Al' pitacu ga svakako kada zavrsimo dil.
Prema ovome liku,potrosnja je 6 u gradu, 5 na otvorenom,videcemo da li je tako i stvarno.
Prijatelju kako ces mu nuditi vozilo za americko trziste ? Ili mu nudis samo da se pohvališ ?mambabalkan je napisao/la:Evo nudim ti ja 2013 CC sport plus ili 2010 Jeep Wrangler Sahara sa Premium soundDevil je napisao/la:Uzimam ga definitivno.Danas sam ga vozao, bio na diagnostici sve je u redu, nije udaren nigde tako da mi nije jasna cena od 9000+ Civic.Al' pitacu ga svakako kada zavrsimo dil.
Prema ovome liku,potrosnja je 6 u gradu, 5 na otvorenom,videcemo da li je tako i stvarno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.