Adnan Zahirović

Mitar
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la Mitar » 10 jan 2013, 18:27

Gade mi se ove lokal patriote navijaci Sarajevskih klubova. Evo ja sam iz Zenice i poznajem Zahu licno, ali otvoreno kazem da trenutno on nije igrac za reprezentacije. Isto tako tvrdim odgovorno da mrtvac Sesar ima jos manje mjesta u reprezentaciji. Ali eto vama je vaznije prepucavanje i lokal patriotizam od dobrobita nacionalne selekcije...

Jedini razlog zbog kojeg je Zaha u reprezentaciji trenutno je menadjer. Iz istog razloga se vjerovatno zove i ovaj Hadzic (nadam se da ce biti strava igrac i da ja grijesim).
SI AMO CONte!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jan 2013, 18:28

ASD je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Da je Zahirovic kvalitet ne bi igrao u Nalchiku ovoliko vremena, toliko! Sesar je za njega tata fudbala!
Zahirovic je godinu mladji od Sesara ali bar igra u inostranstvu,za razliku od tog tvog Yaye Tourea. ;)
To znaci, da i oni koji odu u Luksemburg su bolji od Sesara jer igraju u inostranstvu. :lol:
Fudbal u Luxemborugu nije fudbal,nego "fudbal". ;)
Govorim za ozbiljne lige. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 10 jan 2013, 18:30

ASD je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Da je Zahirovic kvalitet ne bi igrao u Nalchiku ovoliko vremena, toliko! Sesar je za njega tata fudbala!
Čekaj, taj je kvalitetniji jer igra u Sarajevu ili si to zaključio po nečemu drugom? :lol:
Mislim da je sljedeci transfer u Sesara daleko veci nego u Zahirovica.
Sljedeći transfer u kojem će ga najviše progurati repka. Zahirović je daleko mlađi otišao iz naše lige i dok uopće nije igrao za reprezentaciju.
Ove dječije komentare mi se ne da replicirat (Luksemburg).

Ni meni se lično ne sviđa Zahina igra, al' Bože moj, trenutno bolje nemamo.
Zadnja izmjena: Nimla_RZ, dana/u 10 jan 2013, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik Zenica 1945

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 10 jan 2013, 18:31

Devil je napisao/la: Fudbal u Luxemborugu nije fudbal,nego "fudbal". ;)
Ruska 2.liga nije ozbiljna liga.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jan 2013, 18:32

ASD je napisao/la:
Mogu da ti navedem najmanje 20 razloga zasto nisi u pravu.
Ali ne zelim bespotrebno da trosim vreme kada znam kakvi ce komentari biti.Isto kao za kinesku ligu,pa ja sam se pola sata valjao od smeha kada je neko napisao kineska liga je liga rekreativaca. :oops:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 10 jan 2013, 18:33

Nimla_RZ je napisao/la: Sljedeći transfer u kojem će ga najviše progurati repka.
Koliko znam i Zahirovic igra za repku, i tamo je standardan reprezentativac.
Pa opet ne moze maknut iz Ruske 2.lige.
Nimla_RZ je napisao/la: Zahirović je daleko mlađi otišao iz naše lige i dok uopće nije igrao za reprezentaciju.
Kakve to ima veze?

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 10 jan 2013, 18:36

Nimla_RZ je napisao/la: Ove dječije komentare mi se ne da replicirat (Luksemburg).
Sto?

Luksemburg nije nista neozbiljnija liga od Ruske 2.lige.

Misko
Kontakt:

Post Postao/la Misko » 10 jan 2013, 18:43

Mitar je napisao/la:Gade mi se ove lokal patriote navijaci Sarajevskih klubova. Evo ja sam iz Zenice i poznajem Zahu licno, ali otvoreno kazem da trenutno on nije igrac za reprezentacije. Isto tako tvrdim odgovorno da mrtvac Sesar ima jos manje mjesta u reprezentaciji. Ali eto vama je vaznije prepucavanje i lokal patriotizam od dobrobita nacionalne selekcije...

Jedini razlog zbog kojeg je Zaha u reprezentaciji trenutno je menadjer. Iz istog razloga se vjerovatno zove i ovaj Hadzic (nadam se da ce biti strava igrac i da ja grijesim).

Potvrdi nam te svoje navode :) Da vidimo koliko dobro poznajes Zahu :) Znas li ko mu je menadjer uopce ?

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 10 jan 2013, 18:44

ASD je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la: Sljedeći transfer u kojem će ga najviše progurati repka.
Koliko znam i Zahirovic igra za repku, i tamo je standardan reprezentativac.
Pa opet ne moze maknut iz Ruske 2.lige.
Nimla_RZ je napisao/la: Zahirović je daleko mlađi otišao iz naše lige i dok uopće nije igrao za reprezentaciju.
Kakve to ima veze?
Repka uveliko utiče na transfere naših igrača. Jedini razlog zbog čega Pape zove Sesara i Svraku jeste da sarajevski klubovi zarade na njima. Tako je isto i sa Zahirovićem, da se proda. Zahirović ima ponudu da ide u kinesku ligu gdje su kojim slučajem igrali igrači tipa Misimovića, Muslimovića, Drogbe, Anelke, ali on tu ne ide radi repke. Kako god, ponavljam, naša najbolja opcija na pravom defanzivnom veznom je Zaha. Zolotić je također vrlo dobar na toj poziciji i ja bih njega volio vidjeti na tom mjestu u budućnosti.

Vidim da dobro pratiš našu Premijer ligu. Kako bolan nema veze, pa to ko uspije treba mu se odat' priznanje i klub je čak dobio odštetu što je kod nas misaona imenica (vrlo mali broj igrača se može s tim pohvaliti).
Čelik Zenica 1945

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 10 jan 2013, 18:49

Devil je napisao/la: Mogu da ti navedem najmanje 20 razloga zasto nisi u pravu.
Mogu i ja tebi isto toliko da nije ozbiljnija od Luksemburske.
Devil je napisao/la: Ali ne zelim bespotrebno da trosim vreme kada znam kakvi ce komentari biti.Isto kao za kinesku ligu,pa ja sam se pola sata valjao od smeha kada je neko napisao kineska liga je liga rekreativaca. :oops:
U Kineskoj ligi postoji velika razlika u kvaliteti izmedju igraca.
Siguran sam da nijedan igrac iz Kineske lige u bilo kojoj ozbiljnoj reprezentaciji(Kina nije ozbiljna) nije nikad dobio poziv za Repezentaciju na osnovu svojih igara u Kini nego na osnovu svojih igara prije odlaska u Kinu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jan 2013, 18:54

Bas me zanimaju ti parametri,hajde ih posalji na PP molim te da ne gusimo temu ovde.Jedva cekam. 8-)
Samo cu ti reci jedno ime Velice Sumulikoski,igrao za Makedoniju iako je Sibir bio u drugoj ligi,kasnije presao u Tijanjin.E sad uzmi sta ti bolje odgovara,ili da Ruska 2 znaci da igrac moze igrati u reprezentaciji,ili da kineska liga moze dati reprezentativca bez obzira na njegov prethodni klub.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 jan 2013, 19:01

ASD je napisao/la:
jah eto nek je nasa liga ozbiljna :lol: :lol:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 10 jan 2013, 19:15

Devil je napisao/la:Bas me zanimaju ti parametri,hajde ih posalji na PP molim te da ne gusimo temu ovde.Jedva cekam. 8-)
Samo cu ti reci jedno ime Velice Sumulikoski,igrao za Makedoniju iako je Sibir bio u drugoj ligi,kasnije presao u Tijanjin.E sad uzmi sta ti bolje odgovara,ili da Ruska 2 znaci da igrac moze igrati u reprezentaciji,ili da kineska liga moze dati reprezentativca bez obzira na njegov prethodni klub.
Izvini Devile, ali vecina BiH navijaca nebi volila da bude na nivou Makedoniju.
Mi smo kandidati za odlazak na Veliko takmicenje, a siguran sam da nam igraci koji mogu igrati samo u Ruskoj 2l i Kini ne mogu pomoci.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jan 2013, 19:23

ASD je napisao/la:
Devil je napisao/la:Bas me zanimaju ti parametri,hajde ih posalji na PP molim te da ne gusimo temu ovde.Jedva cekam. 8-)
Izvini Devile, ali vecina BiH navijaca nebi volila da bude na nivou Makedoniju.
Mi smo kandidati za odlazak na Veliko takmicenje, a siguran sam da nam igraci koji mogu igrati samo u Ruskoj 2l i Kini ne mogu pomoci.
Ti vise ne znas sta pricas,da prostis. ;)

1.) Jos mi nisi poslao na PP o Luxembourgu,iako se hvalis da mozes,ja cekam. ;)
2.) Kako znas da Zahirovic moze samo igrati u Ruskoj 2.Ja koliko znam a hvala Bogu imao sam i oci,bio je ponajbolji igrac Spartaka u Ruskoj PREMIER ligi.To je najveci rang takmicenja inace.
3.)Trazio si ozbiljnu reprezentaciju,druga je stvar sto su vrednosni kriterij ozbiljno poremeceni pa se npr.Estonija smatra neozbiljnom reprezentacijom,S.Irska neozbiljnom,Slovacka neozbiljnom,ali je zato Srbija ozbiljna u pm,jasta je. :roll: Svaka reprezentacija koja igra kvalitetan fudbal je ozbiljna,a Makedonija iako autsajder je umalo uzela skalp Hrvatima u dve utakmice,po meni nezasluzeno izvisila,tako da je ona itekako ozbiljna reprezentacija.
4.) Kazes da igraci koji igraju u Kini vise ne mogu pomoci.Da uzmemo u obzir da ce se Misimovic kao sto ti rece u prethodnom postu zvati na osnovu prethodnih klubova,naravno pod uslovom da ode Kinu.I on nam nece moci pomoci je li ? Kako onda jedan Keita moze pomoci ozbiljnoj selekciji Malija,jedan Didier Drogba jos ozbiljnijoj Obali Slonovace,ili jedan Barrios Paragvaju ? Ili za njih ne vaze zakoni koji vaze kada su u pitanju pazljivo selektovani fudbaleri BIH ? :roll:

Usput jos jednom,cekam PP. 8-)

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 10 jan 2013, 19:34

Devil je napisao/la: Ti vise ne znas sta pricas,da prostis. ;)

1.) Jos mi nisi poslao na PP o Luxembourgu,iako se hvalis da mozes,ja cekam. ;)
Nema potrebe za pp.
Dudelange izbacio Salzburga koji je obecana zemlja za vecinu BiH fudbalera, a vjerujem i za doticnog Zahirovica.
U svakoj ekipi pola igraca cine stranci, ima puno igraca iz BiH, dok u Ruskoj 2. Ligi je Zahirovic cini mi se jedini igrac iz BiH
Devil je napisao/la: 2.) Kako znas da Zahirovic moze samo igrati u Ruskoj 2.Ja koliko znam a hvala Bogu imao sam i oci,bio je ponajbolji igrac Spartaka u Ruskoj PREMIER ligi.To je najveci rang takmicenja inace.
Bio.
I u BiH je prosle godine pruzao bolje partije,a sada ne moze jedan pas prema naprijed da posalje.
Devil je napisao/la:
3.)Trazio si ozbiljnu reprezentaciju,druga je stvar sto su vrednosni kriterij ozbiljno poremeceni pa se npr.Estonija smatra neozbiljnom reprezentacijom,S.Irska neozbiljnom,Slovacka neozbiljnom,ali je zato Srbija ozbiljna u pm,jasta je. :roll: Svaka reprezentacija koja igra kvalitetan fudbal je ozbiljna,a Makedonija iako autsajder je umalo uzela skalp Hrvatima u dve utakmice,po meni nezasluzeno izvisila,tako da je ona itekako ozbiljna reprezentacija.
Trazim Reprezentacije koje su na nasem nivou.
Tj.da se bore za plasmana na zavrsnicu.
Mislim da bi ovdje 90% forumasa lincovalo Susica kad bi bili treci u grupi.
Devil je napisao/la: 4.) Kazes da igraci koji igraju u Kini vise ne mogu pomoci.Da uzmemo u obzir da ce se Misimovic kao sto ti rece u prethodnom postu zvati na osnovu prethodnih klubova,naravno pod uslovom da ode Kinu.
Naravno.
Devil je napisao/la: I on nam nece moci pomoci je li ?
To nisam rekao.
Devil je napisao/la: Kako onda jedan Keita moze pomoci ozbiljnoj selekciji Malija,jedan Didier Drogba jos ozbiljnijoj Obali Slonovace,ili jedan Barrios Paragvaju ? Ili za njih ne vaze zakoni koji vaze kada su u pitanju pazljivo selektovani fudbaleri BIH ? :roll:
Rekao sam da su ti igraci dobili pozive na sonovu igara u prijasnjim klubovima.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 10 jan 2013, 19:36

Joj ovog, igra u Sarajevu pa je tata fudbala...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 jan 2013, 19:47

@ASD koliko god ti piso zahirovic ce i dalje igrati za reprezentaciju jel boljeg nemamo i dosad je momak sve korektno odradio......samo nek je manje igraca iz baklavasporova :D

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 10 jan 2013, 19:53

Ma bolje i iz baklavasporova, koji su prvoligasi, nego iz Drugoligashova..... ;) ;) ;)
Stop polovnjacima u repki...... Stop ovakvim kao sto je Zahirovski....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jan 2013, 19:56

I sta sada sa tim sto je Dudelangea izbacio Salzburga dolazimo do zakljucka da je luksemburska liga jaca od ruske 2.Pa ako cemo gledati tako onda je ona neka 11-12 liga Evrope jaca od austrijske. :roll: :oops: Iskreno to mi je gluplje nego kada ovi "ino" simpatizeri sa foruma krenu govoriti kako je spanska liga jaca od engleske jer su Real i Barca dva najjaca kluba na svetu. :lol: Sta cemo sa npr.Union 05 je li stvarno postoji neko dovoljno. ko misli da bi se on mogao nositi kao zadnji klub te lige sa zadnjim klubom u drugoj Rusije Khimki.Uostalom o ozbiljnosti te lige govori da cak ni Dudelange nije totalno profesionalni klub,a da je i cela liga na nivou polu-amaterske.Ne znam da li ti treba da je ova druga profesionalna.

Pocinjes pricu o nekim BH internacionalcima i kako ima puno igraca iz BIH.Hajde da analogno tome povucemo paralelu ovako.U Luksemburgu hajde da kazemo svaka ekipa ima najmanje 2 Francuza,BIH liga,Srbija,Hrvatska zajedno nemaju tri igraca iz te zemlje u svojoj ligi.Da li nam to nesta znaci o kvalitetu lige ? Ja mislim da ne.Hajde da vidimo kvalitet tih BIH fudbalera,navedi par imena ovde da vidimo kakve su to igracine i koji im je uspeh u karijeri osim sto su postavljali plocice na zgradu opstine.

Ne,ne ti si rekao navedi mi ozbiljnu reprezentaciju.Ja sam ti je naveo. ;) Ali kao sto rekoh to je poremeceni sistem vrednosti gde svako na svoju ruku tumaci sta je ozbiljno a sta nije.Smem se kladiti da ako BiH ne dao dragi Bog sledece kvalifikacije bude bila 3 ili 4 da ce je 90% ljudi iz BiH i dalje smatrati ozbiljnom jer ipak u svojim redovima ima takve igrace,ali danas je to zaboga nepojmljivo.Ponavljam jos jednom svaka reprezentacija koja igra kvalitetan fudbal je ozbiljan,bez obzira kvalifikovala se ona ili ne na neko veliko takmicenje.Lose reprezentacije se tamo sigurno ne mogu kvalifikovati. ;)

Sto se tice Misimovica odnosno igranja u Kini napisao si ovo
ASD je napisao/la:Mi smo kandidati za odlazak na Veliko takmicenje, a siguran sam da nam igraci koji mogu igrati samo u Ruskoj 2l i Kini ne mogu pomoci.
Znaci ne mogu nam/vam pomoci ali ipak ako se radi o Misimovicu to nisi rekao.Logicno je da ako se Kina smatra takvom zabiti kako je vi strucnjaci sa stolice pored kompa predstavljate bude poslednji izbor za Misimovica i da ce tamo otici samo ako ne bude imao drugo gde.Postavlja se onda logicno pitanje,zasto uopste i pozivati coveka koga nece niti jedan cak ni osrednji evropski klub.Naravno to je proizaslo iz takvog vaseg razmisljanja koje retko kako ima dodirnih tacaka sa stvarnoscu.Prosto mi je nestvarno da se Kina jos uvek smatra nekom sklj ligom,a to proizlazi iz ciste neinformisanosti.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 jan 2013, 19:58

Hypnose je napisao/la:Ma bolje i iz baklavasporova, koji su prvoligasi, nego iz Drugoligashova..... ;) ;) ;)
Stop polovnjacima u repki...... Stop ovakvim kao sto je Zahirovski....
mi samo imamo 4 igraca koja nisu polovnjaci ostali su sve igraci koji su na klupi i ako odigraju za svoje klubove 10 minuta svi sretni

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.